icon

Ako prebieha návšteva hodinového hotela?

17. júl 2025

Sko to prebieha v hodinovom hoteli? Nikdy sommnebola,ani sa nechystám 😄😄zatial. Ha ha
Len ma zaujima ako to tam funguje a prebieha.
Skusenosti?

Strana
z3
kiki68
17. júl 2025

@anonym_autor myslis kde si objednas izbu a idete na vec napr s muzom? My sme mali apartman, ale na celu noc, normalne som dosla a dali za cca 350 eur kluc. Tam uz bolo vsetko pripravene. Potom dosiel muz a islo sa na vec. Ale viem, ze mozes aj na 3 hod. Proste hodis potom kluc do speci schranky a ides prec. Ale su rozne, poznam hotel, co ponuka naozaj aj iba hodinu. Dole je bdsm Club

autor
17. júl 2025
@kiki68

@anonym_autor myslis kde si objednas izbu a idete na vec napr s muzom? My sme mali apartman, ale na celu noc, normalne som dosla a dali za cca 350 eur kluc. Tam uz bolo vsetko pripravene. Potom dosiel muz a islo sa na vec. Ale viem, ze mozes aj na 3 hod. Proste hodis potom kluc do speci schranky a ides prec. Ale su rozne, poznam hotel, co ponuka naozaj aj iba hodinu. Dole je bdsm Club

@kiki68 za 350€ ? Preboha ,riadna palka. Ano taky myslim 😄

autor
17. júl 2025
@kiki68

@kiki68 a kde si bola? V Ba?

kiki68
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vo Viedni, asi 10 min od bytu 😂😂 no tak ale to bol velky byt a 5 izieb, virivka a taketo srandy. Podla mna dobre na tocenie pecka

viestta
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor v dobrom hodinovom hoteli na lukrativnom mieste predaju jednu izbu aj 3x za noc, len recepcna zbehne zbezne upratat ked sa hostia vytratia. Prichadzaju v paroch alebo nezavisle od seba, ten co pride prvy aj zaplati a potom sa nenapadne vzdialia alebo odchadzaju v objati.

autor
17. júl 2025
@kiki68

@anonym_autor vo Viedni, asi 10 min od bytu 😂😂 no tak ale to bol velky byt a 5 izieb, virivka a taketo srandy. Podla mna dobre na tocenie pecka

@kiki68 tak to vam ani nebolo treba taky velky byt 😄😄

autor
17. júl 2025
@viestta

@anonym_autor v dobrom hodinovom hoteli na lukrativnom mieste predaju jednu izbu aj 3x za noc, len recepcna zbehne zbezne upratat ked sa hostia vytratia. Prichadzaju v paroch alebo nezavisle od seba, ten co pride prvy aj zaplati a potom sa nenapadne vzdialia alebo odchadzaju v objati.

@viestta az tolkokrat? Zaujimave,ze to tolko ludi vyuziva. A obciansky tam nepytaju?

viestta
17. júl 2025
@anonym_autor

@viestta az tolkokrat? Zaujimave,ze to tolko ludi vyuziva. A obciansky tam nepytaju?

@anonym_autor to zas neviem, mam to z rozprvania baby co tam robila recepcnu.

autor
17. júl 2025
@viestta

@anonym_autor to zas neviem, mam to z rozprvania baby co tam robila recepcnu.

@viestta recepcnu by som tam isla robit aj ja:D

markusrasford
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor občiansky pýtajú minimálne od jedneho

markusrasford
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dnes je už bežne ze si môžeš objednať cez web a recepčnú ani nevidíš. Máš schránku kde zadáš PIN zoberieš si kľúč alebo kartu od izby a môžeš uživat

kiki68
17. júl 2025
@anonym_autor

@kiki68 tak to vam ani nebolo treba taky velky byt 😄😄

@anonym_autor No tam bola kazda miestnost inak vybavena, cize to nebolo ako doma, to by bezny clovek asi doma tak velke moznosti ani nemal

kiki68
17. júl 2025
@markusrasford

@anonym_autor občiansky pýtajú minimálne od jedneho

@markusrasford ja som sa este nestretla s tou obcankou. Asi nechceli skrz diskretnost.

markusrasford
17. júl 2025
@kiki68

@markusrasford ja som sa este nestretla s tou obcankou. Asi nechceli skrz diskretnost.

@kiki68 možno od partnera chceli ...ked objednával

viestta
17. júl 2025

figu borovu OP, vsak toto nejde ani cez pokladnu, nie to aby sa zapisovalo do knihy hosti. Personal si peniaze podeli s majitelom, nezdanene prijmy a spokojnost na vsetkych stranach.

markusrasford
17. júl 2025
@viestta

figu borovu OP, vsak toto nejde ani cez pokladnu, nie to aby sa zapisovalo do knihy hosti. Personal si peniaze podeli s majitelom, nezdanene prijmy a spokojnost na vsetkych stranach.

