Ako sa má Zuzana Závodská?
Nevieme niekto,ako sa má Zuzana Závodská? Na net už nič nepridáva a celkom by ma zaujímalo,čo na nové v živote.
@anonym_autor kto to je
to meno počujem prvý krát
Toto je nejaká skrytá reklama na nejakú influe…
@pribinak je to uz v tejto dobe influencerka, mala alebo ma stranku a blog Aestheholic, inak je to prepustena byvala moderatorka z TA3, podla mna keby ju zbadas tak si spomenies. Prepustili ju lebo si dovolila zrecenzovat kozmetiku nejakej celebritnej estetickej kozmeticky, a jej sa to nepacilo, ak si dobre spominam. Nechcem menovat, ale pamatam si jej meno.
@pribinak je to uz v tejto dobe influencerka, mala alebo ma stranku a blog Aestheholic, inak je to prepustena byvala moderatorka z TA3, podla mna keby ju zbadas tak si spomenies. Prepustili ju lebo si dovolila zrecenzovat kozmetiku nejakej celebritnej estetickej kozmeticky, a jej sa to nepacilo, ak si dobre spominam. Nechcem menovat, ale pamatam si jej meno.
@hopatko dik za info, idem pozrieť
Braňo závodský - to je tiež podobné meno. novinár.
aj mna to zaujima, prijemna, inteligentna, rozhladena baba, je na IG, ale tam ma profil sukromny, naposledy som videla jej vlog na YT, kde vravela o novom partnerovi.
kritizovala Alenu Pallovu
@hopatko nie kozmeticku, ale doktorku
Alenu Palovu, tu jej znacku Ala Palla , akože načo takéto ohľady
To je taká "doktorka" ako "doktor" kotlar 😆
To je taká "doktorka" ako "doktor" kotlar 😆
@anonym_autor tak nejak som to myslela 😁

Je aktivna na IG https://www.instagram.com/zavodska_zuzana/