Ako rozoznať fake od originálu?
vie mi niekto poradiť ....... podľa čoho sa dá zistiť, či je oblečenie fake alebo originál? ďakujem
@yanni tak zijeme v diere kde kazdy kazdeho pozna. a moj manzel tiez vtedy hovoril,nech to dam okamzite na sud, ako moze jedna sefka s kludom Anglicana toto do oci povedat ......to je dovod na vyhadzov? ze sa mas dobre? ze jeden mesacny plat v domacnosti ani nepostrehnete ze chyba? a ze nech sa kuk na seba do zrkadla a potom nech sa necudujem. ze naco mam pracovat, ze mne staci iba reprezentovat partnera, ze.... ..no debilne reci ludi. profesionalna praca a kvalifikacia ide vtedy bokom. je to chore. a ano, poznaju nas tu, takze hladat si inde pracu - dopadla som ako som pisala. ci si robim srandu.
vtedy som presla takym sokom psych., ze som sa zmenila o 180 stupnov a veru uz ludom neverim, najma zenam . a slovko zavist vo mne prebudza vrazedne sklony. viem na sebe ake je to hrozne, ked zavidia a preto ja nikdy nikomu nezavidim. nech kazdy ma co len chce. aspon budu ludia stastni, spokojni.....naozaj. ja nastastie biedou netrpim, zatial, ved clovek nikdy nevie ako moze zo dna na den dopadnut..takych uz bolo,nie? takze v oblakoch nezijem.
a mas pravdu na SK je to tak, bohuzial. ludia ti zavidia aj sproste povedane chorobu co dostanes. lebo si to ty.
@zuzkaanicka no Slovensko a Slovaci to ja kapitola sama o sebe. Ja radsej poviem, aby nasi prisli sem, tu mame aspon pokoj. Preto chodia na kazde sviatky moji rodicia ku nam, lebo na SK by ma porazilo. Este aj ten Mercedes nam zavidia. A je to uplne normalne auto. Mne sa az rozum zastavuje. Este ani zaparkovat nestacime a uz susedky klebetnice vykukaju spoza zaclon. Preto som aj mame povedala, deti, ked budu chciet, mozu byt aj cele prazdniny, ale bez nas. Ja to tam vydrzim najviac tak tyzden.
A kamoska, no neda sa tak povedat. Poznam ju len z kona a nejak privatne nemame nic docinenia. Ale ja s nou nejak citim. Ona mozno koli tym prachom s nim ani tak nie je, ale je to stara "skola", maju maloleteho syna, ostane s nim aspon pokym nebude chlapec dospely. Ako to bolo za cias ansich rodicov. Kolko rodicov mojich kamosiek a spoluziakov z SK sa rozviedlo, ked deti skoncili skoly. Je to smutne. A tiez ju aj trocha chapen, ze sa v tych pracho vidi a kompenzuje si mozno samotu, je nestasna, totalne odlisny svet, v ktorom zije. Ano nik ju nenutil a nenuti, moze odist. Ale asi radsej ostava s nim koli synovi. Poznam Arabov, ci uz tych tu v DE ale aj v ich vlastnych krajinach. Tam nemaju ani Arabky lahky zivot a nie to este Europanky, alebo jednoducho zeny, ktore vyrastli v uplne inom prostredi.
ja dokonca aj manzela casto musim kocirovat, ked dostane obcas nervy nech len pekne s kazdym jedna, aj s tym poslednym bezdomovcom, pretoze nikdy nevie, ako moze dopadnut. moze na druhy den skoncit na ulici a prave ten zobrak sa moze dostat na vrch a niekedy mu bude potrebny. ja sa cely zivot tak riadim. aj ked sa mam lepsie nikdy na tych socialne slabsich nekukam krivo a s opovrhnutim. lebo karty sa mozu lahko otocit a chcem sa hocikedy priamo a bez hanby kuknut do oci tomu druhemu. ked budem na dne kto mi pomoze? nikto, pokial by som sa teraz chovala ako zver ku nim. ja sa spravam aj ku manzelovym zamestnancom s uctou a slusne. ved su to taki isti ludia ako ja a co na tom, ze nemaju tolko peniazkov? peniaze vobec nie su podstatne. a koniec -koncov oni tiez zarabaju pre nas, takze im za to dakujem. kolko ludi poznam co ich prachy zmenili na nepoznanie a tych ludi mi je luto.
