icon

Urážky od detí

25. jún 2023

Urážky od detí. Prežívate niekto?

0silvia0
•
25. jún 2023

Deti treba vychovavat, nie, nezazivam urazky od deti ani som nikdy nezazila.
Tie tvoje deti maju kolko rokov?

glorikarebeka
•
25. jún 2023

No niekde to tie deti počujú keď ťa urážajú väčšinou je to z domáceho prostredia

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
0silvia0
•
25. jún 2023

A dovod urazania?

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
0silvia0
•
25. jún 2023

Vies co, z takychto usecnych odpovedi nevieme posudit o co ide. Ake mate vztahy, ci spolu byvate, o com komunikujete, co riesite.
Bolo by treba sa viac rozpisat. 40rocni ludia su uz spravidla nezavisle fungujuci od rodicov a ziju si svoje, my netusime o com sa dohadujete a o com komunikujete.

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
alex49
•
25. jún 2023

Ide to z teba ako z chlpatej deky. 40 ročné "deti" sú dávno dospelé a žijú si svoj život. Nie je pekné, keď urážajú svojich rodičov. Daj nejaký príklad v čom ťa urážajú.

0silvia0
•
25. jún 2023

A? Nemaju byt samostatni? Ja nechapem co ideme riesit, fakt.

lenkasarka
•
25. jún 2023

Ja mám 40. Mamu som nikdy neurazala. Aj keď sa na ňu niekedy hnevam nič škaredé jej nepoviem. Poviem jej prečo má nahnevala , ale nikdy nie s nadávkami a urážkami.

viestta
•
25. jún 2023

Nech by som názory rodičov považovala za akokoľvek predpotopne, nikdy by som si ich nedovolila uraziť. Na druhej strane ak sa aj s rodičmi, svokrou nezhodneme, iný názor nepovažujú za urážku a ani ne trvajú na tom aby sme robili len tak ako oni chcú. Vedia, že sme dospeli, svojpravne a o sebe rozhodujeme sami, oni môžu len poradiť.

mamina7070
•
25. jún 2023

ved napis viac ono zavisi na okolnostiach ludia by nemali druhych urazat ale otazka je ci to co robia je urazkou

jj298
•
Odpoveď bola odstránená
•
marca12
•
25. jún 2023

Zalezi,co je urazka. Lebo moja mama sa uraza za vsetko,co protireci jej nazoru. Tiez som ju nikdy neurazala,ale ona berie ako urazku uz pomaly kazdu vetu.

cyberk
•
25. jún 2023

Aj podla mna mas o koliecko menej, ale to ako sa k vam chovaju deti, je len odraz vasej vychovy.

viestta
•
25. jún 2023

Uz 4 hodiny cakam, ze sa dozviem ake su to urazky a furt nic.

svetlonos
•
25. jún 2023

No, ja mojich rodicov za sprostych celkovo nepovazujem. Nie su sice manageri ake dosiahli v ircitych odvetviach uspech a pali im to. O to viac mi hlava neberie urcite ich nastavenia a postoje. A ano, tie sproste maju!
Pol hodinu vysvetlujem, preco malym dedskam netreba valit xukor, sladkosti cokolady! Po pol hodine vysvetlovania, ze malemu nebude nic sladke davat pri prechadzke vonku, dostanem otazku - a to ani zmrzlinku??
No uvaz sama - zacnes pochybovat o zdravom rozume dotyčnej osoby alebo ju pochvalis?
Ale nie, to my sme csetci sprosti, lebo sladkosti su uplne v pohode 🤯
A to ja si dam a nemam mieru - preto zo skusenosti viem, o com hovorim.
Iny nazor typu - kazdy muz debilny, ktory umyva okná, vysava a zmyje podlahu ... Nazor matky na dcerinho muza. Je to uz sprostost alebo nie?
Staranie sa 40 rocnym svojpravnym dospelym detom do vychovy - normalnym zodpovednym. NAČO??
Podryvanie rodicovskej autority babku dedkom - sen kazdeho 40 rocneho "dietata"!
Je to sprostost ci nie?
Vnucovanie svojich nazorov o jedinej vlastnej pravde, psychovydieranie... zo strany rodicov.
Je to sprostost, ci nie?
A potom sa ti rodicia cuduju, ze tie 40 rocne "deti" ich povazuju, vzhladom k situacii, fakt uz koľkokrát za sprostych ?
Ak si sa v tom nasla, tak by bolo vhodne zamysliet sa nad sebou a svojim nastavenim voci tym detom.

svetlonos
•
25. jún 2023

@viestta
no zrejme sa ani nedockas, pani asi cakala zhejtovanie 40 rocnych deti, kedy ona moze vsetko ani drzat hubu a krok- lebo ved su deti!

mikadooo
•
25. jún 2023

Nie. Nemajú potrebu ma urážať. Pravdepodobne sa ti čosi vracia...🤔🤔🤔.

lucia147852
•
25. jún 2023

A čo sú to tie urážky? Vulgárne ti nadávajú? Alebo do sprostých alebo neviem ako? Alebo si len dovolia povedať svoj názor a ty to považuješ za urážku? Najskôr nápis čo sa deje, lebo takto sa k tomu nemôže nikto vyjadrit

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
25. jún 2023

@svetlonos o bože toto nie je moj prípad

svetlonos
•
25. jún 2023

Ale pokial nic nenapises, fakt ti nikto nepomôže. Coho sa tolko bojis? Ved si tu anonymne.
Napis konkretne veci a mozme diskutovat ale takto sa neda nic.