icon

Ako mať dieťa pod kontrolou?

zuzik
1. okt 2017

Ahojte, vyskytol sa dovod, pre ktory potrebujem vediet, kde sa moje dieta prave nachaza. Je to mozne len tak, ze bude mat v mobile internet alebo su aj ine moznosti? Za kazdu odpoved dakujem.

nelinka2009
2. okt 2017

Niekde na nete som na to videla take hodinky na ruku... Neviem ako fungovali, ale skus pogooglit

simca_13
2. okt 2017

Teraz furt dávajú reklamu na ten orange, že sa dá deti sledovať kde sú ale to tuším ide iba cez telefón a neviem či ono musí mať tiež zapnutý internet alebo ako to je. To by si sa asi musela ísť tam spýtať ..

alazala
2. okt 2017

V androide google mapy majú zdielanie polohy, tuším stačí mať zapnuté iba gps, ale ak je aj net, je to presnejšie

alazala
2. okt 2017

A ešte aplikácia life360 je celkom dobrá

katarinamarkova
2. okt 2017

@zuzik na tieto veci sa moc nespoliehaj......len tak náhodou minule keď dávali presne túto reklamu, a bol u nás synov kamarát sa ich debata zvrhla na to, aká je to blbosť, že veď hodinky dám inému kamošovi, mobil si niekde kde ,,akože som,, zabudnem, nedvíham, lebo som nepočul zvonenie......
mamičky, nemyslite si, že naše IT deti sú hlúpe, kto chce si spôsob nájde.

Neviem presne o čo ide, ale treba zapracovať na iných veciach ako na odpočúvaní a sledovaní dieťaťa.

katarinamarkova
2. okt 2017

@zuzik 🙂 napadla ma ešte jedna situácia...
manželovi nešlo niečo s navigáciou v mobile....syn 11r. chytil telefon, veď aha, nastavenia, lokalizácia, povoliť.........opravené, ešte ho reštartuj, nech sa ti to aktualizuje.