icon

Ako riešiť reklamáciu pokazeného pudingu?

27. mar 2025

Ahojte. Prosím ako mám riešiť takúto situáciu. Nemáte náhodou skúsenosti prosím.

Zakaždým keď je produkt v zľave (je to puding v kapsicke) kupujem ho vo veľkom množstve na objednávku od vedúcej predajne potravín pre deti . Kúpila som ich naposledy 100 ks . Záruku majú do 8.4. a polovica z nich je pokazená rozumej horká a zdrcnuta a smradľavá. Koho by napadlo že sa toto môže stať bloček od nákupu som si samozrejme neuchovala. Iba predavačky čo mi to blokoju ma už mesiace poznajú čo to kupujem vo veľkom.

Na koho sa prosím obratit je vôbec možné že by mi to vymenili za inú várku alebo vrátili peniaze . Stalo to nemalé peniaze.

Ďakujem 🙏🏽❤️

Strana
z4
klarissa25
27. mar 2025

Nikoho, ponaučenie do budúcna, nechávať si blociky, alebo výrobca ako píše nižšie, ale bez bločku je to ťažko, výrobca sa môže vyhovárať na predajcu a zle skladovanie...

liz_lemon
27. mar 2025

ak je to v zaruke, a je to pokazene, obratila by som sa priamo na vyrobcu

gribka1
27. mar 2025

Neviem čo za puding v taštičke, ak to má byť v chlade, nepomôžeš si. Ak nemusí, bez bločku nič. A po tretie, to načo takéto hlúposti kupuješ...

alickapusinka
27. mar 2025

v zľave je prečo asi lebo je pár dni pred datúmom spotreby a pochybujem že do 8 apriľa spotrebuješ 100 pudingov.

tetapetra
27. mar 2025

Na výrobcu. Odfoť šaržu, DS

autor
27. mar 2025

@alickapusinka v zľave je preto lebo si to výroba tak predáva všetky pudingy majú od dňa výroby spotrebu len 14 dní. Za normálnu cenu stojí 1.19€ a v zľave od výroby stojí 0.85 a si predstav že áno spotrebujeme

rozculena
27. mar 2025

Nebolo to v Lidli? Na reklamáciu ich značky nepotrebuješ bločik.Ak máš apku,blok máš v apke.
Platila si kartou? Môžeš namiesto bločku dokázať kúpu výpisom z IB

klarissa25
27. mar 2025

@rozculena ano ak v lidli a pouzila appku ok to ma v appke blocik. Ale inak urcite nie, ani vypis z uctu ti nepomoze

autor
27. mar 2025

@rozculena nie veru v Coop Jednota a pouzila som ich vernostnu kartu

autor
27. mar 2025

@gribka1 babičkin puding 100 g kapsicka
Každý kupuje to čo uzná za vhod. To snad nikto prikazovat alebo zakazovat nemôže 😘

klarissa25
27. mar 2025

Tak tam budes mat blocik

mamina7070
27. mar 2025

chod a skus reklamovat

autor
27. mar 2025

@mamina7070 vyššie píše maminka že keď som použila Coop vernostnu kartu tak tam mám blocik tak uvidíme.

mircalla
27. mar 2025

To vazne kupujes 100 kusov pudingu pred koncom zaruky? Sialene, co su schopni ludia urobit, aby usetrili....

autor
27. mar 2025

@mircalla prečítaj si vyššie čo píšem

mircalla
27. mar 2025

@autor Vsak citam...sialene 100 kusov hnusneho umeleho cuda

autor
27. mar 2025

@mircalla prepáč nie každý je milionár alebo má toľko koľko ty. Je iné dať 85€ ako 120 😘

mircalla
27. mar 2025

@autor Takze plan bol skonzumovat denne x kusov pudingu, aby ste to stihlo do 8.4.?
Preco vobec kupujes umely hnusny puding ? Lebo je lacny? Tu nejde o cenu, ale o ten tovar ako taky a to obrovske mnozstvo.

autor
27. mar 2025

@mircalla takže plán je taký že siedmim deťom chutia a si predstav že ich pojedia skoro za týždeň.

mircalla
27. mar 2025

@autor To ich dost lutujem, ze tyzden jedia tento hnus nonstop. Stale mi to vychadza 2 pudingy denne kazdy den....total umelina

mk22
27. mar 2025

Kúp bebe puding, rajo mlieko a uvar puding. A nemusíš riešiť pokazené veci.
Fuj, také srajdy kupovať.
A si milionárka keď dáš len 85e za pudingy.. 😁

rozculena
27. mar 2025

@klarissa25 podľa zákona bločik nie je povinnosť,môže sa kúpa dokladovať aj iným spôsobom.

rozculena
27. mar 2025

85 eur dať za pudingy?? Fú,ty si riadne bohatá.Vieš,koľko za to kúpiš litrov mlieka a BB pudingu?

rozculena
27. mar 2025

@mircalla neobsahuje to nič,žiadne farbivá ani konzervanty....možno preto sa to tak rýchlo pokazilo

mandzula
Autor odpoveď zmazal
laskonka_lasky
27. mar 2025

@mircalla preboha nech si každý dáva deťom čo uzná za vhodné, otázka bola o inom.. nemyslím si,že musíš ľutovat jej deti..Niektoré ani tu kapsičku doma nemajú a čo by dali aj za taký "hnus" ...

mircalla
27. mar 2025

@rozculena Aka je vyzivova hodnota dakeho pudingu - kapsicky? Tiez si myslim, ze 85 eur za taku lbost a jest to na tony su naopak zbytocne vyhodene peniaze.
No vela zdaru s reklamaciou....

mircalla
27. mar 2025

@laskonka_lasky Mozno poucenie nekupovat 100 kusov niecoho, na co mam malo caso to vobec skomzumovat....? Len preto, ze to je v akcii? Len taka uvaha....Myslim, ze sa to ani dokonca neoplati.

autor
27. mar 2025

@mircalla kupujem to už rok a stalo sa mi to prvý krát

mircalla
27. mar 2025

@autor Mozno zvaz nieco urobit doma, je to lacnejsie...Mne toto pride naopak vela penazi....85 eur na tyzden za puding....vsak matematika...tvrdis, ze to zjedia za tyzden...Neviem daky super deal to nie je....

Strana
z4