icon

Ako prefarbím modrozelené pramene vlasov?

walkyra88
1. mar 2017

Ahojte odfarbovala som si vlasy ako vzdy kamoska mi dala farbu a mam take modrozelene pramene ako ich dam prec alebo ked si kupim inu blond prekrije to?dakujem za rady

Strana
z2
monikasaurus
Odpoveď bola odstránená
walkyra88
autor
1. mar 2017

Mna porazi a to sa nezmyje?

monikasaurus
Odpoveď bola odstránená
monikasaurus
Odpoveď bola odstránená
walkyra88
autor
1. mar 2017

Nemam tmavsie vlasy a nechcem ist do tmavej urcite🙂

monikasaurus
Odpoveď bola odstránená
monikasaurus
Odpoveď bola odstránená
walkyra88
autor
1. mar 2017
walkyra88
autor
1. mar 2017
zalka
1. mar 2017

@walkyra88 ani to nie je vidno, a vymyje sa to.
Od kaderníčky odchádzam s modrým nadychom farebným vo vlasoch a po umytí už nemám, a to používam šampon ktorý ma zabrániť vlasom aby sa stal žltý blond hlavne ak chcem biely, no mne sa tú modrú nedarí udržať vo vlasoch.

eliss19
1. mar 2017

@walkyra88 ahoj môžem vedieť akú farbu si si dala? Predpokladám že si stále farbila celé vlasy a nie len odrast že ? Tie vlasy máš dosť v zlom stave aspoň podľa foto hodnotím nemôžeš ich toľko odfarbovať je to drastické pre vlasy . A neodporúčam ti dávať ďalšiu farbu lebo ti tie konce môžu odpadnúť lebo sú oslabené ak tak len natonovať ale to len v kaderku ,je to odosť šetrne a bude ti to stačiť . Tie konce nemáš ako žuvačku ? Nenaťahujú sa? Som kadernička preto ti píšem ;)

walkyra88
autor
1. mar 2017

@eliss19 nie vobec si nefarbim stale cele vlasy🙂len teraz som chcela inu farbu a takto to chytilo vlasy znicene nemam vobec na fotke su mokre..

eliss19
1. mar 2017

@zalka ahoj kúp si Silver šampón majú ho aj v dm je do modra to používaj na umývanie vlasov a to ti sťahuje žltosť a necháva studený odtieň vlasov do modra ( môžeš si ho nechať pôsobiť cca 5-10 min na väčšiu intenzitu )

zalka
1. mar 2017

@eliss19 používam matrix predala mi ho rovno kaderníčka, vo vlasoch ho mám dlho aj tak to nepomáha proste mám vlasy čo ťahajú do žlta .. ale ďakujem.

eliss19
1. mar 2017

@walkyra88 a akú si si dala odtieň ?

eliss19
1. mar 2017

@zalka tak ten je fajn používaš ho ako často ?

zalka
1. mar 2017

@eliss19 hm... raz týždenne by som mala, ale používam dva krát .. z troch mytí 😀

eliss19
1. mar 2017

@zalka tak to bohate stačí 🙂 áno sú zákazníčky ktoré majú veľa teplých pigmentov a nedarí sa ich zbaviť to je pravda 🙂

walkyra88
autor
1. mar 2017

Mne by ten sampon asi viac uskodil ?

eliss19
1. mar 2017

@walkyra88 ten šampón je určený na studené odtiene vlasov čo práve máš aj ty to modrozelené ty práve potrebuješ opak ak to nechceš mať

monikasaurus
Odpoveď bola odstránená
walkyra88
autor
1. mar 2017

Jop🙂

monikasaurus
Odpoveď bola odstránená
monikasaurus
Odpoveď bola odstránená
jeennyv
1. mar 2017

@walkyra88 mala som taky isty problem som experimentovala z blond na hnedu..nafarbila som si potom s blond co stale a bolo po probleme...

walkyra88
autor
1. mar 2017

@jeennyv pockaj take pramene si nafarbila hnedou?potom na blond?

jeennyv
1. mar 2017

@walkyra88 ja som mala blond vlasy ale chcela som hnedsiu, ale blond vlasy su velmi napite peroxidom a to len tak neprefarbis a zreagovat ti to moze strasne, ja som mala kralovsku modru pasy na hlave..to tvoje nevyzera tak strasne...no a tu modru som prefarbila svojou blond co som vzdy pouzivala a nebol problem

walkyra88
autor
1. mar 2017

@jeennyv aku farbu pouzivas?

jeennyv
1. mar 2017

@walkyra88 ja teraz od wella 12/0 velka krabicka fialova tam su aj masky jedna hned po farbeni dalsia po 15 dnoch a dalsia po 30

walkyra88
autor
1. mar 2017

@jeennyv posli link..alebo obrazok

Strana
z2