icon

Ako rozoznať fake od originálu?

jasmina56
28. mar 2013

vie mi niekto poradiť ....... podľa čoho sa dá zistiť, či je oblečenie fake alebo originál? ďakujem

zuzkaanicka
8. dec 2013

@sisaka ja myslim, ze je uplne jedno, ako je kto poobliekany, ak je sam so sebou spokojny, tak nikoho do toho nic ... nemusi sa nam pacit, ale zistovat, ci je "znackovo " zladeny? 😉

959touareg
8. dec 2013

@sisaka ma nestvi. no krasne. takze to naozaj hovori za vsetko. ale vies,ze sa ani necudujem? podla jej pisania a vyjadrovania - vobec nie som prekvapena. velmi primitivne prispevky plne chvaly a ody na bohatstvo,luxus a majetok...smutne, velmi smutne.

😢 😖 😒

sisaka
8. dec 2013

@zuzkaanicka suhlasim, ja mam na sebe vzdy rozne znacky, nevyberam si oblecko podla znacky, ani neobzeram, co maju ludia na sebe, ale zrovna taku jednu vyfajockovanu zenu zo Slovenska si dodnes pamatam, tak ale na Sk to je taka sutaz, kto ma viac fajok na sebe a pritom nejde o ziadnu prestiznu, ci drahu znzcku .....

zuzkaanicka
8. dec 2013

@sisaka ja si znacky nevsimam, kupujem si to, co sa mi paci a divam sa hlavne na material 🙂 ... navyse ja si mnohe vyrabam sama (teraz budem pre niektore za chudinu, ze nemam na hotove 😝 ), lebo sitie a strikovanie je pre mna relax, a ako bonus-je to potom aspon podla mojich predstav a jedinecny (nezaplatitelny) original 😉

959touareg
8. dec 2013

@zuzkaanicka moja rec, mne je to suma-fuk tiez kto je ako obleceny. ci ma na sebe cinu, fejk, ci taku,hentaku znacku, ci je zladeny v jednej znacke od hlavy po paty, alebo ma vsetko v inej znacke...ja naozaj nechapem ludi co ich to zaujima, preco posudzuju inych podla poondiatych handier co nosia, ktore nemaju ziadnu cenu a mozu byt za 10e, alebo za 10 000e...ved ked sa clovek citi dobre v tom co ma tak nech to ma.
ja si veci kupujem podla toho ci sa mi pacia a na znacku nekukam. naposledy na dovolenke som si kupila penazenku Hermes za 10USD a vobec som nevedela, ze co je to za znacku.myslela som ze nejaka hocijaka,nepoznala som ju. kupila som si ju preto, ze mala presne farby mojho auta a chcela som aby mi ladila k nemu. a este som cenu zjednavala, zdala sa mi draha. iba doma som sa dozvedela od inych ked hikali aku mam drahu, krasnu znackovu penazenku. tak vtedy ma osvietilo. dostala som sa k nej ako slepe kura ku zrnu. ani som netusila, aky poklad nesiem domov. a veru nabuduce si kupim v tej znacke aj kabelu Hermes birke, ci ako sa volaju, nech uz ladim. kukla som ako vobec vyzera ta kabela a ano, maju ich tam kopu. tie tam stoja od 40-60USD. a viac ako 40 za nu nemienim dat. este budem zjednavat.ja sa nehram na nic. a ked sa to inym nepaci -prosim. nech sa kazdy stara sam o seba. urcite by som za kabelu nedala majland.

zuzkaanicka
8. dec 2013

@959touareg posudzovat ludi podla oblecenia-to je strasne povrchne a aj zradne 😉 ... nastastie nemame vsetci rovnaky vkus a kazdy sa oblieka tak, ako sa mu paci ... ked sa niekto nutne musi obliekat do super znacky, nech sa oblieka, ale nemal by odsudzovat tych, co sa obliekaju inak 😉 ... a teda ani naopak 😉

zuzkaanicka
8. dec 2013

A este teda k tejto teme ... keby som chcela mat istotu, ze kupujem original a nie nejaky pajc, tak idem priamo do znackovej predajne 😉 ... ale mne osobne takyto hon za znackou pripada smiesny 😉