ja som vyrastala v prostredi, kde bohatstvo nekvitlo, sice nam nic nechybalo, ale ani vyskakovat sme nemohli velmi a teraz sa iba kvoli prachom tiez nebudem menit. nikdy som znacky nemala a nepotrebujem ani teraz. a co na tom, ze kupit by som si mohla? nechcem. kolkokrat mi manzel chce kupit drahsiu vec a ja ho odmietnem.stale ho odmietnem. ze nie, nechcem. a pritom on by to platil. no mne je luto, zeby tolko dal za to. to asi malokto pochopi, ze? ale asi som na zenu blba. ktora by toto nevyuzivala?
aj teraz si kupil vetrovku za 1 500€ chcel aj mne a ja som odmietla, ci je normalny. on si kupil, ja nie. ja som si v Gate kupila za 38€ a zdala sa mi draha. som šiši asi.
aj v praci ked som odchadzala mi klienti hovorili, ze vy pani odchadzate? ved ste ku nam zo vsetkych zien bola najmilsia, tolerovali ste nam vsetko, chapali ste nas...tak co uz,mozno to bol problem, ze som nebola svina,nebola donasacka a ritolizacka. 😖
jaj, ale som sa akosi dala uniest citmi. 🙂 no co uz. nemam rada nespravodlivost.
@959tuareg noooo ja mam tiez len za 150 € 😉 Ja radsej detom pokupim. Muz tiez nema drahotinu. Ale on potrebuje viac ako ja. Su aj tyzdne, kedy ma kazdy den nejake rokovanie. A kazdy den nemoze naklusat v rovnakom obleku. Takze prachy idu hlavne tam. A este do domu. A na dovolenky. Ja radsej niekde pojdem, doprajem aj detom nech vidia, spomienky im nik nezoberia aj keby sme padli na dno. Ale handry t.j. veci su pominutelne. My mame napr. aj taky system, darceky detom len na Vianoce a narodky, pomedzi nic, len to co potrebuju. Ziadne hracky. Co sa znackovych handier tyka, su to este krpci, v tom sa nevyznaju. Najstarsi ma 7 a nepyta ani mobil. A to ma v skole spoluziakov, co nie su na tom tak dobre ako my ale maju aj posledne h... (s prepacenim). Ale nikde v zivote neboli. Dovolenka im nic nehovori. Pre nas su dolezite hlavne tieto veci. vypadnut z domu. Vidiet nieco ine, zazit nieco ine. A pre 5 osob to vsetko aj nieco stoji. Takze sa clovek musi uskropmit niekde inde. Aj ked nemusime, ale nechcem z deti snobov.
@yanni ja ta v podstate chapem, len ma trochu nastvalo, ze si zacala tak, ze my sme sa do @kuwait obuli, ale myslim, ze aj sama uznas, ze to tak nebolo 😉 ... akurat sme sa jej snazili vysvetlit, ze peniaze nie su vsetko ... utocit zacala ona ... ale, ano ... chapem tak trochu aj ju ... nema to lahke ... len kope nespravnym smerom 😖
@yanni a presne-radsej investujem do dovolenky , ako do spotrebneho tovaru (tym myslim oblecenie, doplnky a podobne serepeticky) ... a to, co pises o detoch, tak to sme uz v jednej teme rozoberali ... su ludia, ktori nemaju na poriadne byvanie, ale detom kupia kazdy chobotinu ... ja teda na detoch nesetrim, ale nemusi mat dieta kazdy polrok novy mobil atd ... tak, ale toto uz sem ani asi nepatri (o jednej teme, kde sme toto rozdebatili viem, ak budes chciet, tak Ti poslem link 😉 )
@yanni tak to ste nasa krvna skupina. my chodime casto na dvl, pomaly kazde 2 mesiace sme niekde. aj tohto roku sme stale niekde brusili, smiali sme sa, ze uz tie dvl nemame kde vtesnat. absolvujeme rocne 6-8 dvl, manzel ide aj teraz na dalsiu zimnu, ja nie, zimne dvl nemam rada.
