icon

Ako poslať balík cez Packetu?

27. feb 2025

Poraďte, nikdy som ešte nepodieľala packetou, ale momentálne je to výhodnejšie ako poštou. Ako mám postupovať? Príde ku mne kuriér či treba balík niekam odniesť?

lucia13022023
27. feb 2025

Ja posielam tak, že si v appke zaplatím za 3,40 poštovné, pošle mi to kód, ktorý v pakete poviem.
Viem, že sa da aj s boxami, ale tak som ešte neposielala.

rachel36a
27. feb 2025

Vyklikas si zásielku cez apku, zaplatíš, a zanesiem bud na zberné miesto, alebo do najbližšieho Z boxu...js davam do boxu, msm to kúsok od domu

autor
27. feb 2025

@rachel36a bývam 25 km od najbližšieho mesta netušim kde môže byť zberné miesto či box

rachel36a
27. feb 2025

Domov ti to vziat neprídu.
Kde je najbližšie zberné miesto alebo box ti ukáže v apke. Nemusí to byť mesto. Teraz sú boxy kade tade

autor
27. feb 2025

To bude iba v meste, u nás ani v susedných obciach nič také neni

autor
27. feb 2025

Dobre som pochopila zadám meno tč mail, a potom pýta adresu, tam zadám box ten kde kupujúca prevezme? kolko času mám potom aby som balik zobrala do mesta?

marcella1979
27. feb 2025

ahoj. stiahni si appku packeta. jasny navod je tam. alebo chod na stranku packety a klikni na pobocky, napiš miesto bydliska (dedinu, mesto) a tam sa ti ukaze, ktore su v tvojom okoli. ak su to obchody alebo trafiky, tam ti staci prist s balikom a kodom. Ten kod nadiktujes predavacke a ona vytlaci stitok a nalepi ho na balik. Ten kod si sama vygenerujes cez appku, kde zadavas pozadovane udaje alebo ti ho poskytne ten, komu balik ides poslat. ak su v tvojom okoli len Z-boxy, postup je rovnaky, len po zaplatení si kliknes na zasielky a ze chces odoslat cez zbox, nacupitas k zboxu, musis mat telefon, zapnute data a bluetooth a pokracovat podla navodu na packete ako posielat cez zbox. neboj, prvykrat sa budu triast prsty a potom si zvyknes takto posielst, lebo posta zaspala dobu

danielahamar
27. feb 2025

Skús si nájsť okolie a možno budeš prekvapená, kde všade majú odberné miesto

autor
27. feb 2025

@marcella1979 ach jaj, už teraz sa mi trasú kolená. Appku som stiahla, ale takto napísané to znie zložito. Keď už budem v meste tak je úplne jedno či box či nejaký obchod.

autor
27. feb 2025

@danielahamar ďakujem v Appke nič neukazuje ani u nás ani okolité obce, a to som pozerala osem obci naokolo

ywana1983
27. feb 2025

Ahoj, ja som tento tyzden tiez posielala prvykrat. Nezabudni pouzit kod PRVAZASIELKA a budes to mat za 1 cent. Presne tak ako pises, zadas do aplikácie meno, tel.cislo a mail adresata. Na mape vyhladas box alebo zberne miesto a zaplatis. Vygeneruje ti kod, ktory napises na balik alebo nahlasis v zberni. Mas na to 5 dni.

autor
27. feb 2025

@ywana1983 ďakujem, len pre upresnenie zadám box kam to má packeta doručiť? Je jedno že u nás v meste to podám v ktorom obchode? Samozrejme z tých čo ukázala mapa

ywana1983
27. feb 2025

Ano, adresu na dorucenie balika - bud box/vydajne miesto kam si to pridu vyzdvihnut alebo priamo adresu komu posielas (vtedy je to drahsie). Ano, podat potom mozes kdekolvek. To v aplikacii nevyplnas.

autor
27. feb 2025

@ywana1983 ďakujem

maranco
28. feb 2025

Poštou cez aplikáciu máš balík do boxu, alebo na poštu za 3.10€

weggie
28. feb 2025

Ja posielam postou, pretoze nemam smartfon na ich appku.

autor
28. feb 2025

@maranco
@weggie balík som odoslala packetou.lebo druhej strane to tak vyhovuje, poznám cenník pošty, Vaše odpovede mi vôbec nepomohli

autor
21. aug 2025

Milá @caty.g balík som už odoslala pred pol rokom, dokonca už aj dorazil adresátovi