Ako riešite výmenu menštruačného kalíška v práci?
Začala som používať menštruačný kalíšok. Zatial ale len doma,pretože neviem,ako si ho vyprázdniť v práci. Máme síce dámske aj pánske WC,ale spoločné umývadlo pred WC teda si neviem predstaviť vyprázdniť pohárik do WC a následne s ním vybehnúť von ho umyť a stretnúť sa tam s kolegom🙈. Ako to riešite? Počas silnej MS mi prvé dni vydrzí max 3-4hod,cize nemeniť celých 8,5h nehrozí. Vďaka z know how😁.
@vojkri To nie je zly napad.A staci to len take oplachnute vodou? Netreba zakazdym aj mydlom?
Vlhčené dezinfekčné obrúsky.
Alebo jednoducho len vyliať a dat späť, pokiaľ je po pár hodinách plný.
V praci (velky open office) som pila vodu z vlastnej sklenenej flasky (0.5 alebo 0.7l). Vzdy ked bolo treba, tak som si dopila vodu a vramci prechadzky na wc som vybavila co bolo treba a cestou z wc doplnila znovu vodu. Pripadne ak som si ju nechcela doplnat na wc, tak som rovno po ceste zbehla aj do kuchynky.
Netreba mydlom. To staci, ked doma. Ale hlavne aby si mala Ty ruky umyte pred tym, ako vojdes na WC.
Zober si so sebou fľašu s vodou,vylej ho do WC,oplachni a zaved naspäť.Mydlom načo?Po skončení mrchy som ho vyvarila 5 min.vo vode a hotovo
Ja som s mydlom nikdy neumyvala 🙈 len oplachujem. Tak jedine brat so sebou vodu alebo tie vlhčené
Viac kusov. Pouzity dat do puzdra, doma poumyvat.
Netreba mydlom… oplachnut a vyvarit po skonceni ms…
Baby a netlaci Vas to?Ja neznesiem ani tampon,a nie toneste kalixh.Ako ste si na to zvykli,nebojitevsa ze sa zasekne alebo nieco podobne,?
Inak asi ziat len flsu s vodou a tak to dobre premykes.Mydlo podla mna nie,zle oplachnes a budes tak mat mydlo?
Ako pisu, flaska vody, staci iba oplachnut, v pripade nudze obrusky. Robim tak roky.
Vdaka,uz budem mudrejsia. No ale zistila som,ze to bude chciet este vela praxe😂V nakupaku som mala pocit,ze to dole nejako bublinkuje,ze asi pretiekol aj dole som mala trochu krvi a ako som ho vybrala,vysmykol sa mi a padol do zachoda😂🙈Esteze som mala nahradnu vlozku. Baby,ako to robite,aby ste to pohodlne vybrali? Ved tam je silny podtlak,aj ked to jemne stlacim,tazsie to ide von a take rozvinute to aj dost boli😬
@elmivelmi Vies co,zavedenie je podla mna o cviku,ked sa to vnutri rozvinie,tak to vobec necitim. Tam sa to nema kde stratit. Za mna pohodlnejsie ako tampon,ten som citila niekedy aj pri sedeni,toto vobec.
Musíš ten podtlak uvolniť - jedným prstom ho vnutri stlacis . dostane sa tam vzduch a v pohode vyberieš. Netahaj nasilu!

Na wc nechat malu flasku s vodou… asi najskor (tak som robila ja predtym v oraci sme mali ze uplne spolocne wc)…