maca_p
8. dec 2013

@zuzkaanicka poriadna taska je len bordeltaska, kde sa zmestia doklady, farbicky, nejake papiere na kreslenie, plienky, nahradne oblecenie, auticka, hracky do piesku, mobil, jedlo a pitie pre deti. taka taska, ktora je plna omrviniek, je v nej aspon 10 ucteniek z lidlu, poriadne otlcene jablko a otlceny banan 😀

zuzkaanicka
8. dec 2013

@maca_p 😅 I Ty jedna, Ty si videla moju tasku? 😅 ... ale to uz muselo byt davnejsie, plienky uz nevedieme 😅

maca_p
8. dec 2013

@zuzkaanicka tak plienky uz ani ja nenosim, ale ani dnes si s kabeleckou nevyjdem 😀 .

zuzkaanicka
8. dec 2013

@maca_p a ja tam mam obcas aj gastany a kamienky 😅

maca_p
8. dec 2013

@zuzkaanicka jasne sezonny bordel 🙂 listy z javorov, vselijake kvetinky na vecerne lepenie.... a kamienky, u nas vsade vysypavaju kamienkami ihriska.....

zuzkaanicka
8. dec 2013

@maca_p a o chvilu nam niekto napise, ze sme humusacky 😅

maca_p
8. dec 2013

@zuzkaanicka nevadi, ja tu nie som za damu, ale za mamu, ktora nevaha a hra sa kludne aj v pieskovisku, ci si sadne aj na travu... a nevadi, ze nosim aj teplaky, nech sa mi lepsie hra futbal a nosim tenisky, nech vladzem behat za deckami 🙂
ale ked je potrebne, viem byt aj za damu 😀

zuzkaanicka
8. dec 2013

@maca_p s opatkami by to bolo v pieskovisku dost o nicom 😅 ... tiez som hlavne mama 😉

maca_p
8. dec 2013

@zuzkaanicka vpieskovisku to ide este ako tak a v tych kamienkoch je to o opätky.... 😀 😀
ale ako mne sa pacia aj pekne nahodene maminy, to je v poriadku, len ja proste nedokazem utekat za deckami co i len v 8 cm podpätku...

zuzkaanicka
8. dec 2013

@maca_p tiez neviem behat na opatkoch za mojou dcerou ... mozno je to aj tym, ze ona teda beha velmi dobre 😅

kuwait
9. dec 2013

TOUAREG-zavist je strasna ze 😀 Ta veta jeden ma hojno a druhy hovno je typicky slovenska tak sa to totiz hovori,Ja som niktoru z vas osobne nenapadla ako vy mna,len som opisala PRAVY STAV VECI ,zrejme ste sa v tom opise spoznali a hned ste na mna zautocili.ANO JE TO TAK SATY ROBIA CLOVEKA! VSADE VAS POSUDZUJU PODLA TOHO CO MATE OBLECENE! Bohac o ktorom by som podla oblecenia ani nevedela ze je bohac az taky bohac nemoze byt pretoze skutocni bohaci su VEREJNE ZNAMI.Ak ma niekto v banke pol miliona eur nasetrenych je chudak a nie bohac,taky naozaj nema na to aby si kupoval drahe veci a ukazoval sa ale ludia ktori maju miliardy ti sa veru ukazuju,vid moj youtube link.Ak nevies anglicky co urcite nevies tak si tomu neporozumela.Viete preco nemate nic a nikdy mat nic nebudete ?Lebo vas zoziera zavist a nenavist namiesto toho aby ste sa postarali o to aby ste mali to co ostatnym tak STRASNE ZAVIDITE!

