icon

Ako prebieha výkup iPhone v iStores?

20. feb 2025

Ahojte baby, som tu nová a hľadala som debatu, ktorú potrebujem, ale žiadnu som nenašla, tak som skúsila založiť novú. Mám iPhone 15 Pro, približne cca pol roka, vzhľad je ako nový, nemá žiadne škrabance, funguje ako má, tak som si na ich stránke pozerala, že koľko dávajú za výkup. Keďže je bez chyby, so 100% batériou, tak by mi mali dať 695€, je to pravda ? Dávajú naozaj tak aj na predajni ? A keďže si aj od nich chcem hneď zobrať iPhone 16, tak som pozerala, že dostanem ešte aj 60€ k tomu zľavu na ten nový + je tam aj teraz 40€ poukážka k novému telefónu. No mala by som aj ešte otázku, ak má niekto skúsenosť s výkupom u nich, že ako to prebieha ? Môžem tam prísť normálne s telefónom ako ho mám, zapnutý a všetko ? On si ho pozrie, povedia mi teda výkupnú sumu a môžem sa rozhodnúť či áno alebo nie ? A ak sa rozhodnem, že beriem iný a dávam môj do výkupu, tak už len ho dám do pôvodného režimu, vyberiem SIM a hotovo ? Či musím tam už prísť s vymazaním alebo ako to funguje ? Nikdy som takto nebola, preto sa pýtam. Berú do výkupu aj kryt so sklom akebo to ich nezaujíma ? Bola by som vám vďačná za všetky informácie k výkupu u nich 🙂

maddie1711
20. feb 2025

Rataj s kategóriou ako nove alebo ľahko opotrebované keďže oni pozerajú hlavne na mikroskrabance po bokoch kde je niečo lesklé. Ja som predávala pól roka používaný v kryte so sklom a mala som kategóriu B lebo od krytu boli po obvode mikroskrabance. Ja som tam bola s telefónom už vyčisteným, zresetovanym bez simkarty. Ale myslím že ak by si prišla normálne so svojim, tak ti povedia cenu a tak urobíš reset. Ja chodievam buď Prešov alebo Kosice a sú ústretoví a milí, čiže radi pomôžu, poradia.

autor
20. feb 2025

@maddie1711 ďakujem, pretože ak by mi povedali nejakú nízku sumu, tak by som do toho nešla, ale tak ten telefón vyzerá ako nový… tak preto či môžem ho aj tam potom dať vyresetovať, že keby náhodou… tie zľavy, že 60€ dole a 40€ poukážka platia aj v predajni, nie len na internete, že ? Ďakujem vopred 🙂

maddie1711
20. feb 2025

Toto neviem. My sme vtedy mali tiež nejaký bonus na výkup, riešili sme to ale v predajni. V podstate ty peniaze do ruky nedostaneš, máš to len na nákup (ale či sa dá Predajna kombinovať s e-shopom netuším) ideálne keď máš na nejaký mobil zálusk, pozri si či ho majú skladom na predajni, do ktorej plánujes ísť. Ale ceny majú férové. Jasne, na nejakom bazáre by si no predala možno drahšie, ale za aký dlhy čas a komunikácia s dnešnými ľuďmi ma miestami až desí 😂.

autor
20. feb 2025

@maddie1711 ja mám iPhone 15 Pro a chcem si od nich kúpiť hneď v predajni iPhone 16, pretože mi tam aj hneď vyskakuje nejakých 60€ zato, že si hneď teda od nich zoberiem aj ten iPhone 16 🙂

autor
20. feb 2025

A práve kvôli tomu, že koľko by som čakala a zase riešiť ostatných ľudí a podobne, radšej to dám k ním a rovno aj budem mať nový, keďže sa to teraz oplatí 🙂

maddie1711
20. feb 2025

Podľa mňa je to najlepšie riešenie, hlavne keď majú bonus na výkup. Len si pozri na e-shope či majú na tej konkrétnej predajni 16tku vo farbe a kapacite ktorú chceš. Lebo ja som išla na istotu a muž vyberal z toho čo bolo 😂.

ketrint
20. feb 2025

Pozri pripadne swappie, oni tiež vykupujú myslím…

autor
20. feb 2025

@ketrint chcem ísť určite do iStores, tak preto som sa pýtala na skúsenosti ako to tam chodí 🙂

autor
20. feb 2025

A presnejšie do Promenáda Nitra, tak ak by mal niekto tam presnejšie skúsenosti, budem rada 🙂

wade
20. feb 2025

Preco inak menis 15 Pro za 16? 15 pro je lepsi telefon

autor
20. feb 2025

@wade tie “obyčajné” mi vyhovujú viac, keďže som už mala 12,13 a potom som si kúpila 15 Pro, dlhšie mi aj na tých prvých vydržala batéria a podobne, preto som sa rozhodla ísť zase do obyčajnej 16 🙂

filipjohns
20. feb 2025

Počkaj na 17ku zbytočne vyhodené peniaze za 16 keď už chces klasiku.