icon

Ako prevoniať byt?

princeznasevera
22. máj 2020

Kdekolvek pridem ci uz do kupelky alebo izby kuchyne vsade citim smrad. Ked vyvetram a vyhodim smeti j to ok ale chcem dosiahnut to aby ked vojdem citim cisty vonay byt. Ako to dosiahnem?nejake rady typy?

sunny8
22. máj 2020

Ja používam elektrický air Wick tu misku na vonny vosk 🙂 vosku môžeš dať koľko chces a aký chces a prevonia byt na dlhšie .. prebije to každý nepríjemný zápach a zároveň to neprekáža a neboli z toho hlava

sunny8
22. máj 2020

Alebo grapefruit olejček do aromalampy

princeznasevera
autor
22. máj 2020

@sunny8 a neni to skodlive mickam?

komir63
22. máj 2020

@princeznasevera ...a sme doma. Doma ti možno smrdia zvery.

princeznasevera
autor
22. máj 2020

@komir63 my este nemame micky este len budeme mat

jankapepe
22. máj 2020

@princeznasevera máš zvieratá? Fajčíš v byte? Ako často vetras? Ako často vyhadzujes smeti?

sunny8
22. máj 2020

@princeznasevera tak nemalo by byť 🙂 mám to pri deťoch ten olej je z bio obchodu bol drahší takže by nemal byť a tie vosky z kade tade objednávam ale nemali by byť škodlivé.

princeznasevera
autor
22. máj 2020

@jankapepe budeme mat 4 maciatka docasne. Nefajcime. Vetram cely den a vyhadzujem smeti kazdy 3 den

luccija
22. máj 2020

@princeznasevera tak vyhadzuj smeti každý deň.ja mám na chodbe umelý kvet a ten striekam vôňou vetram stále,varím denne.Kup si Pronto na nábytok a utri s tým prach bude Ti voňať celý byt

stanulienkat
22. máj 2020

@princeznasevera to je skodlive aj pre ludi,nielen mickam.

tslobik
22. máj 2020

@princeznasevera alebo difuzér a do toho len čisté silice

queen_mary
22. máj 2020

Rituals maju krasne vinave difuzery a parfumy. Takisto aj loccitane. Alebo mille fiori.

tara42
22. máj 2020

@princeznasevera my mame toto https://m.alza.sk/maxi/ambi-pur-3-volution-japa... a teda prevoni nam to cele dolne podlazie... Tiez mame macicku doma.

luccija
22. máj 2020

@tara42 obsahuje to chemikálie, ale tiež občas kupim do zástrčky.Ja som vonny olej nakvapkala na tampón a ukryla na viac miest hlavne k vetracke ako prudi vzduch voni
@queen_mary Mille Fiori je top

leuchtturm
22. máj 2020

nemate niekde plesne? Tie zvyknu smrdiet.