icon

Ako najrýchlejšie zakryť popáleninu od kulmy?

petulisko
23. jún 2020

Ahojte baby.
Dnes som si natáčala vlasy, omylom som sa dotkla pokožky na čele. Prikladám fotku. Ako to zakriť? Make-up nefunguje stále to vidno. Myslíte že sa to zahojí? Ak ste mali niečo podobné tak ako dlho sa vám to hojilo? Zajtrá mám dôležitú schôdzku a toto. No poraďte niečo. Ďakujem za vaše rady...

Ako najrýchlejšie zakryť popáleninu od kulmy?
sunny8
23. jún 2020

Ja som mala na krku vyzeralo to ako cucflek "liečilo" sa to cca 2 týždne. Na cucfleky vraj zaberá zubná pasta skús možno vytaha aj toto 🤷

petulisko
autor
23. jún 2020

@sunny8 skúsim a ďakujem

abab
23. jún 2020

aloe, pantenol

whatever1
23. jún 2020

@petulisko nedávaj si zubnú pastu na popaleninu😬

lenadka
23. jún 2020

Tiež si myslím že aloe vera, sú také spreje prvej pomoci s aloe alebo pantenol. Hojenie veru trvá minimálne týždeň. Dobrá je aj masť infadolan - na regeneráciu pokožky.

daganov
24. jún 2020

@petulisko skúsila som pantenol. Aj ja som si pred rokmi takto vyrobila cucflek 😨

lucilaines
24. jún 2020

Pracovala som v kuchyni a stalo sa mi aj toto s kulmou, takze s popaleninami mam skusenosti 😀nepomoze nic. Ked si na to aj nieco das, pomoze skor ako prva pomoc od bolesti a svrbenia, ale proste sa musi spravit jazva, zahojit a osupat. Rataj take dva tyzdne. Nikto to riesit nebude neboj sa , vacsina ludi si to ani nevsimne 🙂

adkamladka
24. jún 2020

@petulisko pomaha hned schladit, studenou vodou atd. Ako sa to potom vyvinie, uz len cakat, aby sa zahojilo. Vyzera to v pohode, bude sa to zmensovat postupne, bolo by dobre to neopalovat teraz, chranit sa pred slnkom

petulisko
autor
Autor odpoveď zmazal
marca12
24. jún 2020

@petulisko kalciova mast je dobra na to aj aloe vera. A vobec sa netrap nejakou popaleninou. Niw je to strasne,horsiw nestastia,choroby ludi postretaju. Vacsinou to okolie vobec neriesi,len my si namyslame.

petulisko
autor
27. jún 2020

@marca12 ďakujem

petulisko
autor
27. jún 2020

Zmizla mi to ani nie do týždňa. Ďakujem za vaše radi moc si ich cením ste tu supeeer konumita.

sticker