zuzkaanicka
9. dec 2013

@kuwait prosim Ta, nenamyslaj si, ze Ti vsetci zavidia 😉

kuwait
9. dec 2013

@zuzkaanicka Reakcie na moju osobu boli take pani ucitelka 😀 ked niekto vypeni osobnym utokom na niekoho kto pise vseobecne o niecom tak tomu sa hovori ze trafena hus zagagala 😀

zuzkaanicka
9. dec 2013

@kuwait okrem Teba tu nikto nevypenil 😉 ... takze to skor ukazuje na to, ze zavidis Ty 😉 ... pozri, mne osobne je srdecne jedno, kto co ma, ja nikomu nic nezavidim 😉 ... tazko pochopitelne? ... jednak sa nemam zle a jednak viem, ze zavist nikomu nic dobre nedoniesla, akurat to cloveka rozozerie z vnutra 😝 ... vies, za peniaze si vsetko nekupis-podla toho, co mam moznost citat-tak s Tebou by som ja svoj zivot nemenila ... netvrdim, ze Ty by si ten moj menila ... ak si spokojna so svojim zivotom, tak je vsetko ako ma byt ... len je zvlastne, ze si taka utocna a tolko upozornujes na svoje majetky 😕 ... a znovu opakujem, posudzovat ludi podla oblecienia-to je povrchne, az ubohe 😉

yanni
9. dec 2013

necitala som vsetko, len mi padol do oka prispevok ako tu kydate na @kuwait.
My sa tiez mame dobre, nemame miliony v banke ale nemusime prehadzovat kazdy cent 5 krat v ruke. Ale nie to som chcela.
Saty robia cloveka. A nie je to len fraza. Nemusi mat clovek hned nejakedo dyzajner ana sebe. Ale poviem priklad. Velmi vzdelany, rozhladeny, skuseny clovek, chce novu robotu. Predstavy sa v nejakej dajme tomu andnarodnej firme. Pride na pohovor sice s kopou diplomov a odporucani ale obleceny ako "supak", kde nie je nic poriadne zladene. Ano vedomosti a skusenosti tam su ale ten zvysok nesedi. Clovek musi aj to svoje vzdelanie reprezentovat a vediet sa "predat". Po nom pride na pohovor dalsi. Tam sedi vsetko aj ten oblek. Rovnake vzdelanie, skusenosti, vek. Koso si myslite vyberie ten zamestnavatel? Spytajte sa mojho muza, ten vam da presnu odpoved. A viete si ju vlastne dat aj same. Jasne, ze moj muz si vyberie radsej toho druheho uchadzaca.

Este raz, SATY ROBIA CLOVEKA!!!! A casto nestaci, ako sa vravi, byt cisty, neotrhany atd. Zial. Zalezi na tom v akej spolocnosti ci uz pracovne alebo aj sukromne sa pohybujete.

zuzkaanicka
9. dec 2013

@yanni presne si to vystihla ... velmi zalezi na tom, v akej spolocnosti sa clovek pohybuje ... ak v povrchnej, tak potom hlavne saty robia cloveka 😉

yanni
9. dec 2013

@zuzkaanicka tu nejde o povrchnost alebo "nepovrchnost". Ked sa stretnes s nejakym obchodnym partnerom, ktoremu chces predat nieco za 50 milionov, tak neprides v obycajnom obleku z h&m. To je jasne. A ked sa takyto ludia dobre obliekaju v bussinese, tak je akosi aj automaticke, ze doma nebehaju vo vytahanych teplakoch.

A ked uz tu pisete o znackach. Ja rozlisujem znacky uplne normalne, co vlastne ani znacky nie su, to je len vyrobca a kazdy pod niecim vyraba, ma nejake logo a znacky tie dizajnerske. To je o niecom inomAle tak ako sa na SK blaznia za adidas ci next tu nejak nik nepochopi. Akurat nedavno sme sa s muzom bavili o obleseni. Deti potrebovali nejake nove veci na zimu, kedze dost vyrastli a prisla rec aj na adidas. Adidas je pre nas ako teplaky. Ved to su len teplaky. A pravdu povediac, mam jedny bezecke topanky od adidas, tie som za rok znicila, mam v nich 1000 km nabehane. Nic take, ze sa nosia len tak po meste. To je len na sport. Adidas mam tricka na behanie, nie do roboty. Je to funktionalne oblecenie pre sportovcov. POdobne ine sportove znacky.

