Ako odstrániť farbu mrkvi z mixéru?
Ahojte, robila som drobcovi mrkvičkovú polievku a nechala som asi 2 minútu ponorný mixér v polievočke... Bol to nový mixér od manžela k vianociam a zafarbil sa mi. Skúšala som to dole cifom, no nič 🙂
Neviete mi poradiť, ako by som to odfarbila?
Ďakujem
Nicim, z plastu to nejde, proste sa tam uplne zazerie... baby mixer ma u nas farbu velmi neurcitej farby, do normalneho kuchynskeho robota ma to dat nastastie nikdy nenapadlo, to by asi skoncilo..
baby s časti to ide citronovou šťavou 😉
Ahoj, aj my mame doma takmer vsetky kuchynske spotrebice od mrkvicky. Pri zafarbeni ponorneho mixera som plakala a potom som pochopila, ze je to len mixer. Cloveka to nahneva, ale co uz o tom je zivot. Skus mozno k tomu citronu aj trochu sody bikarbony. Mne to s tym trochu pustilo🙂) Vela stastia
ono ked prestanes jedneho dna mixovat mrkvu a budes ho pouzivat na nieco ine ( ja mixujem zemiaky na pyre, kremy do toriet atd...),tak to zmizne a bude ako pred tym. teraz ti je to zbytocne cistit, ked este budes mixovat mrkvickove polievocky... 🙂
Biely ponorny mixer zostal oranzova a svokra mi poradila dat ho na priame ziarenie slnka.a cuduj sa svete ono to naozaj vytiahlo.tak isto z misiek
skús savo. ja nim odfarbujem biele plastove varechy, su ako nove.

no, ja ti zial, neporadim, mne sa stalo to iste, budem zvedava na odpovede........ 🙂