Ako prebieha návšteva hodinového hotela?
Sko to prebieha v hodinovom hoteli? Nikdy sommnebola,ani sa nechystám 😄😄zatial. Ha ha
Len ma zaujima ako to tam funguje a prebieha.
Skusenosti?
@jasminia ty si strašne múdra žena. Vieš mudruška svet nie je čierny a biely a nechaj dýchať aj iných. Tvoj morálny kompas je tak pribrzdeny ze až. Dovol mat iný pohľad, názor ako ty. Snáď to pochopíš
@markusrasford Áno, áno. Verím, že ty si ten svet spestríš 👉👏🤣
@jasminia snáď nechceš mudruška aby som si pýtal od najostrejsej ceruzke na MK povolenie?
@jasminia sama na sebe sa smeješ? Ty musíš byť velmi blbá a zúfalá ked sa niekto sam nad sebou musí smiať a dávať si smajliky vhodné tvojho IQ
@jasminia snáď nechceš mudruška aby som si pýtal od najostrejsej ceruzke na MK povolenie?
@markusrasford
@markusrasford Povolenie si pýtaj od manželky, mudrúšik 🤣
@markusrasford
@jasminia prečo sa neprihlásis do nejakej vtipnej sútaže možno by si niekoho zabavila. Rýchlo sa učíš sama by si nikdy neprišla na slovo mudrusik. Ceruzka
@markusrasford
@jasminia ináč stačí ked ma raz označis netreba 2x
@jasminia ináč stačí ked ma raz označis netreba 2x
@markusrasford Keď nič inē, našiel si si mušku, že zle označujem ...
@anonym_autor Ako to môže vyzerať ? To si neviete najprv vysporiadať vzťahy a potom robiť prietrtky ?
@anonym_d60031 ja žiadne nerobím, len som sa pytala zo zvedavosti. To sa človek fakt nemoze nic opytat :D
@markusrasford Keď nič inē, našiel si si mušku, že zle označujem ...
@jasminia už ta vyklepal starý ako bravčový rezeň na nedeľňajší obed?
@jasminia už ta vyklepal starý ako bravčový rezeň na nedeľňajší obed?
@markusrasford Ani starý, ani bravčový. Rezký 35 ročný. A keby len na nedeľný obed. Ale aj v pondelok na raňajky.
@anonym_d60031 ja žiadne nerobím, len som sa pytala zo zvedavosti. To sa človek fakt nemoze nic opytat :D
@anonym_autor napíšem ti to takto môžeš sa opýtať ale potom nastúpi brigáda tupolevov a nedaju tomu co ma iný názor ako oni kľud kým to nevzda autor. A teraz že môžu byť este viac skovane amen tma.
@markusrasford Ani starý, ani bravčový. Rezký 35 ročný. A keby len na nedeľný obed. Ale aj v pondelok na raňajky.
@jasminia mala by si sa najesť co ked budeš múdrejšia. Snad ta netrafil po hlave su tam určite náznaky
@jasminia mala by si sa najesť co ked budeš múdrejšia. Snad ta netrafil po hlave su tam určite náznaky
@markusrasford 🤣🤣🤣 Tak to potom u vás sa jedia rezne každý deň, keď trpíš naznakmi.
Končím s tebou šuhajko prietrtkár, si pod moju úroveň.
@markusrasford 🤣🤣🤣 Tak to potom u vás sa jedia rezne každý deň, keď trpíš naznakmi.
@jasminia velmi zaujímavé venovala si mi dost času nato ze som pod tvoju úroveň. Hlavné ze ty si nad úroveň. Teba otec trafil iba raz ale presne madam Lotova
@jasminia este by si mala označiť svoj príspevok ze sa ti páči. Také tupane ako ty to zvyknu
@anonym_autor napíšem ti to takto môžeš sa opýtať ale potom nastúpi brigáda tupolevov a nedaju tomu co ma iný názor ako oni kľud kým to nevzda autor. A teraz že môžu byť este viac skovane amen tma.
@markusrasford no, take moralistky "milujem":D ale dakujem aspon tebe,ze si dokazal prispiet do temy tym,ze si mi odpovedal na otazku a nesiel ma tu sudit ako na poslednom sude.
@anonym_autor Ako to môže vyzerať ? To si neviete najprv vysporiadať vzťahy a potom robiť prietrtky ?
@anonym_d60031 niekto ma asi doma vestecku gulu ,ked ma odpoved na všetky otazky a vidi do budúcnosti:D

@anonym_autor Tak u teba už sme to práve spoznali
@jasminia a prečo píšeš v množnom čísle? Koho ty zastupujes? Kto si ty že tu moralizujes? Označuješ za blba kto si ty......?