icon

Ako môže žena s dieťaťom požičať 10 000 eur novej známosti?

mable123
16. feb 2023

Ako môže byť žena tak naivná a po sklamaní opäť ľahko naletí takýmto klamárom ? Pár eur nevadí ale viac krát po 5000, 10 000 euro po pár mesiacoch poznania sa?

vorkola
16. feb 2023

nepozicat

simca06022011
16. feb 2023

no asi lahko prisla k peniazom a nie je celkom ok. CLovek co ma 5t,10t.. a nasetril/zarobil ich neda ich len tak niekomu. Alebo ma chorobu "neviem povedat nie" a ukeca ju kazdy trulko.

syslik81
16. feb 2023

tak isto ako zufale zeny posielaju cez net peniaze "vojakom" a podobne .. sklamane naivne veriace v lasku .. zial lahke obete .. rozumny clovek to nepochopi .. ked sa zena zamiluje hold robi hluposti ..

divokykonik
16. feb 2023

Nie každá žena je ostrieľaná životom. Mnohé ženy majú otrasné skúsenosti a aj tak veria, že ten ďalší bude iný a sú schopné urobiť neuveriteľné veci, ako táto, čo požičala len tak tisícky eur. Pre mňa nepochopiteľné, pre pobláznenú ženu úplne prirodzené.

amel
16. feb 2023

No ak ma krasne prijmy i darovat moze😁

mamula20
Odpoveď bola odstránená
vevesh
16. feb 2023

Ja by som okrem poblaznenosti povedala, ze niektori jedinci (to plati aj pre zeny, aj pre chlapov) maju znizene IQ a nevedia pospajat dosledky, ze ich ludia oklamu a peniaze nedostanu spat-ani pravne. A este je tu kategoria ludi, ktori nevedia povedat NIE a jednoducho pozicaju.

simca06022011
16. feb 2023

@mamula20 keby len osamelych... ale bohuzail aj starsie, zadane zeny co robia je neskutocne, staci ze nejaky pohladny francuz napise a potrebuje pomoc a do nej sa na prvy pohlad zamiloval :D

liljana
16. feb 2023

Co uz. Kazdy si moze so svojimi peniazmi robit, co chce. Aj vyhodit z okna. Len za nimi nesmie potom vyplakavat.

mable123
autor
16. feb 2023

To už keď slovenka pošle cudzincovi, kde sa omnoho lepšie zarába, tak to už fakt neviem či sa mám smiať alebo plakať...

nikyball
16. feb 2023

@mable123 to su naivne zeny, co sa nepoucia nikdy a hladaju si rovnake typy chlapov, je im jedno co je zac, len si ho chcu nasilu uviazat bud dietatom, preto maju vacsinou kazde dieta s inym chlapom alebo peniazmi. Stratene pripady

barborachors
16. feb 2023

a ako moze nejaka účtovnícka posielať tisíce nejakej vestici? to je to iste, ludia sú proste ****bnuti.

mable123
autor
16. feb 2023

@barborachors nebolo to vyše milióna eur ? 😂😂😂😂 aby sa jej ex vrátil

anavixy
16. feb 2023

Tiez mi to hlava neberie 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

svetlonos
16. feb 2023

@mable123
pretoze jej hymnou je piesen- neviem byt sam a hlada svoje stastie v chlapovi. Cele zle, neries a tes sa, ze ty to nikdy nepochopis 🙂