Ako nájsť podnájom pre rodinu so psom?
Zdravím, cítim sa zúfalá, neviem zohnať žiadny podnájom vhodný, kde by som mohla ísť s dcérou a mojim psom :( ako dlho ste hľadali vhodný podnájom? Momentálne som u rodičov, ale chceme sa osamostatniť.
uprimnu sustrast... je to od prenajimatelov sproste (zaviazat najomcu, aby nahradil prip. skody je to najmenej), ale zial to u nas tak funguje...
No, niejtori ludia sa nedokazu postarat ani o byt v ktorom ziju v prenajme. Nieto este o psa v nom. Moja skusenost je bohuzial taka, ze pes nam doskrabal dvere, spodok kuchynskej linky,koberec v obyvacke dotrhany, gauc ocurany.....
Niektori Ludia maju proste na haku....som v prenajatom, nestaram sa, ci sa daco znici.
Ale aj niektori ludia su s prepacenim ,,prasata,,.
Mala som mladi rodinu s dietatom,byvali v nasom byte rok. Ked som prisla na preberanie bytu, som sa zhrozila. Sprchac total plesnivy, neumyty asi cely cas co tam zili, steny mastne, podlaha vyduta, pod gaucom som nasla veruze kadeco.....fuj. wecko? Cisty des, ten sme rovno vymenili. Doska na kuchynskej linke dorezana.... v rure az plesen.....
Nehovorim, stane sa, jasne, neda sa mat vsetko tip top stale. Ale fakt mi bolo do revu, ked som to videla.
Naoko slusna rodina, obkecenie znackove, mlada vlasy, nechty, makeup ako od vizazistu....ale zit v takom bordeli, no neviem.....
@vyrovnanaosoba čo to je za blbosť?
@ksenia16 co konkrétne?

@alyson29 ty si urcite dobra dusa a pomahas vsetkym naokolo, ved nikdy nevies, kedy sa mozes ocitnut v podobnej situacii