icon

Ako odomknúť telefón so zamknutým displejom?

16. apr 2024

Ahoj.
Prosím, vie mi tu niekto skúsený poradiť ako sa dostanem do telefónu, keď má nastavené heslo na odomknutie obrazovky? Ďakujem.

Strana
z2
egonsk
16. apr 2024

@lakebabe kto chce podvadzat, bude to robit a nic mu v tom nezabrani. Takze upodozrievat muza koli tomu, ze ma zrazu nastavene heslo a vypnute notifikacie je smiesne - u nas keby to takto nemal, je to ako vazne porusenie prac. discipliny a dovod na vyhazov, lebo by to bolo narusenie bezpecnosti firmy.

autor
16. apr 2024

@lakebabe
Aj ja mám firemný mobil zaheslovaný, už som ho tak dostala. Ale neschovavam ho. A keby chce niečo vidieť, nemám problém

lakebabe
16. apr 2024

Tak potom je problém keď ti ho nechce ukázať. My si s mužom vieme pin kódy od všetkých mobilov asi odjakživa. Nechodím mu tam na čo, ale nejde dostať infarkt keby som mu ho vzala a išla si pozrieť niečo.

sinusoida
17. apr 2024

Odsledovať, ako si ho tam naťukáva a všímať si kde ťuká, aké čísla...napr. ak stále na jedno miesto, alebo na okraj...a potom vyskúšať. Trpezlivosť.

biglovemom
17. apr 2024

Raz som videla nejake video.hore na liste daco tukali skus hodit do googlu alebo YouTube

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
hope87
17. apr 2024

Ja mam firemny aj sukromny samsung ale teda, ked mi niekto vola a dovolam, telefon ostane zablokovany. Viem, ze chces vediet, co sa deje hned a zaraz ale tym, ze to budes silit, nic nedosiahnes. Uvidis, ze pravdu sa dozvies v pravej chvili. Mozno sa ti naskytne prilezitost pozriet mu do toho mobilu, ani nevies ako. Akoze, nenabadam ta, lustrovat mu telefon ale sama viem, ze keby sa mne dialo nieco podobne a mala by som silne tusenie, tak by som asi tiez sla lustrovat 😀

belaaaaaaaaa
18. apr 2024

Ahoj. Má inú. Určite. O tom niet pochýb. Ja a aj môj manžel máme aj telefóny a aj Facebook všetko navzájom otvorené. Nerada Ti kazím deň. Ver tomu, čo som napísala.

cacianka
19. apr 2024

Ako sa potvrdzovala nevera, klamstvá, keď neboli mobily ?
Telefóny na pevnej linke alebo v telefónnej budke
🤷

egonsk
19. apr 2024

@cacianka no predsa lavorovym testom 😁

cacianka
19. apr 2024

@egonsk bingo 👍

Strana
z2