a ako pises, ja vidim vacsiu hodnotu v tej dovolenke ako vrazit prachy na handry. to je iba handra a je mi jedno aku ma cenu, ale dvl? to ti nikto nezoberie tie dojmy, zazitky, kus sveta ze vidis. ludi ako tam ziju, fantazia.
@959tuareg no my sme mali tento rok strasne rozlietany. A buduci rok je uz tiez rozplanovany. Zial uz sa to tak spontanne neda. Mame prvacika a stredny ide do skoly buduci september. Takze uz to vsetko ostava len na prazdniny. Aj ked, my s muzom vypadneme na par dni aj bez deti. Ale to je väcsinou spojene s nasim sportom.
Zimnu domcu mam rada. Februar/marec chodime vsetci lyzovat a v zime chodime este do Emiratov. Tepoluuuuuucko a slniecko 😉
rozlietanI (mäkke i) 😉)))
@yanni to y tam bolo v poriadku-rok bol rozlietany🙂 ... ale toto su len take kravinky 😅
@zuzkaanicka no ja som teraz po sebe zle precitala. Som si precitala, ze "my sme boli rozlietani"
;-DDDDDDD
@zuzkaanicka veru kraviny, ja inak gramatiku neriesim u nikoho. ono ked clovek pise rychlo a necita po sebe...a potom, ked je to na nete a vidim co som vyplodila, fuuj, aj sa za seba hanbim. ako keby som mala ukoncenych 5 ludovych. niekedy ani to nie. 😢
@yanni kasli na y/i. k veci....takze tie dvl - ja zimne sporty nepestujem, vlastne ziadne nepestujem, takze na take dvl. nechodim. teda chodim, na golfove dvl. ale to su take oddychovky spojene s kupanim v mori, alebo s uzivanim a bahnenim sa vo wellnes. praveze vekom prichadzam aktivnym dvl akosi na chut. uz ma nebavi sa cely den valat a opekat na slniecku ako za mladi. ale teplo,more milujem. zimu nie. aj teraz moj stary ide do Alp lyzovat - tam ho pustim. ale inde ee. inde sa nanominujem s nim. akurat v novom roku sa chysta na Floridu a az ma tam nevezme, tak ma nase...e az az. zevraj panska jazda za golfom a obzretim si nejakej nehnutelnosti. no zuzkaanicka co na to povies? toto uz nie je s kostolnym poriadkom. treba to riesit, nie? ze panska jazda......mu dam taku pansku jazdu, musim mobil kuk, maily kuk.....chce a uvazuje na stare kolena tam na zimne mesiace zakotvit. ja som nie velmi za, ved ani jazyk neviem, ja som stara skola na rustine vychovana. , to aby som sa anglictinu na stare kolena zacala ucit. ale ci ju natrepem do tej mojej makovice uz. no vymysla.
a s tymi detmi mas pravdu. pokial su skolopovinne - dvl sa daju tazko planovat pocas roka. tym sme presli aj my. syna uz mame dospeleho, to je OK, ale druhe dieta je esse skolopovinne, takze je problem, ale ked niekam ideme tak ide ku starkym a odtial chodi do skoly. ona uz s nami odmieta chodit na dvl.uz sa presytila. a puberta s nou tak mece, ze chvalabohu sedi doma na riti. lebo by cloveka iba vytacala. vsetko je hrozne, my sme trapni, iba gamby otrca.....juuj nech uz aj ona konci VS.
