icon

Ako podám zásielku cez AlzaBox?

ema229
15. feb 2023

Ahojte, viete mi poradiť ako podám zásielku SPS cez alzabox? Ďakujem

zmuri
13. mar 2023

Mozem sa spxtat a ked dava ze nie je dobrx or kod? Nejde ani po natukani ručné a v odbetnom mieste to bete. Neviete mi poradit.kod je rovny. Nie je pokrceny

miskamilka
14. mar 2023

Ahojte, podarilo sa vam to odoslat? Ja dnes riesim to iste🤷‍♀️ neberie mi to ani jeden ciarovy kod co je na etikete ani ziadne cislo z etikety, ktore rucne zadavam 🙈

ema229
autor
14. mar 2023

@miskamilka ja som nasceboval čiarový a zobralo

miskamilka
14. mar 2023

@ema229 nakoniec mi to zobralo ciarovy kod, ale tocila som tu zasielku a prikladala krizom krazom 🙈

drews_beauty
23. mar 2023

Mne to vôbec nešlo.. skúšala som každý kód 2x aj ručne tam ten kód zadať a nič ☹

jakubjakovae
3. júl 2023

Baby a aký je postup poslania balíka cez alza box? Potrebujem vrátiť rifle z berschky...a dá sa aj cez alza box....na stránke berschky som dala vrátenie....a teraz mam ako postupovať....to mam ísť rovno k boxu a tam vložiť balík alebo ako?ďakujem veľmi pekne

sod
30. jún 2025
@jakubjakovae

Baby a aký je postup poslania balíka cez alza box? Potrebujem vrátiť rifle z berschky...a dá sa aj cez alza box....na stránke berschky som dala vrátenie....a teraz mam ako postupovať....to mam ísť rovno k boxu a tam vložiť balík alebo ako?ďakujem veľmi pekne

@jakubjakovae ano ale najprv potrebujes prepravnu adresu na vratenie. napr. allegro ti ju vygeneruje do 15 minut ako naklikas "vratit tovar" adresu si stihanes vytlacis, nalepis na box, adresu zoskenujes, otvori sa ti schranka, balik vlozis (ak je dost velka ak nie otvoris vacsiu) schranku zavres a na obrazovke kliknes zavriet a je hotovo. Niekedy sa stane ze vygenerovany kod v ten den system este nema preto ked vam ako citam neberie kod treba skusit este na druhy den 🙂 mne to tiez 1 den neislo a na druhy den uz mi to zoskenovalo vpohode 🙂