Ako nenápadne uložiť darčeky pod stromček?
Ahojte,
ako to riesite,ked pride cas ulozit darceky pod stromcek?
U nas to roky fungovalo tak,ze som detom povedala,ze k Stedrovecernemu stolu mozu sadnut len s umytymi tvarickami a rucickami,vsetky deti sa nahrnuli do kupelky a zatial k nam "prisiel Jezisko" 😉
pred 2r sa ma prisli opytat,kedy si uz maju ist umyt ruky,lebo "vzdy ked sa umyvaju tak pride Jezisko" 🙄 ...takze tento sposob sa mi uz nezda byt bezpecny.
minuly rok uz striehli pri stromceku od rana,horko-tazko sa mi ich vecer podarilo nahnat vsetky do detskej,MM zhasol svetlo a s vypucenymi ocami im tvrdil ze videl na oblohe svietit svetielko..ktore je podla neho na 100% Jezisko s darcekami 😅 ...to ich na 5minut prilepilo k oknu a ja som zas mala cas dat balicky pod stromcek..
na tento rok zatial nemam ziadny plan,na minulorocny sa uz spoliehat nemozem 😲
ako to riesite vy?
U nas to uz robim tak, ze vecer 23ho si lahnu a rano 24ho maju darceky pod stromcekom ,rano si uz rozbaluju darceky ,este v pyzame ....,mam pokoj cely den 🙂
My to robíme tak že otec s malou sa idú pozrieť na šieste poschodie či nejde ježiško a my s mamou sa tvárime že umyvame riad a keď oni sú na šiestom tak my s mamou tam dáme darčeky.
A keď bývate v rodinnom dome tak sa stačí ísť pozrieť do záhrady či nejde ježiško a máte to hotové.
🙂

My vzdy pred vecerou vraciame kaprovi slobodu a ideme ho vypustit do Strkovca a ja si bud nieco doma zabudnem, alebo sa straaasne obliekam a deti s muzom idu zatial do auta...
Starsia uz vie, ale hra s nami tuto hru 😉