Ako môže žena s dieťaťom požičať 10 000 eur novej známosti?
Ako môže byť žena tak naivná a po sklamaní opäť ľahko naletí takýmto klamárom ? Pár eur nevadí ale viac krát po 5000, 10 000 euro po pár mesiacoch poznania sa?
no asi lahko prisla k peniazom a nie je celkom ok. CLovek co ma 5t,10t.. a nasetril/zarobil ich neda ich len tak niekomu. Alebo ma chorobu "neviem povedat nie" a ukeca ju kazdy trulko.
tak isto ako zufale zeny posielaju cez net peniaze "vojakom" a podobne .. sklamane naivne veriace v lasku .. zial lahke obete .. rozumny clovek to nepochopi .. ked sa zena zamiluje hold robi hluposti ..
Nie každá žena je ostrieľaná životom. Mnohé ženy majú otrasné skúsenosti a aj tak veria, že ten ďalší bude iný a sú schopné urobiť neuveriteľné veci, ako táto, čo požičala len tak tisícky eur. Pre mňa nepochopiteľné, pre pobláznenú ženu úplne prirodzené.
No ak ma krasne prijmy i darovat moze😁
Ja by som okrem poblaznenosti povedala, ze niektori jedinci (to plati aj pre zeny, aj pre chlapov) maju znizene IQ a nevedia pospajat dosledky, ze ich ludia oklamu a peniaze nedostanu spat-ani pravne. A este je tu kategoria ludi, ktori nevedia povedat NIE a jednoducho pozicaju.
@mamula20 keby len osamelych... ale bohuzail aj starsie, zadane zeny co robia je neskutocne, staci ze nejaky pohladny francuz napise a potrebuje pomoc a do nej sa na prvy pohlad zamiloval :D
Co uz. Kazdy si moze so svojimi peniazmi robit, co chce. Aj vyhodit z okna. Len za nimi nesmie potom vyplakavat.
To už keď slovenka pošle cudzincovi, kde sa omnoho lepšie zarába, tak to už fakt neviem či sa mám smiať alebo plakať...
a ako moze nejaka účtovnícka posielať tisíce nejakej vestici? to je to iste, ludia sú proste ****bnuti.
@barborachors nebolo to vyše milióna eur ? 😂😂😂😂 aby sa jej ex vrátil
Tiez mi to hlava neberie 🤦🏻♀️🤦🏻♀️

nepozicat