Ako prežiť materstvo a nezblázniť sa?
Nazov temy hovori za vsetko, takze sup sem prve prispevky 😉
Blazka a co sa ti na znakovani nepozdava? Pocula som same kladne nazory, tak potrebujem pocut aj nejaky negativny😉
Tak pohreb za nami. Aj kar. Ešte valím na obecný úrad dať doporiadku sálu. Potom musím ísť šoférov dotankovať lebo drahý je preč. A skočiť si večer k svokrovcom pre piranu.
Inak nikush ja by som sa tiež obávala že mu to môže poškodiť sluch. Neodporúčajú sa sluchátka ani dospelým ľudom tobôž malým deťom. 😲
pia nie negatívny, ja som proste za to že dieťa má mať svoj vlastný vývoj a netreba ho zbytočne zaťažovať, neviem, to je len môj skromný názor........ som toho názorum že znakovanie môže malého pomýliť a namiesto rozprávania bude znakovať a čo potom? neviem, ja nie som za........ale to je len môj skromný názor........
vinifera tak úprimnú sústrasť prepáč nevedela som že ti niekto zomrel...........
Ani si nemohla blazka. Ja som to tu ani ne písala. Zomrel nám dedko. Mal už 87 rokov. Tak to bolo viac menej vekom. Do posledných dní pekne chodil. Jedol aj rozprával. Až posledný týžden bol v nemocnici. Ešte o 18 tej večer bol pri nom syn. A 18.30 bol už mrtvy. By som povedala že taká pokojná smrt. Lebo napr. babka žila 10 rokov po porážke celá na lavu stranu ochrnutá a tá sa veľmi trápila☹
Vini upřímou soustrast.
Pia Nele heman. zmizel sám, mě taky, ale já jsem si ho poranila, takže tam mám škaredou jizvu, mám to na břichu. Dá se to odstranit laserom, tak se chci zeptat, jestli to můžem Justýnce udělat a v kolika letech, má to opravdu škaredé.(dala jsem fotku do alba, jestli se chceš podívat). Mamka to má opravdu na špatném místě, neptala se jestli by to tím laserem nešlo?
Blazka já jsem taky ve znakování neviděla nic pozitivního, ale když jsem začala zjišťovat informace, tak se mi to celkem zalíbilo, tak uvidím.
vini, uprimnu sustrast ☹
Ahoj holky,pardon za neúčast,ale dneska jsem tu měla celý den kamarádku,pak jsme dali nadlábnout děti a šli jsme dolu ke tchýni,pak honem vykoupat,nakrmit a spát 😀
Vini,taky upřímnou soustrast 😔
Teď už si nepamatuju kdo se mě to ptal,ale dávám Sedalii sirup,je tam psané sice až od roka,ale u nás v lékárně je přímo vyškolená homeopatička a říkala,že to nevadí,že nám není rok 😉 a evidentně je to už docela v pohodě s tím spaním 😉
Ahoj holky.
Mrzí mě, že na vás nemám čas - ale druhý zoubek nás dost zlobí, takže celý den jen chovám a chovám. Ale v sobotu jsem byla na té masáži a to byl relax - málem jsem tam usnula 😀
Dneska jsme definitivně opustili korbičku a stěhujeme se do sporťáku - už tam byl chudáček jak larvička. Spaní u nás nestojí stále za nic - ale už za 3 týdny bude kašička 😀 .
Vini - taky upřímnou soustrast
Tak se držte - jdu uspávat.
Vini uprimnu sustrast. Mne zomrela v septembri babicka, kt. byvala s nami, mala 98 rokov. Pohreb som vybavovala ja, tyzden po pohrebe ma chytili kontrakcie a o dalsi tyzden som porodila.
Jasmia mama ma heman. ako sucast polovice jazyka a taha sa az do krku na mandle, takze uplne neoperovatelny😢 Justinka je nadherna, taka mala princeznicka. Asi by som aj ja uz hodit nejake fotky.
