icon

Ako sa dať dokopy pre prehýrenej noci?

31. dec 2022

Ahojte, asi malicherný problem ale včera som šla von s tým že nebudem dlho ale nejak sa to pretiahlo a ku koncu som sa citila až opitá a prišla som o 3 domov. Nevedela som už spať od 8.. som v pohode len ma bolí hlava a tá unava. Ako sa prebrať a dať dokopy aby som zvládla aj dnes chatu a zas do rána? Nejaké triky/jedlo? Mám 25r.

sissy27
•
31. dec 2022

Malé pivo a fyzická aktivita. A počas dňa veľa tekutín - nealko.

angelous1991
•
31. dec 2022

No buď začať pit zas 😄😃 tzv vyrovnavacieho jedného si dat alebo ten šumak vyprostovak ? No ja by som to inak nedala 😃😂 ja keby sa opijem tak najbližší mesiac ani rumovu pralinku by som do seba nedostala . 🙈

kamagma
•
31. dec 2022

Daj si ozaj alkohol na vyrovnanie, nikdy som neverila ale pomaha to, naobeduj sa a potom si pospi este

beata_k
•
31. dec 2022

Tomu musis predchadzat. Uz pocas "akcie" musis pit vela, vela vody a rano budes ok 😉

tenerifka
•
31. dec 2022

suhlasim s pivom, tekutinami....ak to teda tvoj zaludok da. Ak ti je zle od zaludka, tak cocacolu

tenerifka
•
31. dec 2022

a dnes vecer ist skor spat, zajtra to uz bude ok

lujza123
•
31. dec 2022

Mne pomáha aj šumivé magnézium (horčík)

Alebo potom male pivo, to tiež pomôže. Len si nedávaj druhé lebo budeš tak kde si bola

alana1
•
31. dec 2022

spanok a cely den...

breznica
•
31. dec 2022

Ja si dávam na raňajky pivo,pomaly cuckam 😄 fakt to pomáha. A po kúskoch nejaké "slane " veci.a acidko

cyberk
•
31. dec 2022

Ja som sa raz na skusku total opila lebo som chcela vyskusat ci zabera ten Restart drink, a veru rano, ked som si ho dala, tak som bola ako keby som ani nepila 😂😅🙏

aurora33
•
31. dec 2022

Ja len keď to čítam je mi zle aj za teba 😂😀 mne nepomáha nič, len sa niečomu takému jednoducho vyhnúť.

ninusa221
•
31. dec 2022

Mne hrozne po opici zaberá fatra. Hlava ma nezvykne bolieť skôr žalúdok 😀

denden77
•
31. dec 2022

plechovkova pepsi 😁

h2
•
31. dec 2022

@tenerifka Dnes je Silvester a autorku čaká chata až do rána.

saxana000
•
31. dec 2022

Tekutiny alebo polievka na hektolitre. Dat si tabletku na hlavu zalahnut a skusit pospat.mozno prechadzka na vzduchu.moj oco hovori ze opicu musis vyspat 2x raz ked prides domov a druhy krat ked vlastne prespis tu fazu triezvenia kedy ti je najhorsie a potom uz bude dobre..nabuduce pri chlastani vypit aspon liter mineralky.

queen_mary
•
31. dec 2022

Mne zabera fatra, pripadne male pivko 😀 mozno aspon 15 minut na cerstvom vzduchu, 1 ibac/panadol/paralen, este hodku-dve spanku

zero1
•
1. jan 2023

čo sa týka tvojej otázky ako sa dať dokopy, tak dať si nejaký alkohol. etanol je protilátka na metanol, z ktorého ti je tak zle. čo sa týka tohto životného štýlu, tak ľudské telo to jedného dňa spočíta a potom bude neskoro to ľutovať.