@959tuareg ze gamby otrca *rehoooot* To mne tak mama vravela ;-DDDDDD Ale to sa nezmeni. Garantujem. ja ich otrcam este aj teraz. Baby su speci. A my len chalanov. Hroza. Ja chcem tiez babiku. A chlap na babiku princeznicku nevie namiesit. Uz som mu aj ponadavala grrrr
Inak panska jazda, tak to u nas nehrozi. Nie je cas. To ja obcas idem na damsku jazdu ku kamoske. Ale len tak na vikend. Inak nie je cas. Dovolenky nie je vela. Chlap ma dost panskych jazd v Saudi. A to kazdy mesiac. Musi sice robit ale tam ma klud od vsetkeho a vsetkych. A nic tam ine nerobi, len sportuje a chodi do officu. A na BBQ. A shoppingovat ;-DDDDD Dom mu poriadi daka asiatka. Tam nevari, ide sa najest. Este, ze doma vari on. Takze ked je tu, nehrozi ´nejaka panska jazda. Som rada, ze je tu a aj nieco pomoze. Ale stazovat sa nemozem. Vari len on (ked je samozrejme doma)obcas pobeha´, podotykam pobeha t.j. len prevetra, vysavac ;-DDDD
A my sme sportovci odjakziva. Muz triatlet a ja beham maratony. A lyzujeme vsetci, aj krpci. Akurat sa snazim decka do toho behania trosku potlacit ale v zime nejak nehrozi. Lenivci grrrrr Ale na lyzovanie im uz zima nie je grrr No ja budem mat decka doma hadam aj do 60tky. Sme uz stari a decka male. A ja chcem este princeznicku. Takze to bude aj 65. Moooooooje nervy. Ale to je vsetko ok. Hlavna vec, ze sme vsetci zdravi.
@959touareg veru, gamby budu dlho otrcat ... nasa teda este s nami na dovolenky chodi, ale sme trapni aj my s manzelom ... puberta je narocna 😅
Panska jazda ani u nas nehrozi, lebo manzel travi sluzobne dost vela casu mimo-tam si sice tiez aj oddychne (nakoniec aj my od neho 😅 ) ... ale na dovolenky potom ideme vsetci spolu ... takze sa len pekne pribal aj Ty na Floridu ... ved si tam mozes urobit aj sama program 😉
@yanni vidis, my mame zase dve baby a to som si bola dlho ista, ze ta mala bude chlapciatko 😅 ... no, na vzhlad je to taky nezny anjelik, ale vystraja aj za troch chlapcov-takze sa nenudime 😉
@zuzkaanicka no u nas to je niekedy ako na divokom zapade. Ja len dufam, ze princeznicka bude a trosku to u nas zneznie. Ale chalani vravia, ze ocko je boss ale ja som Bossin ;-DDDDDDDD a ja som viac boss ako muz. Ako ja poviem, tak bude.
@959tuareg presne tak, pekne ty s nim chod, nic take panska jazda. Staci predsa ta lyzovacka. Aj kamoska to tak ma. Chlap chodi kazdy rok sam na tyzden na pansku lyzovacku ale ostatne dvl uz len ako rodina.
@yanni vies co ti napisem? lepsie je a lahsie vychovat 10 chlapcov ako 1 dievca. svata pravda. tiez som iba dievca chcela,ved aj teraz za nic by som ju nedala, ale mat chlapca je starost mensia, menej sa o to bojis a teraz v puberte dievca...horor. uz sa len bojim, ked to zacne brusit po diskotekach, uz ma aj frajera, iba by sa to tulalo, kazdu hodinu prezliekalo, malovalo, normalne uviazat a obojok dat jej asi budeme musiet. bozinku teraz tie dievcata tak skoro dospievaju. a to hovori, ze patri medzi posledne co si nasli frajera a ma to iba 13 rokov. vyspela je ako slak, prsiska, stehna, rit vacsie ako ja..no som jej po plecia. ona ma 176 cm ja o 10 menej. ona ma 75kil ja 55. no strasne nieco. bud rada, ze mas chalanov. nikdy som tomu neverila, ale je to tak. a ked sa nastailuje, vycese, prsia si v podprde takmer po krk vytiahne, navonavkuje sa a nesie sa to ako kralovna - mam chut ju prefackat. a este co to bude o par rokov...s manzelom sa bojime. a to sa ju snazim drzat pri zemi. ale dokedy? sama neviem.
