icon

Ako ochrániť lieky a umelé mlieko v aute?

22. jún 2024

Ahojte, ideme na dovolenku, prídeme cca o 9 ale ubytovať sa môžme až o 14. Zatiaľ sa pôjdeme kupat. Avšak zabalené mám aj umelé mlieko a samozrejme lieky, celú lekárničku. Bojím sa že sa to v aute zatiaľ teplom znehodnotí. Ako to riešiť ? Chladiaci box nemáme a ani to niesu veci do chladničky ale na izbovú teplotu

paciko9
•
22. jún 2024

UM sa nic nespravi pokial je v krabici a nieje rozrobene. Lieky v tabletach kludne nechat tak. Ale sirub by som dala termo tasky nech si idrzia teplotu

vyrovnanaosoba
•
22. jún 2024

Umelé mlieko sa ti nepokazí, kým nebude zarobené. A liekom tiež nič nebude. Kúp si napríklad v lidli tie chladiace zapínacie tašky. Daj na noc do chladničky a potom do toho veci co sa bojíš, že sa pokazia. Malo by to spomaliť "varenie" 😀

autor
•
22. jún 2024

UM je v krabici samozrejme a tá je neotvorena, nová. Aj lieky sirupy sú neotvorene

januska12323
•
22. jún 2024

Kúp prenosnú chladničku alebo ako sa to volá. Do auta sa ti vojde. Umelému mlieku sa inak nič nestane, je to len suché.

nikpa
•
22. jún 2024

Nič sa tomu nestane, nestresuj. Ja nosím na dovolenky autom UM pravidelne a vždy bolo v pohode. Jedine ak máš glycerínove čipky sa ti roztopia.

uhnakova
•
22. jún 2024

Už roky riešim takéto veci chladiacou taškou, mám z Tchiba. Naukladáš vychladené veci z chladničky, dobre zavrieš a o 6-7 hodín sú stále ešte studené, aj keď samozrejme nie ako po vybratí z chladničky. K liekom môžeš takto dať zo dve fľašky studenej vody a určite sa im nič nestane.

kitycat
•
22. jún 2024

Hotel nema uschovu batoziny?

lubkovaandrejka
•
22. jún 2024

Ja na tvojom mieste si kupim chladiacu tasku, na alze maju aj za 10€, a dam tam chladnejsiu flasu s vodou a lieky do nej.

lubkovaandrejka
•
22. jún 2024

@uhnakova joj, som sa opakovala 😅 . Super si jej poradila 🙂