icon

Ako nakúpiť cez zara.com?

ivanuska7
24. feb 2012

Ahojte chcela by som sa opytat ci tu ma niekto zvas skusenosti s nakupom s tejto web stranky.Kolko je tam postovne a ako dlho trva kim tovar pride.Dopredu dakujem za odpovede. 🙂

kvetinqa
•
24. feb 2012

na Slovensko neposielaju. Skus niekoho na MMB, kto ti to objedna.

ivamarr
•
Odpoveď bola odstránená
•
stanislavao
•
29. feb 2012

najdite si niekoho na MMB, kto objednava a cez neho. v Gyory je Zara, ale asi to mate moc daleko, ked ste az zhora.

ivamarr
•
Odpoveď bola odstránená
•
marcela1992
•
4. jan 2013

Kocky chcem malemu kupit topanky zo Zara,ma 13cm nozicku...viete poradit aka to je velkost?

meluela
•
4. sep 2016

ahojte, ked sa objednava so slovenskej casti zara.com - skusali ste uz niekto tovar vratit? pisu ze sa da v pohode doniest do 30 dni so stitkami do ktorejkolvek predajne, je to naozaj tak? dakujem 😉

tuqanqa
•
14. mar 2017

Ahojte,
je tu niekto kto vratil tovar do Zary postou? Snazim sa vyzistit kam poslat ale ziadne info...cez "moj ucet" sa dostanem iba do formulara na vrateni a tam sa to zasekne a dalej ma nepusti, dokonca ani email sa neda odoslat lebo ako nahle chcem odkliknut ze suhlasim s podmienkami tak ma to stopne
Dakujem za odpoved.

lubere
•
23. apr 2017

Baby poradte, vkuse mi vyhadzuje že moje číslo účtu je nesprávne ked zadám do online nakupu, ani tolko koloniek tam neni na cele moje číslo účtu