a za tu dvl - ano, aj u nas on ma navyse 2 zimne lyzovacky a ostatne spolu, len teraz vymysla s tou Amerikou ze panska jazda - co nikdy nerobil. zda sa mi to podozrive, ti chlapi ho prehovorili. hrozne. po usoch mu dam. xixi
@zuzkaanicka no pokial pojdu iba chlapi tak nie, nepojdem. bolo by mi trapne sa tam nasackovat. a co by som medzi nimi robila, ze?
a ani ma tam nelaka, najma ta dlha cesta, spakarila by som v lietadle tolko sediet. ale uvidim. ak zavola pojdem, ak nie, kaslat na neho, nech si uzije, ja mu doprajem. 😉 ja Ameriku nemusim, ale ani on nie doteraz, ja neviem co ho osvietilo a este by to aj tam byvalo......musim prist veci na koren. ja vzdy hovorim, ze Amerika a Anglicko su posledne staty, kde by som isla. a tu ho mas.
@zuzkaanicka pockaj o par rokov s dievkami. aj nasa do 11 rokov chodila s nami, teraz uz kasle na nas.syn prestal okolo 13-tich chodit. dovtedy to bolo v pohode. ale na strane druhej aj dobre. pozerat sa tam na tie kysle ksichty,odute pery......sa pamatam, ako raz sme dosli na miesto pobytu a syn zahlasil...ja sa tu nudim,naco som isiel.,mal som ostat doma. no super zaciatok dvl. mojmu staremu tlak stupol na 200 a vies si predstavit ako skoncil prvy den dvl. pohadali sme sa ako psi/y/ vyberte si, neviem ake y/i. 🙂 , pretoze ja som ho tam dotiahla nech len ide s nami. takze niekedy radsej nech cusia doma a my dvaja si tu dvl uzijeme lepsie ako mat na ociach tie namosurene tvare akoby za trest tam boli s nami.
@959touareg no lahke to s nou asi nemas ale aj tak som sa musela rehlit. Ze prsiska vytiahne az po krk ;-DDDDDD Tak na mne tiez toho nie je vela a ked sa vsetci traja na mna zavesia, tak kon iec. A to su fakt este krpci. Co bude o par rokov. Pubertu si neviem ani predstavit. Ked sa zacnu potulovat. Ale aspon ze sme na dedine. Vo velkomeste by to bolo horsie. A hlavne tu, len Turci, Rusi...robia bordel...no jedna hroza.
@959touareg ja to stale hovorim, ze vdaka Bohu zato, ze cakame stvrteho chalana ...neviem co by som s babou robila...a predstava puberty .. No dobre ako je.
Ale to je aj tym, ze uz mam "chlapcensku vychovu a princip" v sebe.. I ked pravda, kazde dieta je uplne ine
@959touareg ani mi nevrav. Koncom januara sme boli tyzden na lyzovacke. Ze konecne postavime deti na lyze. A mladsi v pohode a ten najstarsi, co by mal byt najrozumnejsi, cely prvy den vrieskal, ze on do nijakej lyziarskej skoly nepojde. Totalne agresivny,ako keby ho z koze drali, ani si nedal vysvetli, ze to nei je normalna skola. To to vteda este do normalnej skoly nechodil, takze nejaky psychicky postíh zo skoly este nemohol mat. Ty, som myslela, ze muza vystrie. Dovtedy nikdy nekrical, ani len hlas nezdvihol. Nebyt mna, tak to zbali (vlastne ani by sme nevybalili) a pekne krasne by sme cestovali spät domov. Ale tak som bola uz aj ja nasrata, som povedala krapcovi, ze nam je to jedno, nech sa aj na mihalnice postavi, ostatene a my budeme lyzovat a on nech sa pozera. My pojdeme na kopec a on moze cucat dolu. Tak sme mladsich prihlasili a prvy den mali ste vidiet ako okolo nich behal. A zrazi vecer sa zacne liskat, ze aj on by chcel. Som mu ja pekne este vynadala, ze takto kyvat s nami nebude a to je prvy a posledny krat. A asi si v tej jeho hlavicke uvedomil, lebo cely rok bol vlastne viac-menej ok.
