icon

Ako mu niečo naznačiť.... a či vôbec..?

ivi87
8. sep 2011

Ahojte,

vlastne ani neviem pre čo sem píšem, možno potrebujem postrčiť, nakopnúť... no hlavne chcem počuť váš názor...

Mám 24, viem, je to dosť na to, aby som sa mohla rozhýbať aj sama... lenže moje sebavedomie je na nule, aj keď sa to snažím zmeniť, no nie všetko ide hneď.. odkedy sme sa s bývalým rozišli, v novembri 2011 sa snažím, je to už lepšie ako bolo... no asi ešte nie úplne, keďže chcem od vás poradiť ako na chlapa, ktorý sa mi páči 🙂 prosím, neodsudzujte ma, za to, že chcem poradiť, som normálna baba.. len sa asi bojím odmietnutia alebo čoho.. Tohto chlapa som spoznala, keď som si bola s kamarátom sadnúť v jednom podniku... je to kamarátov kamarát 🙂 vtedy sme práveže spolu v pohode kecali, vtedy som ho brala ako hocikoho iného... no prednedávnom si ma pridal na FB, popísali sme pár nezávislých správ... a mňa brutááál zaujal 🙂 no a neviem ako naznačiť, že sa mi páči... či ho mám zavolať von alebo čo..? ďalšia vec, pre ktorú sa obávam, je to, že on mal cca 8 ročný vzťah s kočkou, už to bolo vážne, išiel robiť do Írska, aby zarobil peniaze, asi aby sa pohli vo vzťahu ďalej, ona mala prísť za ním, no neprišla, lebo si našla nejakého tu a tým to celé padlo... je trošku zatrpknutý? čo sa vzťahov týka, čo som mohla vydedukovať z debaty, keď sme sa vlastne roznámili, lebo sme tam riešili kamarátovu manž. krízu a padlo aj na takéto témy... neviem či zatrpknutý je správne slovo, no vtedy povedal, že si bude dávať sakra pozor....

tak teraz neviem čo mám robiť 🙂 či to risknúť... a risknúť tým pádom sklamanie... alebo mu to nejako - neviem ako naznačiť... naozaj neviem a už mi z neho šibe 🙂

Ďakujem, budem si vážiť každé jedno písmenko od vás..

Strana
z2
ivi87
autor
14. sep 2011

noooo babuľky, asi ma moc nepochválite 😀 zapol sa na fb.. a po nejakom čase som mu napísala prvááá juuuuj 😒 nevydržala som 🙂 no a popísali sme si trošku, skoro hodinku, tak nezáväzne... možno sa dnes uvidíme, neviem, má hrať s kapelou.. a že podľa toho uvidí či pôjde do toho podniku, kam chodíme.... fu... na mojej zmetenosti z tohto celého to nepridalo 🙂

viera27
14. sep 2011

@ivi87 ja len tak okrajovo. Bacha na toho svojho kamarata. S takymi co maju "manzelsku krizu", "zenu co im nerozumie" a su "pred rozvodom" akoby sa vrece roztrhlo 😀.

redangel32
14. sep 2011

@viera27 opat do bodky suhlasim!!!! A este ak je IVI ako sexualny objekt no coment 😕 . Podla mna ani nie je kriza,len chudacik sa potrebuje niekomu vystazovat. Mozno by som hodila rec s tou jeho zenou,ci je to naozaj tak ako vravi 😝

vilki
15. sep 2011

@ivi87 no ako si vcera dopadla?

ivi87
autor
20. sep 2011

Ahojte babuľky 🙂 ďakujem vám veľmi pekne za podporu, no rozhodla som sa, že to nebudem síliť.. kontakt na mňa má, vie o mojich sympatiách, keď prestane mať strach zo žien, možno sa raz ozve.... len či už nebude potom pre neho neskoro 😀

Strana
z2