Ako môžem dohľadať stratený balík?
Ahojte, kúpila som si tovar a pani mi ho zaslala obyč poštou. Posielala ho v utorok no balíka nikde. Je nejaká možnosť ho dohľadať? Budu mi na poste nápomocný?
@patka06 písala som jej, že ho poslala obyčajne. Nemá podacie číslo.
Bol to naozaj balík??
Ak poslala obyčajne, to nedohľadáš
Môžeš sa ísť spýtať na poštu, či náhodou nie je u nich uložený, ale tam zaleží na pracovníčke, či bude ochotná hľadať
@patka06 boli to čelenky, to sa dá asi poslať aj ako list.
to bol list - poslaný v utorok, ešte stále môže prísť
To by ti ani neukladali na pošte, keď sa zmestí do schránky, takže len čakať a dúfať, že príde
ako obyčajný list bez podacieho čísla sa da teraz poslať, iba obálka do hrúbky 3cm.
bohuzial ale posta obycajne zasielky neriesi. ver a dufaj ze sa objavi.
@lauruska_sumienka ja viem, že hi pani určite odoslala. Pretože, mi zaň už peniaze poslala aj naspäť. Len ma to mrzí, lebo je teraz kvôli mne stratová. Stále verím, že sa však objaví.
ja chapem, bohuzial je to riziko ked sa posiela obyc.postou. aj posta si viac dava pozor na doporucene zasielky nez na obycajne, a kolko pribehov som uz pocuva a citala.raz mi jedna dorucovatelka vravela, ze jej samej prisli prazdne obaly z objednavok ked objednavala este z aliexpresu.
ale od utorka je strašne krátky čas. Mne bežne obyčajné zásielky poštou chodia od troch do 10 dní. Prípadne sa raz stalo, že som nedostala žltý lístok do schránky po 2 týždňoch (zásielka poslaná obyčajne) - už som sa zmierila s tým, že sa stratila a len tak som sa šla spýtať na poštu, či tam niečo na moje meno neleží, a pani ho našla.

Balík sa nedá poslať bez podacieho čísla. nech ti ho pošle a pozri si sledovanie zásielky - predpokladám, že poslala poštou
https://tandt.posta.sk/