@yanni ale neboj.o chalanov sa predsa len tak strachovat nebudes ako o babu ked sa aj budu tulat.
ta nasa je zatial este svedomita, uci sa na same 1. aj predvcerom doniesla 8jednotiek za cely den. akoby ich v skole rozdavali, za 2-ku uz rumazga, zavola mi stale kde je, ked poviem pridi vtedy a vtedy - tak na minutu pride, aj lacne handry jej nerobi problem nosit-zatial...ale dokedy bude takato? pevne verim, ze dlho a ze puberta, kamarati ju nezmenia. clovek nikdy nevie. 😒
a za tie prsia - no fakt,rastie z tyzdna na tyzden akoby sme ju hnojili. pred par dnami mi zahlasi...mami, uz su mi vsetky podpry male, zase mi narastli tie kozy - no horor. nestihame jej oblecko kupovat. uz by sa to mohlo stopnut, lebo porastie do neba. ved aj laby ma c.41 a to ma 13 rokov. este o cislo vacsie a budu jej sit, alebo bude chodit v chlapcenskych. ved aj je ako chlapec. syn je zase ako baba. taky metros, model.
@ifkael veru, bud rada. radsej 4 chalanov ako 1 dievku. ono je to pekne, mile kym je to male. mozes to cesat,obliekat ako princeznicku, ale ked to zacne rast, prichadzat do puberty - amen. naozaj nikdy by som tomu neverila. clovek sa proste o tu babu viac boji, ta predstava ze sa jej po ceste nieco stane, niekto ju znasilni, zneuzije, alebo ktovie aka bude ona, ak jej prepne a bude sa spravat ako .......vsak viete co. no bojim sa. clovek sa snazi ju dobre vychovavat, ku slusnosti viest, ale az sa dostane do zlej partie, zacne pit, drogovat., zamiluje sa do nejakeho otkundesa..tak tomu nezabrani nikto. ale to sa aj s chalanom moze stat. to je jedno ake je to pohlavie v tomto smere. ach jaaj. mat deti a dobre ich vychovat je velmi tazke. clovek sa o to boji cely zivot.
@959touareg neboj rast sa jej zastavi. U bab to tak byva, ze skor vyspeju aj narastu a potom uz to ide len pomaly alebo vobe. Chalani rastu pomalsie ale dlho. No nas stredny je taky maly homik. Uz mam strach, ze bude fakt z inej strany. Ten sa rad paradi. Ten mal byt baba. Ked im nieco nove kupim, tak sa postavi v spalni pred zrkadlo a pretrca sa tam pol hodinu ;-DDDDD V lete som bola na Malte tak som im pokupila trosku veselsie farebnejsie handry v Mothercare, Okaidi, Next a strednemu take ruzovo-cervene, ta farba sa ani neda definovat ale strasne mu pristane. A velky, ze je ako baba. A si mala vidiet tien vrazedny pohlad, ze co si mysli, aj chlapi nosia ruzove, aj ocko ma ruzove kosele. Si mala vidiet ako velkemu splasla gamba, aj usta zabudol zavriet. Dosli mu argumenty ;-DDDDD
@yanni, @959touareg vy ste tu toho popisali🙂 ... puberta je naozaj hrozna, ale tak aj my sme ju mali (ci este mame? 😉 ) ... tak len vydrzat🙂 ... chutny chlapcek a ta ruzova mu velmi pristane 😉
@959touareg tak ak Ta nezoberie na Floridu, tak si vymysli svoju damsku jazdu 😉
@zuzkaanicka no so mnou este obcas plesne 😉))) A muz je stale v puberte 😀DDDD
