icon

Ako odstrániť z tinktúry alkohol?

gabika4
30. dec 2021

Ahojte, mám problém zohnať tinktúru z kapucínky bez alkoholu. V utorok mi má prísť nová (bez alkoholu). No, zatiaľ viem zohnať len s alkoholom. Na internete som čítala, že ak nalejem trochu vriacej vody, nakvapkám tinktúru a zamiešam, tak sa alkohol vyparí. Je to pravda? Čítala som to vo viacerých zdrojoch, ale všetko internet, takže nie som si istá..ďakujem

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
zabina27
•
30. dec 2021

ak sa ti jedna o deti, tak na tinkturach byvaju navody, ze nakvapkat do horuceho caju

gabika4
autor
•
30. dec 2021

@viestta ide o pár kvapiek a som tehotná, takže alkohol nemôžem ...

beata_k
•
Odpoveď bola odstránená
•
gabika4
autor
•
30. dec 2021

@beata_k no brala som polovičnú dávku, ale bez alkoholu ...i teraz chcem vziať polovičnú dávku ...ide možno o 2 či 3 dni, kým mi prídu tie bez alkoholu ..

nevenka
•
30. dec 2021

@gabika4 toto by som fakt takto nehrotila, ja ked som bola uz vo vyssom stadiu, tak som ai na travenie odpila z muzovho piva a 3 deti su tu a v poriadku.

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
luliu
•
30. dec 2021

@gabika4 riešis hlúposti, kľudne ju môžeš používať, nič sa nestane, denne si v kontakte s toľkými vecami, že kvapka tinktúry je nic

gabika4
autor
•
30. dec 2021

@luliu viem, že niekomu sa to zdá prehnane, ale prišla som toho roku o synčeka, tak vo všetkom som viac opatrná ako by som zvyčajne bola ...

luliu
•
30. dec 2021

@gabika4 ale tinktúry na pár dní sa naozaj nemusíš bat

jankapepe
•
30. dec 2021

@gabika4 pár kvapiek tinktúry kľudne môžeš...