icon

Ako pridať hodnotenie?

ravot
5. jan 2012

nejako to neviem nájsť kde sa to píše dakujem

ivett1
5. jan 2012

@ravot priamo v inzeráte v komunikácii (správy od záujemcov) stačí kliknúť vedľa nicku (mena) na xy hodnotení a pridať hodnotenie🙂
alebo, ak ešte nemá hodnotenie, kliknite na bazar, nad fotkami s inzerátmi vpravo hore je "hľadaj predajcu" kliknite na to, otvorí sa okienko, napíšte nick užívateľky (ktorej chcete pridať hodnotenie), objaví sa výsledok hľadania a v riadku vedľa mena klik na "bez hodnotenia" a potom už len "Pridaj hodnotenie"... 😉
dúfam, že som to napísala zrozumiteľne a podarí sa vám to...

luucciaa
10. aug 2015

Mamicky davajte si pozor na mamicku pod nickem mishelka88, so mnou bola dohodnuta na platbe a rezervacii tovaru do 10-8-15 ked sa vratim z dovolenky a medzicasom mi predala tovar!!! Ma i negativne hodnotenie ako kupujuci!!!

ivusenka11
5. nov 2015

POZOR !!!Mamicky davajte si pozor na mamicku z nicom ktalcikova zavadza a poslala mi poskodenu bundu aj ked som jej jasne pisala ci je nejako poskodena .Dokonca poslala upne inu velkost ako mala uvedenu v inzerate .Ako nahle som jej pisala spet ze som nespokojna NEREAGUJE !!!

moncita01
3. okt 2020

@ivett1 ani ja to neviem najst. Vedla hodnoteni preedajcu nie je moznost pridat hodnotenie

ivett1
3. okt 2020

@moncita01 toto platilo v roku 2012 ...odvtedy sa pravidlá a funkcie v "bazari" menili ... a asi to závisí aj od služby, či je bazár pro alebo bezplatný. Inak hodnotenie sa dá teraz pridať klasicky, pod správy k inzerátu, ku ktorému ste si pisali, kde je to políčko ako si spokojná s predávajúcou/kupujucou ...