icon

Ako prebieha návšteva hodinového hotela?

17. júl 2025

Sko to prebieha v hodinovom hoteli? Nikdy sommnebola,ani sa nechystám 😄😄zatial. Ha ha
Len ma zaujima ako to tam funguje a prebieha.
Skusenosti?

Strana
z3
markusrasford
21. júl 2025
@jasminia

@anonym_autor Tak u teba už sme to práve spoznali

@jasminia a prečo píšeš v množnom čísle? Koho ty zastupujes? Kto si ty že tu moralizujes? Označuješ za blba kto si ty......?

jasminia
21. júl 2025
@markusrasford

@jasminia ty si strašne múdra žena. Vieš mudruška svet nie je čierny a biely a nechaj dýchať aj iných. Tvoj morálny kompas je tak pribrzdeny ze až. Dovol mat iný pohľad, názor ako ty. Snáď to pochopíš

@markusrasford Áno, áno. Verím, že ty si ten svet spestríš 👉👏🤣

markusrasford
21. júl 2025
@jasminia

@jasminia snáď nechceš mudruška aby som si pýtal od najostrejsej ceruzke na MK povolenie?

markusrasford
21. júl 2025
@jasminia

@jasminia sama na sebe sa smeješ? Ty musíš byť velmi blbá a zúfalá ked sa niekto sam nad sebou musí smiať a dávať si smajliky vhodné tvojho IQ

jasminia
21. júl 2025
@markusrasford

@jasminia snáď nechceš mudruška aby som si pýtal od najostrejsej ceruzke na MK povolenie?

@markusrasford
@markusrasford Povolenie si pýtaj od manželky, mudrúšik 🤣

markusrasford
21. júl 2025
@jasminia

@markusrasford

@jasminia prečo sa neprihlásis do nejakej vtipnej sútaže možno by si niekoho zabavila. Rýchlo sa učíš sama by si nikdy neprišla na slovo mudrusik. Ceruzka

markusrasford
21. júl 2025
@jasminia

@markusrasford

@jasminia ináč stačí ked ma raz označis netreba 2x

jasminia
21. júl 2025
@markusrasford

@jasminia ináč stačí ked ma raz označis netreba 2x

@markusrasford Keď nič inē, našiel si si mušku, že zle označujem ...

autor
21. júl 2025
@anonym_d60031

@anonym_autor Ako to môže vyzerať ? To si neviete najprv vysporiadať vzťahy a potom robiť prietrtky ?

@anonym_d60031 ja žiadne nerobím, len som sa pytala zo zvedavosti. To sa človek fakt nemoze nic opytat :D

markusrasford
21. júl 2025
@jasminia

@markusrasford Keď nič inē, našiel si si mušku, že zle označujem ...

@jasminia už ta vyklepal starý ako bravčový rezeň na nedeľňajší obed?

jasminia
21. júl 2025
@markusrasford

@jasminia už ta vyklepal starý ako bravčový rezeň na nedeľňajší obed?

@markusrasford Ani starý, ani bravčový. Rezký 35 ročný. A keby len na nedeľný obed. Ale aj v pondelok na raňajky.

markusrasford
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_d60031 ja žiadne nerobím, len som sa pytala zo zvedavosti. To sa človek fakt nemoze nic opytat :D

@anonym_autor napíšem ti to takto môžeš sa opýtať ale potom nastúpi brigáda tupolevov a nedaju tomu co ma iný názor ako oni kľud kým to nevzda autor. A teraz že môžu byť este viac skovane amen tma.

markusrasford
21. júl 2025
@jasminia

@markusrasford Ani starý, ani bravčový. Rezký 35 ročný. A keby len na nedeľný obed. Ale aj v pondelok na raňajky.

@jasminia mala by si sa najesť co ked budeš múdrejšia. Snad ta netrafil po hlave su tam určite náznaky

jasminia
21. júl 2025
@markusrasford

@jasminia mala by si sa najesť co ked budeš múdrejšia. Snad ta netrafil po hlave su tam určite náznaky

@markusrasford 🤣🤣🤣 Tak to potom u vás sa jedia rezne každý deň, keď trpíš naznakmi.
Končím s tebou šuhajko prietrtkár, si pod moju úroveň.

markusrasford
21. júl 2025
@jasminia

@markusrasford 🤣🤣🤣 Tak to potom u vás sa jedia rezne každý deň, keď trpíš naznakmi.

@jasminia velmi zaujímavé venovala si mi dost času nato ze som pod tvoju úroveň. Hlavné ze ty si nad úroveň. Teba otec trafil iba raz ale presne madam Lotova

markusrasford
21. júl 2025
@jasminia

@jasminia este by si mala označiť svoj príspevok ze sa ti páči. Také tupane ako ty to zvyknu

autor
22. júl 2025
@markusrasford

@anonym_autor napíšem ti to takto môžeš sa opýtať ale potom nastúpi brigáda tupolevov a nedaju tomu co ma iný názor ako oni kľud kým to nevzda autor. A teraz že môžu byť este viac skovane amen tma.

@markusrasford no, take moralistky "milujem":D ale dakujem aspon tebe,ze si dokazal prispiet do temy tym,ze si mi odpovedal na otazku a nesiel ma tu sudit ako na poslednom sude.

autor
22. júl 2025
@anonym_d60031

@anonym_autor Ako to môže vyzerať ? To si neviete najprv vysporiadať vzťahy a potom robiť prietrtky ?

@anonym_d60031 niekto ma asi doma vestecku gulu ,ked ma odpoved na všetky otazky a vidi do budúcnosti:D

Strana
z3