@yanni no aj ja som vyssie pisala, ze u nas je to tak- dievca je ako chlapec, syn ako dievca, hotovy metrosexual. pokial nemal frajerky tak som aj mojmu manzelovi casto hovorila, ze ktovie ci nie je na chalanov. je taky ako 2 baby dokopy, vzdy chodi nahodeny, v BA nic nerobi iba denne obieha po nakup.centrach, 3x denne sa prezlieka, raz tolko denne sprchuje, ked prejde okolo 100 zrkadiel, tak do vsetkych 100 sa kuka na seba aky je krasny, svaly napina ako mu rastu cvicenim . strihat sa chodi iba do kadernictva pre zeny, ziadne holicstvo u neho nepripada do uvahy - on potrebuje mat dobry strih nakupuje iba znackove, drahe, no katastrofa. cista diagnoza. som z neho chora.neviem pokom je taky. ale ma vlastne peniaze,takze sa nemozem starat na co ich mina a za kolko nakupuje oblecenie. akurat sa mu snazim pekne dohovorit, no on na to iba sucho skonstatuje...matka, toto neries. a som v prdeli. co uz mozem s dospelym clovekom robit...ale je ako herec, model.aj ho chceli na reklamy,modeling no on ee.nastastie.
ver tomu, ze aj tvoj maly bude taky. to je uz povaha, tu nezmenis. aj moj od mala bol taky. cistotny, veci v skrini poukladane v kominikoch, denne ciste veci. a je taky dodnes...ale zase radsej ako byt spindur a bordelar. na ten bordel je tu moja dcera. radsej ani dvere do izby ku nej neotvorit, lebo koniec. skolabujem. minule som jej otvorila sufliky v pisacom stoliku, skrine - no amen.skoro ma to zasypalo vsetko, bordel ako v tanku, ani by som sa necudovala, keby v nich nieco chodilo, lozilo. taky cirkus som narobila, ze az. ale ja viem aky poriadok urobi..za sekundu ma poriadene stylom - ten bordel presunie do druhej skrine, proste to pohadze inde a je poriadene. zabit malo.
ale tieto mlade baby su take vsetky - aspon co poznam tu v okoli ich matky, tiez maju toto doma s nimi. 😠
@959touareg ani mi nevrav. To ako keby si pisala o nasom. A to ma iba 5 rokov grrrrr Tak ciste obliekaju kazdy den, vsetko od hlavy po päty, ale to zase ja som taka, dva dni po sebe im nic nedam obliect. Ale Conrad ten si aj zuby umyva milionkrat za den, jednoducho ide do kupelne a drhne. Ja to nechapem. A ale strasne sa mu pacia zeny. Uplne som z neho mimo, ja uz faktneviem, co si mam mysliet. Ima by sa objimal, cukrikoval, bozkava ma hadam bez prestanie a hocikedy. Len tak pride a pusinkuje. Muz odobera Mens Health casak a tam hockedy take polonahe zenske a on si to otvori a "studuje ;-DDDDDD A do kadernictva ich tiez nemusim hnat. Idu bez reptania. Ked si pomyslim, ze ako moj brasko vyvadzal, ked sa mali vlasy strihat. Chalani fakt nie. Ti by tam chodili aj kazdy tyzden. Nastastie sa tu nerozlisuje kadernictvo a holicstvo. Tu mas len Friseur a ti robia vsetko. Od deti, cez zeny az k muzom. Vsetko v jednom.

@959touareg ja si myslim, ze je nestastna a so svojim zivotom nespokojna (kto by bol? 😖 ) ... ale to si myslim ja a ja ju v podstate nepoznam, len som citala nejake prispevky a taky dojem to vo mne vyvolalo.