icon

Ako nájsť si kamarátov?

30. mar 2022

Ahojte, potreboval by som poradiť že som v BA skoro 2 roky, a nemám tu veľa kamarátov. A neviem ako ich nájsť keďže väčšinou keď idem z roboty tak idem rovno domov maximálne do obchodu. Tak ako si dokážem niekoho nájsť alebo hlavné kde? Keďže len tak na ulici asi ťažko. Vďaka

karhu
•
30. mar 2022

cez spolocne zaluby

autor
•
30. mar 2022

@karhu Áno ale kde toho človeka nájdem?

nikdenikto
•
30. mar 2022

Kolegovia z práce, zájsť do fitka, nejaký vzdelávací kurz....možností je veľa.

autor
•
30. mar 2022

@nikdenikto No kolegovia z práce to asi skôr nie.. a to druhé by to možno aj išlo, kebyže niesom tak trochu povediac introvert

karhu
•
30. mar 2022

najdi si zaluby, venuj sa niecomu co ta bavi..stretnes popritom podobne zmyslajucich ludi..

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
thoughtfulweirdo
•
30. mar 2022

No ja ako hanblivý introvert sa veru nikam sama nepridam 🤭 ja som použila sociálne siete. Napríklad na Facebooku sú priamo na to určené skupiny

autor
•
30. mar 2022

@thoughtfulweirdo A aké ak sa môžem spýtať? 🙂

marcellka32
•
30. mar 2022

Gettpal na FB

lintu
•
30. mar 2022

Rozpíš trochu, čo ťa baví.

autor
•
30. mar 2022

@marcellka32 Tam som raz niečo aj navrhol, ale nikto sa neozval..

autor
•
30. mar 2022

@lintu No bicyklovanie (hoci teraz ho nemám), rád by som sa chcel naučiť korčuľovať na kolieskových korčuliach, futbal, plavanie a tak.. potom také asi moc nezaujímavé ako je počúvanie hudby, pozeranie filmov a tak.. Ale najviac čo ma baví je to bicyklovanie

bilancia
•
31. mar 2022

ahoj, ja som velky introvert, ale prostrednictvom sportu, som si nasla vela kamaratov. skupinove treningy, alebo vo fitku , v BA su rozne sportove ihriska, podujatia...

diamond007
•
31. mar 2022

A nejaký koncert/ pivko v bare? Tam sa najľahšie zoznámis, barmani vždy radi pokecaju. Podľa toho čo počúvaš

slnieckodb
•
1. jan 2023

Ahoj, no ja to presne poznam...introvert...ja sa neviem zoznamit ani vo fitku ani inde 😒 Skusala som na fb najst nejake skupiny ludi, kam by som sa mohla pripojit napr na prechadzky alebo tak...ale tak nejako bud islo len o sporty, kt ja nerobim alebo sa tam dohadovali na prechadzkach mamicky na materskej, cize v casoch, ked som v praci. Ako si pokrocil?

mimka1402
•
1. jan 2023

@slnieckodb na fb je skupina Introverti v Bratislave, tam by si si určite vedela z niektorých akcii niečo vybrať 🙂