Danýsku zkus si koupit v lékárně na zoubky Kamistad senzitiv,je to sice velké jak Farmikoin a stojí to 116kč(u nás),ale řekla bych že i nám tohle pomohlo,je to sice takové skořicové a děti se u toho děsně šklebí,ale obsahuje to lidokain a manžel to schválně zkusil a že ho brní dásně a utlumilo to jeho skus 😀 😀 Řekni,že to máš pro miminko 😉
Jinak holky dnes mě přišel golfáč,ale měl totálně jedno kolečko na srač... 😠 ,tak jsem to hned reklamovala a kolečko mě pošlou,poslala jsem jim tam fotku toho kolečka aby měli důkaz.Ještě,že už není jaro a já má poád v čem ty moje cvrčky vozit 😅
Crca tak už máš ten ůžasný kočár, ale to s tím kolečkem je blbý, docela si mě vyděsila, já se totiž taky chystám objednat kočár, ale nic jiného mě nezbyde, protože u nás není žádný výběr.
Pia moc děkuji a mohla by ses pochlubit Šimonkem 😀.
Jasmia právě,že u nás taky není moc výběr a kor pro dvojčata a plahočit se někam půl dne..... 😒
Můžu ti říct,že přes net mám objednané prakticky vše a tohle teda byl první karambol 😅 ,ale paní byla příjemná,tak já taky 😀 v pohodě jsme to domluvili a kolečko pošlou,ale jak mě řekla kamarádka-jen aby ho stihli poslat do jara 😀
Crca já mám taky většinu věcí z netu, ale byly to samé bytelné věci, teď chci objednat golfáč a židličku, tak mám trochu strach, ale snad bude vše v pořádku. U nás je to s dětským zbožím naprostá slabota, fungují tu dva malé obchůdky a většina zboží se ještě musí objednávat a ceny jsou s vysokohorskou přirážkou. Navíc nevlastníme auto, tak ještě platit za dovoz, to si raději pěkně v klidu doma kliknu a mám koupeno 😀.
ahojte holky 🙂
zajtra rano vas docitam, nejak nebolo casu, som sa zamotala do inej temy...tak som vas chcela aspon pozdravit
kuk do mojho albumu, dala som tam par fotiek, ale len na chvilu, lebo ho chcem zmazat.
papa a zelam vam krasnu dobru nocku 🙂
Kočky ďakujem za poprianie úprimnej sústrasti.
Chcem sa spýtať. Môj malý je v podstate ešte stále holohlavý. (niežeby mi to vadilo - nemusíme aspon strihať🙂 Ale chcem vedieť či máte skúsenosť kedy takto holohlavým deťom začnú rásť vlasy. (teda ako total holohlavý nie je - vlásky má ale asi tak pol centimetrové)
cafte,vinifera-ak mas blondacika tak asi dlho potrva kym sa budu dat vidiet vlasky,aj ked tam bude viac 😀
Dobre ranko zienky 🙂
dnes som sa moc nevyspala, stale som bola hore, lebo krpcek suchotal a nekludne spinkal. zobudil sa sice az o pol 8, ale mne sa strasne nechcelo vstavat. uvidime, aky bude den...
crca, to je mi luto s tym kociarom, ale ked si sa s nimi dohodla, tak je to v poriadku a o chvilu mozes nasadit dvojicky do noveho fara 🙂
jasmi, aky golfac si nakoniec vybrala?
vini, tie vlasky urcite zacnu rast, ale neviem kedy... nas mal donedavna tiez stasne kratke a riedke, ale v poslednej dobe mu hustnu a uz ich ma aj dost dlhe...
Čaute děvčata,
Miluska Tomášek je šikulka, nakonec jsem si vybrala tento kočárek http://www.nejlevnejsikocarky.cz/detsky-kocarek....
Vini naše Adéla byla plešatá do roka a pak jí začaly růst hodně rychle, ale od kámošky malá byla plešounek do dvou let 😀 .
ja mu tu mp3 nepustam v jednom kuse, len vcera po prvy krat a veeeelmi potichu...a neviem ci to nejako obvzlast skodi, ked v porodnici mali deti muzikoterapiu so sluchadlami na pol hlavy 🙂
vini ja som ciernovlasa a osobne som vlasy nemala do roka 😀 takze asi tak, oni zascnu rast a teraz mam huste nie velmi ale dost 😉
jasmi, neda sa to otvorit.
malinky mi spinka uz hodinu, pred chvilou som sa naobedovala a teraz mam vylozene nohy...
co budete dnes robit?
Tak zkusím jiný http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=142..., snad to půjde.
