icon

Ako reklamujete veci z Nextu?

katkami123
29. máj 2023

Dcérke som odtiaľ kúpila tenisky, dostala ich ako darček na Vianoce. Vydržali jej 3m a už sú celé popraskané. Dosť ma to nahnevalo, lebo neboli najlacnejšie a nakoniec úplne nekvalitný materiál. Viem, že je možné vyreklamovať vec do 28 dni, nepouzitu. Ale čo s teniskami, na ne ma byt predsa záruka 2 roky, keď je chyba u predajcu ako na všetok tovar v rámci EU.

kiwi3
29. máj 2023

normalne napises na zakaznicke centrum. obvykle netreba posielat veci spat, staci foto

katkami123
autor
29. máj 2023

@kiwi3
Ďakujem, to som nevedela. Tie tenisky vyzerajú hrozne, sú už nepoužiteľné.,

simca06022011
29. máj 2023

Mylis si vratenie tovaru a reklamaciu. Na reklamovanie mas 2roky, na vratenie tovaru = odstupenie od zmluvy mas kratsi cas (14dni a viac - urcit si viac moze eshop). na stranke postup nemaju, cize treba zakaznicku linku kontaktovat.

zuza265
29. máj 2023

Ja som reklamovala zimny overal (asi po 2 mesiacoch). Pisala som im do chatu, kazali prilozit fotky. Nasledne ma nainstruovali poslat ho naspat (mali mi poskytnut aj dodatocne zlavu ako kompenzaciu 10%, co sa nestalo a uz som im preto dalej nepisala). Ale ako nahle im tovar prisiel, vratili mi peniaze na ucet…

maros313
Odpoveď bola odstránená
katkami123
autor
29. máj 2023

@maros313
Oni popraskali, sú v nich diery. To nie je opotrebovanie nosením.

maros313
Odpoveď bola odstránená
marianarem
29. máj 2023

@katkami123 No mne sa raz tiez takto rozpadli topanky, reklamovala som a prislo mi znalecke vyjadrenie, ze som ich vraj nadmerne nosila 🙈 A teda reklamacia nebola uznana. Ale nebol to Next. U nich som raz vracala tovar, lebo deklarovali na stranke, ze je z cistej bavlny, ale nebol. To mi uznali, peniaze vratili.