icon

Ako používať Retinol a vitamín C, keď idem do solária?

1. sep 2022

Ahojte, chystame sa na svadbu a chcela by som ist do solarka parkrat.

ALE, rok pouzivat Ccko, retinil a 50+ SPF. Ako mam tieto kremy pouzivat podla vas?

Do solarka musim proste som strasne biela. 😅

stellarstar
•
1. sep 2022

Mala si využiť leto 😅

dejka77
•
1. sep 2022

Mozno by bolo vhodnejsie pouzit len nejaky samoopalovaci krem alebo proste ist tak ako si. Nie kazdemu zalezi na opaleni.

anavixy
•
1. sep 2022

A preco pouzivas to SPFko? A retinol?
Som myslela ze to sa pouziva prave preto aby pokozka bola chranena pred tym, comu sa ju chystas vystavit… no a co ze nie si opalena, zvol spravnu farbu siat a lichotiaci ruz radsej

nelca0510
•
1. sep 2022

Na čo tieto drahé sera,keď ideš do solária. Zbytočne.

lula3108
•
1. sep 2022

Daj si samoopaloval, vyskusaj cca dva tyzdne pred svadbou aby si trafila kolkokrat si musis dat aby si mala pekny odtien a aby si prisla na to ako nanasat. Staci dodrzat par pravidiel a nebudes ani flakata ani oranzova a ani nebudes smrdiet😄a ovela zdravsie to je ako solarko. Dost by som sa bala ist do solarka po retinole, mozes si urobit dost zle

anita6666
•
1. sep 2022

V čase solária dlho pred,nepoužívať nic ani po

nikolka1986
•
1. sep 2022

Ak sa nevydávaš ty, nešla by som do žiadneho solárka, ja som videla krásne ženy, ktoré vyzerali po solárku ako sito. To radšej budem biela ako deravá s nezdravou pleťou.

autor
•
1. sep 2022

Joj, no nepotesili ste ma.... 😭 Nechcela som mimochodom byt hneda ako cokolada, len aby som mala nejaku farbu... Mozno tak 4-5x ist. Ale tak skusim ten cukrovy nastrek. Nemate s tym nejake skusenosti?

lasona
•
1. sep 2022

S retinolom určite nie do solária. Narobis si riadne pigmentové škvrny.jedine opaľovací nastrek

lasona
•
1. sep 2022

@anavixy SPF sa musí používať pri retinoloch

kiwi3
•
1. sep 2022

do solarka urcite nechod, najlepsie uz nikdy. fakt to potom pouzivas zbytocne. je to to najhorsie, ak sa bavime o starnuti a rakovine koze

autor
•
1. sep 2022

@kiwi3 hej, ja viem. Idem radsej na cukrovy nastrek. 🙏🏼

autor
•
1. sep 2022

@lasona ano, idem radsej na nastrek...

anavixy
•
1. sep 2022

@lasona ja viem, ale kvoli slnku… a aj bez retinolu by sa malo pouzivat