Nik sa tu nevystatuje. Mame aj drahe, mame aj lacne, niekto ma viac, niekto menej. Mna @kuwait vobec nepohorsila. Ona sa nevystatovala tym, ze ma kabelku od hermes. S tymito znackami predsa zacela niekto uz vyssie. Ja taku nemam lebo nechcem. Ale jej nezavidim a ani ju nanapadam, ze to, ze napisala ze ju ma a za taku a taku cenu. Mne tiez uz muz omiela ci nechcm LV. No nechcem. Aby mi v robote zavideli? Alebo sa niekto na mna krivo pozeral? Nemam lebo nechcem ale zijem s vedomim, ze mat ju mozem a keby sa na nu tak dlho necakalo, tak ju mam aj hned.

Mne to tu smrdi jednoducho len zavistou.

zuzkaanicka
9. dec 2013

@yanni pozri, ja som napr. nikoho nenapadla, ani nikomu nezavidim ... "znacky" ako adidas, alebo next tiez za znacky nepovazujem ... skus si naozaj objektivne precitat to, co napisala @kuwait ... ved tu jedine ona napadala a hned odsudzovala, ze jej zeny zavidia 😉 ... ja netvrdim, ze treba chodit v handrach, sama tak nechodim, tak to nebudem nikomu odporucat 😉 ... ale napisat, ze ak bohaty clovek nie je poriadne draho obleceny, tak potom asi nie je dost bohaty ... toto su len take taraninky 😉 ... ale hadat sa s Tebou nebudem, nepotrebujem Ta presviedcat o tom, ze ja mam pravdu 😉

zuzkaanicka
9. dec 2013

@yanni jo, a osobne velmi dobre poznam jedneho dost znameho a bohateho cloveka, co doma uplne kludne pobehuje v teplakoch a vytahnych trickach😉 ... nejedna sa o mojho manzela 😉

barcelona94901
9. dec 2013

@yanni tvoj vzdelaný,skusený, človek s rozhľadom nerobí také hrubky ako ty ,v bežnom príspevku,,,
ale nesuhlasím s tým,že vždy robia šaty človeka..je to povrchný pohľad ..to je ako keby si napísala,že ženy musia mať miery 90-60-90 ,..
máš ľudí,kde máš presný opak a nikomu nevadí,čo maju na sebe,pretože všetci čakaju na ich výsledky,
vezmi si taký jednoduchý šatník ako mal Steve Jobs a jemu podobní ..máš na svete desiatky mozgov,pritom pracháčov ,čo zmenili svet a kľudne idu našim svetom bosí 😉 pretože si tu jednoduchosť,slobodu možu dovoliť,nemusia sa na nikoho hrať 😉 ani sa pred nikým predvádzať 😉 pretože na to maju..takým ľudom,aj keby prišli nahí ,leží svet pri nohách ,nemusia si viazať kravatu 😉

zuzkaanicka
9. dec 2013

@barcelona94901 ja som nechcela na tie hrubky upozornovat, ale ano, aj na tom sa prejavi kvalita vzdelania 😉 ... a presne, naozaj mudri ludia sa nepotrebuju na nikoho hrat a ani zakryvat svoje nedostatky znackovymi handrami, ale toto nie kazdemu vysvetlis 😉

klincek
9. dec 2013

@barcelona94901
@zuzkaanicka kocky, to nie su "hrubky" z nevzdelanosti, yanni zije dlhodobo v zahranici (tusim Nemecko), to uz potom nachytas, aj ked nechces🙂

zuzkat1
9. dec 2013

@zuzkaanicka 🙂😀 teda to je tema😀 nepoznam milionarov ale takych co su za vodou hej... A cuduj sa svete ti co to najmenej potrebuju nakupuju v sekacoch... 🙂 a ti co na to nemaju ani financne ani inak kupuju drahe veci len aby ukazali ze na to maju,radsej nebudu zrat...
Ja nekupujem znacky,kupujem v beznych obchodoch-nie netrieme biedu😀 ale nevidim v tom zmysel... Vzdy som zladena (to okolie vravi nie ja🙂 ) k tomu nepotrebujem dat tisice na znacku,aby som sa slusne obliekla.
Nezavidim.kto chce nech kupuje... Ja v tom zmysel nevidim.