Ako odstránim fľak od trávy z opratých nohavíc?
😖
Ja používam na fľaky Vanish, ktorý aplikujem priamo na fľak a nechám pôsobiť tak polhodinku a potom v rukách preperiem a dám do práčky. Väčšinou sa mi fľaky podaria odstrániť. Ale píšeš, že nohavice už boli prané. Ak si ich už aj vyžehlila, tak také fľaky už ťažko idú dole.
Flaky od travy idu celkom spolahlivo dolu jadrovym mydlom, vyskusaj, mozno to pomoze aj ked uz boli oprate.
ja pouzivam a vsetkym odporucam Ariel profesional - tekuty prostriedok na skvrny. je omnoho ucinnejsi, ako vanish. vzdy mi vsetko vyslo. pred pranim nalejem na skvrnu + prilejem aj do pracky, ked napusta vodu. pradlo je krasne, ciste. ked ho pridam k bielemu, len tak preventivne, tak pradlo je uplne ziarivo biele.
u nas vzdy zabera vanish na skvrny. aj ked je to oprane. nalejem poriadnu davku na skvrnu, ono to zasyci a zbelie a trava je fuc. necham este chvilu posobit. skus. mozno zavisi od druhu latky ako dobre sa to podari vyprat.
S tymto pripravkom vycistis vsetko:http://www.amway.sk/product/110481,sa8-all-fabric-blea... Mozem ti poslat kusok🙂
Ja tiež používam tekutý Ariel na fľaky a som veľmi spokojná. Tráva ním zíde určite 😉
Keď nie je neskoro na moju radu; hlavne NENAMOČ DO VODY! 🙂. Tráva obsahuje nejakú látku, ktorá sa po styku s vodou ešte viac "zažerie" do tkaniny. Takže najprv - na sucho - škvrnu polej octom a vydrhni (alebo citrónom). Potom hoď do pračky, alebo, pre istou, ešte preper v rukách.
mne vyperie uplne vsetky skvrny odstranovac skvrn mr.washer z lidla..vyzera to ako vanish ale je 100krat lepsi a hlavne stoji velmi malo..vysli mi vsetky skvrny trava,ovocne stavy,motorovy olej a aj vybieli zazltnutu bielu.. 😉

Skus zlcove mydlo