Ako prekonať rozchod po 8 ročnom vzťahu?
Ahojte, máte skúsenosti prosím ?
My sme sa rozišli po 6 rokoch. Po 13 mesiacoch som sa z toho dostala. Mala som to skomplikované tým že som trpela na depresie. Pri mojom dnešnom rozume som za to ešte aj vďačná že to dopadlo takto 🙂 trápenia to teda bolo viac ako na koňa
@aadaa66
no nenapisala si nic viac k situacii, tazko Ti radit. Na MK je tu vela rovnakych tem aj s pribehami aj s radami. Mozem Ti poslat word subor knizky : Ako sa vyrovnat s rozchodom, mne trosku pomohla
Mala som 9-ročný vzťah a som tak rada, že skončil, aj keď som si myslela, že to bude one and only. Určite príde niečo po ňom, kedy pochopíš, že všetko tak malo byť 🙂
Moja rada - zamestnaj si hlavu a veľa športuj. 3-4 razy do týždňa tréning niečoho, čo Ťa baví, do toho si naplánuj stretnutia, akékoľvek záľuby a pôjde to oveľa lepšie. Samozrejme, keď to na Teba doľahne, vyplač sa, na tom nič nie je. Ale zakaždým mysli na to, že to bude časom stále lepšie. Držím ti palce!
Ja po 7 rokoch pred 5 rokmi. Zo dva na den mi napisal, ze uz ma nechce a potom mi povedal, ze ma inu a tie jeho sluzobky a prespavanie mimo domu boli u nej. Ako ja som vedela, ze niekoho ma, lenze zapieral to a malo to take podivne znaky. Tak sme sa rozisli, najhorsie bolo oznamit to rodicom. Vsetci mi vyvolavali nech to dam dokopy. To bol jul. Byvali sme spolu ( teda skor on sem tam ) do Novembra. Vtedy bol koniec najmu. Vsetko som zbalila ja. Rozsekli sme spolu aj spolocny business. A vtedy som zacala zit. Na poslednej akcii, co bol Artfair som stretla madarskeho galeristu a skoncila som s nim kdesi na toalete. Vtedy mi doslo, ze ako zena som stale atraktivna a mam prestat revat nad rozliatym mliekom. Totiz bolo beztak skysnute a davno po zaruke.Nasla som si inu pracu, byt a po Vianociach zacala naplno fungovat. V Aprili som cez Tinder ( ako nainstalovala som to , bo tak kazal damsky magazin) stretla mojho sucasneho partnera. A bolo vybavene. Laska ako tram a cakame po 4 rokoch spolu dieta. S mojim byvalym to dopadlo tak, ze dotycna teta sa s nim rozisla po asi roku. A doteraz lutuje, ze ma nechal. Laviruje medzi babami okolo 27 rokov veku, on ma cez 40. Takze tak

@aadaa66 ja som sa rozisla po 6 rokoch vztahu. Sice to bol vztah ktory trval od mojich 15 rokov, bol intenzivny, myslela som ze je moj prvy a posledny, ale kazdy rok vysla najavo nejaka hlupost ktoru tajil(urobil) vzdy sme sa rozisli na tyzden ale ja som bola natolko hlupa a milovala som ho ze sme sa dali opat dokopy, takto to islo 6 rokov, myslela som ze uz nikoho ineho nenajdem ved on vie omne vsetko uz a znova zacinat sa mi nechcelo s niekym. Ale tak prisiel den kedy som si povedala dost a rozisla sa s nim. Musis si uvedomit preco vlastne je pre teba rozchod dobry (ak teda naozaj je, ze mas razny dovod k tomu)a kam sa vies posunut, co ti vztah dal a co nedal a ako by mal vyzerat a co ocakavas od chlapa aby stw boli vo vztahu. Ak ta nenaplnoval, klamal alebo podvadzal tak to nema zmysel. Pamataj ze jediny kto ti aj tak vie dat vsetko na svete si iba ty sama, chlap by ti mal v tom pomoct a byt oporou ☺️ A ziadny chlap nestoji za nase trapenie, su to pre nich sracky(cest vynimkam) .. najdi si zalubu, je v poriadku byt nejaky cas smutna, mas nato pravo lebo si do niecoho davala vela a proste sa to nepodarilo. Svet sa nezruti len ho chvilu budes vidiet pochmurne ale to prejde. Skus si pisat s niekym inym, ale nerob to nasilu, sama vies co chces a ak nie tak chod a zisti to 👍🏼 Drzim palce. Ak chces tak napis kludne