icon

Ako naložiť so zbierkou whiskey?

5. jan 2025

dostala som sa k zbierke whiskey , asi 20 flias, jedna ma uz teraz hodnotu 600 euro dakde uz beratelov, no ja to nepijem, co s tym teraz?
nemam komu ani darovat k narodkam, z okolia nik nepije.
da sa to nejako ''spenazit'' a vyuzit radsej peniaze na dobru vec?

Strana
z2
hiro
6. jan 2025

@anavipredam Ako ktorá 😉 Sú napríklad Phoenix ktorá sa vyrábala rok a v predaji bola krátku dobu.

autor
6. jan 2025

@svetlonos netusim naozaj on sa vyznal zevraj za panaka v podniku dal aj 10 eur ci 5 eur tak ja som mala pocit ze pije zlato. netusim co pil ''obrazne povedane'' :/ stale som nadavala ako moze tolko vyhodit penazi a ked mal narodky vzdy dostal whiskey a daco si aj objednal sam

autor
6. jan 2025

@hiro jednu mki povedal ze ma hodnotu uz cca 650 euro pojdem na byt pofotim ja som totalne neznala :(

anavipredam
6. jan 2025

Tešíme sa na fotky 👌

didka01
6. jan 2025

Poprosim foto, zoznam 🙂

svetlonos
6. jan 2025

No pokial ma nejaké flase v hodnote 600e tak je to fajn. A 5-10e za drink v bare nema žiadnu výpovednú hodnotu o kvalite alkoholu. Keby si poriadne navýšil tu sumu za pohár, bolo by to o kvalite. Za 5-10e to ziadne zlato nebolo, tomu ver. Povedala som muzovi o tebe a tej zbierke a ze kludne posli on sa fakt vyzna geniálne. Je oi spomeniem celým srdcom aj vedomosti ma o tom až až.

autor
6. jan 2025
l3ub3a
7. jan 2025

Ak je tu nejaký vášnivý zberateľ, ozvite sa mi na mail: lubomira.balogova@gmail.com …mám pár zberateľských kúskov, aj pár raritiek

vanm
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2