Ako rozpoznať pravé telefonáty od rádia Expres?
Ahojte chcem sa spýtať, v tejto dobe keď volajú podvodníci ako viem, že mi volajú z Expresu. Je to nejaké číslo alebo súkromne ? Už som sa takto nechala napáliť a za 5 sekúnd čo som dvojka a povedala heslo som si zarobila +10€ na faktúre.
Z expresu ti neukaze ziadne cislo. A presne ako pise vyssie, ktovie kde volala, pisala, za zdvihnuty hovor neplatis. Jedine ze by si prijala hovor z krajiny mimo EU, ale vtedy predsa vidis, ze ti vola Kambodža alebo co.
Z expresu ti neukaze ziadne cislo. A presne ako pise vyssie, ktovie kde volala, pisala, za zdvihnuty hovor neplatis. Jedine ze by si prijala hovor z krajiny mimo EU, ale vtedy predsa vidis, ze ti vola Kambodža alebo co.
@ivanakal ani za prijatie hovoru z krajiny mimo EÚ ak si na Slovensku neplatíš, náklady na zahraničný hovor znáša volajúci
@kkidda To ako včera 😂 našla som si zmeškaný hovor, volám obratom naspat na to cislo- zdvihla nejaka dôchodkyňa a že ona určite nevolala a nech ju neotravujem!
Akože prosím? Ja? 😆 Takze bohvie kde autorka volala, ale za zdvihnutý hovor sa neplatí.
@kkidda To ako včera 😂 našla som si zmeškaný hovor, volám obratom naspat na to cislo- zdvihla nejaka dôchodkyňa a že ona určite nevolala a nech ju neotravujem!
Akože prosím? Ja? 😆 Takze bohvie kde autorka volala, ale za zdvihnutý hovor sa neplatí.
@anonym_65d478 podvodníci heknú číslo,aby to vyzeralo,že volajú zo Slovenska,a potom sa stáva to,čo tebe.Ten chudák ani nevie,že z "jeho" čísla volajú a otravujú nejakí magori
@anonym_65d478 volal ti podvodník, ktorý sfalšoval číslo, na slovensku operátori neblokujú sfalšovanie čísla
preto je zbytočné blokovať si jednotlivé čísla lebo inteligentný podvodníci použijú vždy nové a náhodné čísla, prípadne nejakej firmy aby boli dôveryhodnejší
@anonym_65d478 😅
@anonym_65d478 raz som zdvihla, že kto je? a nejaka žena niečo povedala...volala som jej naspäť, tam sa dušovala, skoro prisahala, že ona to nebola, určite mi nevolala, jej číslo na displeji, ale ona nič, ona muzikanť
no to isto
@anonym_65d478 bud rada, že to zdvihla dôchodkyňa, a nie nejaký Somálčan v Afrike 😀 ina faktura by došla
@kkidda vola nezname cislo, jeden sutaziaci to povedal pocas rozhovoru
@anonym_65d478 bud rada, že to zdvihla dôchodkyňa, a nie nejaký Somálčan v Afrike 😀 ina faktura by došla
@karolinakr @maranco aj keď to bolo vyslovene slovenské cislo? predtým som si googlila a vyslo mi iba že telekom a nič viac tak som volala spat a dôchodkyňa
@karolinakr @maranco aj keď to bolo vyslovene slovenské cislo? predtým som si googlila a vyslo mi iba že telekom a nič viac tak som volala spat a dôchodkyňa
@anonym_65d478 ak je to slovenské číslo platíš normálne ako bežný hovor aj keby bol fyzicky v Afrike, cenu hovoru zo slovenska do Afriky vtedy platí príjemca hovoru
rovnako aj keď si na dovolenke mimo EÚ a niekto ti volá na tvoje slovenské číslo, on nemôže tušiť že si preč tak má normálnu cenu hovoru a ty platíš hovor slovensko - cudzia krajina
ak voláš na africké číslo zo slovenského čísla, tak drahý zahraničný hovor platíš ty
expres vola z utajeneho cisla, aj samotni moderatori to nie raz povedali
@anonym_65d478 no toto sa deje..mne dnes volal jeden pan, ze som mu pred hodinou volala a ja, ze urcite nie..a raz mi volal pan, ze z mojho cisla nejaka cudzinka mu volala...takto vyvolavaju rozni cudzinci, ale cislo patri beznemu obcanovi....
@anonym_65d478 no toto sa deje..mne dnes volal jeden pan, ze som mu pred hodinou volala a ja, ze urcite nie..a raz mi volal pan, ze z mojho cisla nejaka cudzinka mu volala...takto vyvolavaju rozni cudzinci, ale cislo patri beznemu obcanovi....
@poisonblu presne. tiez sa mi to stalo.

akú položku si mala naúčtovanú na faktúre? za príjem hovoru nič neplatíš nemajú ti čo naúčtovať