icon

Ako prekonať strach z nešoférovania?

11. sep 2024

Prosím povedzte mi,že niesom sama ktorá má vodičky cez dva roky a nesoferuje 😂 vodicky som dala na prvýkrát,no nechápem strašne sa bojím šoférovania,od ukončenia vodickeho som možno len raz šoférovala,bojím sa strašne aj keď strašne by som chcela hlavne kvôli práci atď..ako ste to riešili ? Pýtam sa tých čo to majú podobné,blbé komentáre že načo si si to robila so nechajte pre seba,ešte vtedy som sa až tak nebála

Strana
z2
madielilly
12. sep 2024

Zaplat si kondicne.Alebo maj ako spolujazdca niekoho skúseného ktory ti dodá takej psychickej odvahy.Jazdi s niekym hoci aj po bocnych cestach.Naberaj skúsenosti.Lebo ked sa na to teraz vykasles uz nikdy za volant nesadnes....Podobne som to mala po havarke..Auto na totalku a ja na PN...Keby som vtedy neprekonala strach a nesadla za volant,uz viac by som nejazdila.A to mi dlho trvalo kym som z hlavy vytesnala strach.Prestala sa zakazdym obzerat ci niekto nejde do mna narazit a strhat sa pri kazdom buchnuti.A stale sa obzerat za seba,ze ci ten druhy zabrzdi,alebo ma zobere aj so spinou ako ten pred nim

Strana
z2