@viestta no musím ťa sklamať ja som OP musel dat. Neviem akú máš predstavu alebo skúsenosť ale v prípade ze by sa niečo stalo, poškodil by som zariadenie alebo niečo podobné tak by koho hľadali na úhradu škody.

viestta
17. júl 2025
@markusrasford

@viestta no musím ťa sklamať ja som OP musel dat. Neviem akú máš predstavu alebo skúsenosť ale v prípade ze by sa niečo stalo, poškodil by som zariadenie alebo niečo podobné tak by koho hľadali na úhradu škody.

@markusrasford aj fakturu ti dali?

markusrasford
17. júl 2025
@viestta

@markusrasford aj fakturu ti dali?

@viestta s pečiatkou. Mam pre teba dobrú radu nenavstevuj podradne hodinové hotely. Bud za dámu

viestta
17. júl 2025
@markusrasford

@viestta s pečiatkou. Mam pre teba dobrú radu nenavstevuj podradne hodinové hotely. Bud za dámu

@markusrasford este som tak daleko nedosla aby som musela tieto sluzby vyuzit...

anonym_9ed58a
17. júl 2025
@markusrasford

@markusrasford viesta a hodinové hotely 🤣🤣 tento bol dobrý 🤣

viestta
17. júl 2025
@anonym_9ed58a

@markusrasford viesta a hodinové hotely 🤣🤣 tento bol dobrý 🤣

@anonym_9ed58a a teraz neviem ci sa mam citit poctena alebo sa urazit 😀

markusrasford
17. júl 2025
@viestta

@markusrasford este som tak daleko nedosla aby som musela tieto sluzby vyuzit...

@viestta ale píšeš o tom ako keby si ich týždenne navštevovala. To ze niekto využije hodinový hotel neznamená ze tam musí ísť s prostitútkou. Môže navštíviť s milenkou, susedou alebo susedom...za názvom ze hodinový netreba hneď hľadať len nemravne veci.

markusrasford
17. júl 2025
@viestta

@anonym_9ed58a a teraz neviem ci sa mam citit poctena alebo sa urazit 😀

@viestta cit sa poctená

viestta
17. júl 2025
@markusrasford

@viestta ale píšeš o tom ako keby si ich týždenne navštevovala. To ze niekto využije hodinový hotel neznamená ze tam musí ísť s prostitútkou. Môže navštíviť s milenkou, susedou alebo susedom...za názvom ze hodinový netreba hneď hľadať len nemravne veci.

@markusrasford keby si cital pozorne, vies odkial mam informacie. Takze, sup sup este raz a od zaciatku... A ja nikde nepisem, ze sa tam chodi len s prostitutkou. Ty si domyslas.

earlgrey
17. júl 2025
@markusrasford

@viestta cit sa poctená

@markusrasford áno, zatiaľ v každom pýtali OP...aspoň od jedného z hosti a presne kvôli tomu, čo si napísal...ale to máš tak, keď sa vyjadruje niekto, kto to miesto ani nenavšívil, ale musí sa vyjadriť, aby sa nepovedalo 🤣

markusrasford
17. júl 2025
@earlgrey

@markusrasford áno, zatiaľ v každom pýtali OP...aspoň od jedného z hosti a presne kvôli tomu, čo si napísal...ale to máš tak, keď sa vyjadruje niekto, kto to miesto ani nenavšívil, ale musí sa vyjadriť, aby sa nepovedalo 🤣

@earlgrey Bingo

kiki68
17. júl 2025
@markusrasford

@kiki68 možno od partnera chceli ...ked objednával

@markusrasford ja som bola objednavatel. Cize urcite nie

markusrasford
17. júl 2025
@viestta

@markusrasford keby si cital pozorne, vies odkial mam informacie. Takze, sup sup este raz a od zaciatku... A ja nikde nepisem, ze sa tam chodi len s prostitutkou. Ty si domyslas.

@viestta to ze mam sup sup čítať .....máš z vlastnej hlavy alebo ti to povedala kamaratka?

markusrasford
17. júl 2025
@kiki68

@markusrasford ja som bola objednavatel. Cize urcite nie

@kiki68 tak ty si nemusela iný musel ani @viestta nemusela. 100 hodinových hotelov 100 zvykov.

autor
17. júl 2025
@earlgrey

@earlgrey to dava logiku

Strana
z3