Ako mať dieťa pod kontrolou?
Ahojte, vyskytol sa dovod, pre ktory potrebujem vediet, kde sa moje dieta prave nachaza. Je to mozne len tak, ze bude mat v mobile internet alebo su aj ine moznosti? Za kazdu odpoved dakujem.
Teraz furt dávajú reklamu na ten orange, že sa dá deti sledovať kde sú ale to tuším ide iba cez telefón a neviem či ono musí mať tiež zapnutý internet alebo ako to je. To by si sa asi musela ísť tam spýtať ..
V androide google mapy majú zdielanie polohy, tuším stačí mať zapnuté iba gps, ale ak je aj net, je to presnejšie
@zuzik na tieto veci sa moc nespoliehaj......len tak náhodou minule keď dávali presne túto reklamu, a bol u nás synov kamarát sa ich debata zvrhla na to, aká je to blbosť, že veď hodinky dám inému kamošovi, mobil si niekde kde ,,akože som,, zabudnem, nedvíham, lebo som nepočul zvonenie......
mamičky, nemyslite si, že naše IT deti sú hlúpe, kto chce si spôsob nájde.
Neviem presne o čo ide, ale treba zapracovať na iných veciach ako na odpočúvaní a sledovaní dieťaťa.
@zuzik 🙂 napadla ma ešte jedna situácia...
manželovi nešlo niečo s navigáciou v mobile....syn 11r. chytil telefon, veď aha, nastavenia, lokalizácia, povoliť.........opravené, ešte ho reštartuj, nech sa ti to aktualizuje.

Niekde na nete som na to videla take hodinky na ruku... Neviem ako fungovali, ale skus pogooglit