Já jsem byla ve městě, utratila hromadu peněz a vlastně nic nekoupila, teď bych měla žehlit, ale vůbec se mi nechce. Malá je dnes moc hodná, tak doufám, že ji to vydrží do večera, začala jsem ji dávat ty homeopatika, tak asi na ni zabraly.
No tak já žehlievam tak večer o 23 - vtedy sa mi najlepšie🙂
Inak šaliem z malého. Stále sa mi hrabe do výstrihu. Furt by cicky naťahoval. Ale kojím ho len ráno a večer a sem tam cez den. Lebo keby bolo po jeho tak by som ho kojila nonstop. No ale zoberiem cicek lebo už tam neni vreskyyyy, dopapa obed zoberiem misku vreskyyyy, zoberiem flasticku z presnidávky vresky, ked náhodou vleze do psích granul a zoberiem mu ich vresky... ako mám dojem že papá dosť. Ved donho tlačím kým si negrgne a potom ešte zo 4 lyžičky ale aj tak vreští ked mu to zoberiem. Je jedno či v miske ostalo alebo ostala prázdna.
Genetická predispozícia je tam nafigu lebo ja síce mám 173/59 kg ale drahý má 180/136kg. Že by tú pažravosť zdedil po tatovi? Normálne papá ranajky, obed, olovrant, večeru a pomedzi to chleba, piškoty, chrumky, banan...
Ahojte kocany😎, dnes som dostala MS a bolo mi katastrofalne a to som myslela, ze to po porode bude lepsie😠 S Ibacom na vecne casy.
Vini mas dobreho papkaca😉 Ja som rada, ze sa este len mlieckujeme.
Jasmi ten golfac vyzera super, dala si mi chrobaka do hlavy, ze aj nam bude cosi treba, aj ked mame sportak ako verziu hlbokeho, ale je dost tazky.
Pia taky jsem to dostala a je to hotová katastrofa, nezlepšilo se to ani po třech dětech 😖 . My máme taky sporťák z hlubokého, ale je právě těžký, takže na cestování potřebuju golfáč. Příští týden ho budu objednávat,, tak se už na něho těším, jen si ještě počkáme, než s malou vyjedeme.
Vini malý toho teda spořádá 😀 , ale dívala jsem se do alba a je to kluk jako buk. Taky má oblíbenou zálibu vytahovat oblečení ze skříní? To dělaly obě moje holky a mohl mě z toho šlak trefit.
caute 🙂
pred chvilou sme prisli domov, boli sme u mojej mamy a pred tym na prechadzke.
jasmi, uz som to otvorila, kocik je pekny a vyzera byt aj velmi prakticky 🙂
pia, ja som dostala MS asi 2 mesiace po porode a to bol des bes 😝 keby som mala cely balik vloziek naraz, tak by to nestacilo, nemohla som ani nikam chodit a trvalo to 2 tyzdne 😝 😝 😝
vini, no papkac velky je ten tvoj Tomasko 😉 dokedy planujes kojit?
Miluska ja som dostala uz 8 tyzdnov po porode a prvy mesiac pohoda, druhy to uz bolo horsie a teraz horror😝. Takze sa vraciam do normalu. Tomasko je iny fesak a ten peknucky kukuc😵
Jasmi kukas Panelak? Ta Angelika je normalne nenazrana, inych slov na nu uz nemam. Taku by som jej vytala😠
Pia nedívám, budu se dívat až zítra ráno, ale stačilo mi včera jak tam vysedávala a čekala kolik to hodí a ono nic 😀 .
Malá ještě nespí, dělá blbosti, prská a už je celá mokrá, tak ji asi budu muset převlíknout.
Ahoj holky,tak dneska noc super 🙂 Matýsek se vzbudil až o půl jedné a to jsem mu jen dala dudu a hned zase spinkal dál,holka se mě vzbudila o půl 3,tak dostala mlíko a spali až do půl sedmé 🙂 takhle nějak bych si to představovala 😀 Žádné kňourání mezi tím,prostě pohoda.
Co je ten panelák? 😅

mp3 a to neškodí náhodou sluchu? to len tak a znakovanie čítala som o tom ale ja to neschvaľujem..........som asi starodávne založená, novinky mi nerobia dobre 😉