icon

Ako nahlásim, keď ma tu niekto uráža?

morandia
5. apr 2013

poradte ako sa mam stazovat na tejto stranke ked ma tu niekto uraza prosim ☹

traktor
5. apr 2013

..ak je to v ip, tak spravu môzes oznacit ako obtazujucu, v ip tuto moznost mame..ak je to fotoblog ci forum, tam mas tiez moznost oznacit konkretny prispevok..alebo môzes pisat ip admin a napisat mu nick toho kto ta uraza + mu skopirovat text urazok ...admin je - martinjasen, admin, mariosmykal, janocka , danu..

awalancha3
5. apr 2013

..............no, naozaj treba posudzovat objektivne, ci to co ti niekto iny pise, je urazkou alebo nie.....Ak ja napriklad nappisem svoj nazor, a to triezvo, priamo a bez prikras, napriklad na fotku dietatka, ktore matka obliekla ako malu, hm, teraz ani neviem ake slovo pouzit, ale domysleli sme si.... 😉 a dotycna mater sa urazi a vrati mi to, hm, je to ok, sme rozni, ja vzdy take komenty ponecham, aby si ludia mohli precitat co kto vie napisat...Takze, naozaj je dolezite posudit, ci ide o tvoju urazenu jesitnost, alebo ta naozaj niekto bez príciny uraza. Ak si aj ty zabrdla do "konfrontacie", tak treba zase posudit, ci tvoje reakcie boli adekvatne.... ak napriklad niekto do teba slovne "hodi kamenom" a ty slovne "vytiahnes revolver a zastrelis ho"......pravo urazit sa a stazovat ma ten druhy subjekt. Skoda, ze si nenapisala viac o tom, v akom smere pocitujes krivdu...