icon

Ako sa má greensea, mama dvojičiek?

9. jan 2024

Ahojte, viete niektora ako sa ma zienka greensea, ktora je mama 2 chlapcekov dvojiciek, ktora sa vzdy tak krasne s nimi zladila obkecenim? Predtym stale davala fotky ako su pekne zladeni, a uz dlho nic nepridala.

vyrovnanaosoba
9. jan 2024
jamimo
9. jan 2024

myslím, že už ju tu ženy viac x spomínali v diskusiách. Ževraj už "nechodí" na MK, ževraj ju hejtovali za množstvo oblečenia, odpadu, aký majú význam fotky a podobne.... Otázka času, asi kedy to prestane každého baviť na tomto fóre. 🤷‍♀️

greensea
10. jan 2024

Ahoj! 🙂
Aké milé, že aj keď sa nepoznáme, máš záujem o nás! ❤
Neprispievam, lebo teraz už nemáme toľko príležitostí chodiť spolu von... v Aténach keď sme bývali, sme chodili na krúžky peši a spolu... teraz sme sa presťahovali (do sever.Grécka) a na krúžky treba autom a každý má v inú hodinu... tak len cez víkend máme príležitosť byť spolu a zladiť sa. (ja moje niektoré outfity pridávam do skupinky "dámske outfity") Plus môj manžel je pracovne mimo Gr a tak som sama na všetko.
Inak sme v poriadku, chlapci sa rýchlo zabývali v novom lepšom prostredí... majú babku a strýkov na blízku a dobrých nových kamošov. 🙂
Všetko dobré ti prajem do Nového roku! Nech sa ti plnia sny a plány!!! 🍀

laumi
10. jan 2024

@greensea prajem všetko dobré, nech sa Vám na novom mieste darí 🌸

salima66
10. jan 2024

@greensea Aj ja sa teším na tvoje fotografie.

stellarstar
10. jan 2024

@jamimo to už ľuďom ženám tu na mk aj to vadí že dávala dáva foto? A aký odpad? Veď matky s deťmi robia viac odpadu s plienkami a ženy s vložkami ako ona s šatami. Toto fakt nechápem 😂🙈

cecilia29
10. jan 2024

@greensea aspon sem tam hod nejakú foto na plochu 🙂 poteší🙂

vyrovnanaosoba
10. jan 2024

@greensea ja som sa rozplývala vždy nad fotkami, vždy pekne zladení, rozžiarili ste celé mk 🙂

autor
10. jan 2024

@greensea Ahoj, dakujem krasne za odpoved 🙂. Prajem vsetko dobre 🙂. A vzdy sa potesim, ked pridas foto s detickami.

jamimo
10. jan 2024

@stellarstar áno, tak to bolo v tej diskusii popísané. Ja som to len parafrázovala.
O eko- teroristkách si myslím svoje 🤷‍♀️
Napr. mne minule kamarátka vytkla, že máme páperové paplóny z páperia z neetického chovu+ po kovide sme ich vymenili (prepotené, smradľavé...) tam ma sprdla, že to nie je veľmi ekologické. Nuž, ale že ona nakupuje oblečeniae made in China, (ako 99,99% obyvateľov) a biedne dieťa v Ázii jej zložilo Apple watch, už akosi pozabudla. 😏 Áno, prírodu treba chrániť, treba zmenu, ale téma má milión otáznikov a variant. Nenavážam sa do nikoho, ak poviem A, tak aj B, aj C 👍