icon

Ako sa máte?

nattyferko
27. sep 2023

Ako sa mate 🥰🥰🥰

pkgirl30
27. sep 2023

@nattyferko ďakujem za opýtanie, veľmi dobre, vďaka Bohu...a ty sa máš ako ?

nattyferko
autor
27. sep 2023

@pkgirl30 Velmi Dobre Ďakujem 🥰🥰

bessie12
27. sep 2023

@nattyferko vďaka za opýtanie. Dnes sa mam veľmi dobre. Vykecavam s maminou takmer celý deň a užívam si dovolenku na Slovensku 🙂 u nas začali vianočné nákupy. Aspon neskôr nebude ten nápor na peňaženku taky veľký 😁😁

pkgirl30
27. sep 2023

@bessie12 inak ja mám tiež radšej vianočné nákupy v septembri , v októbri, nákupim a v decembri potom už len vyrábam darčeky. aspoň sa vyhnem tým tlačeniciam v obchodoch 🙂

bessie12
27. sep 2023

@pkgirl30 tak to sme dve. Do decembra chcem nakúpiť darčeky, aspoň časť. Dekorácie a pod. mozu byť aj neskor, lebo to sa už len dokupuju posledné kusy. A v decembri chcem len baliť darčeky, ozdobovat stromčeky, miestnosti, piect koláčiky a užívať si tu atmosféru a všetko čo k tomu patrí. Dokonca aj sušené huby ci klobasy budem kupovať skôr a dám do mrazaku. Neznášam nákupy všetkého na poslednú chvíľu. Len raz som bola 23.12 v obchode a odvtedy som si povedala, že to bolo prvý a posledný krát 🙄

pkgirl30
27. sep 2023

@bessie12 presne, mama mi vždy hovorila prečo to robíš tak skoro že kazím atmosféru. ale keď zbadala že do decembra si všetko len nazbieram a celý december už len doma chystám veci aj ona to tak začala robiť😄. my si dávame už len ručne vyrobené veci takže na to treba fakt čas. ale nie je nič lepšie ako v kľude si napiecť, navariť, ozdobiť celý byt bez nejakého zhonu

bessie12
27. sep 2023

@pkgirl30 v decembri už nič poriadne a pekne nekúpiš. Treba nakupovať co najskôr a najlepšie počas celého roka niečo, ak sa vyskytne nejaká dobrá zľava.
A na to všetko bez zhonu sa veľmi teším 🥰 Vianocami už zijem asi ± 1,5 mesiaca. Priateľ a jeho brat len hlavou krútia a vravia, že žiadne Vianoce tento rok nebudú 😁 Tak som im povedala, že žiadne darčeky pre nich a hlavne žiadne koláčiky 😂😂 toto sa im už nepáčilo 😂🙈

ivangeline
27. sep 2023

Dobre. Babo krasne spalo. 2h som upratovala v tichosti. Mam energiu a dobru naladu. Co nie je caste. :D Slniecko svieti. Idem von s kamoskou. ^^

pkgirl30
27. sep 2023

@bessie12 no jasné chlapov len dobre nakŕmiť sladkým na Vianoce nech nefrflú😄😄...ja som sa smiala že každý hundral na to že v Tedy sú už v auguste regále plné vianočných ozdôb, ja som si povedala konečne 😄

nattyferko
autor
27. sep 2023

@bessie12 Fajne Tak Uži Si tu dovolenku velmi dobre 🥰🥰🥰

nikoletta1712
27. sep 2023

@nattyferko Tak to je aké milé☺️❤️…

nattyferko
autor
27. sep 2023

@nikoletta1712 🥰🥰

h2
27. sep 2023

Nahovno. 💩 Sorry, ale doslova, mám totiž nejakú črevnú virózu. 😂

bessie12
27. sep 2023

@nattyferko ďakujem 🙂
@pkgirl30 ten môj večne frfle, ked spomeniem Vianoce 😂😂 na začiatku leta ma ten vianočný tovar v obchodoch zarazil, ale potom som sa začala z toho tešiť a teraz sa teším na sviatky ako malé dieťa 🤩

vroni
27. sep 2023

Zle. Valí sa toho na mňa v poslednej dobe priveľa a v šialenom slede. Ale táto diskusia mi vyvolala úsmev v duši, takže mi je o zastrúhaný chlp lepšie.

nattyferko
autor
27. sep 2023

@vroni tak to je dobre 🥰🤣 ze sa ti zlepsila nalada 🥰🤣🤣

vroni
27. sep 2023

@nattyferko, áno, ďakujem. Obvykle sa tu človek vytočí alebo chytá za hlavu, príjemná zmena 😍

nattyferko
autor
27. sep 2023

@vroni 🤣🥰🥰

maranta_leuconeura
27. sep 2023

Posledne dni myslim na pracu a volby, s napatim ocakavam, ako dopadnu. Ale kufre pre pripad najhorsieho pobalene nemam, nejak sa to verim vykrystalizuje.

mooonika1975
27. sep 2023

@bessie12 uf, neviem ako by som v marci kupovala darček pod stromček, veď dieťa mi koľkokrát behom roka ešte zmeni názor, keďže rastie a má iné záujmy, toto nikdy nepochopim. Handry samozrejme ako darček nedávam.

bessie12
27. sep 2023

@mooonika1975 tak my deti nemáme a priatelove sú už dospelé. On im dáva peniaze a ja im kúpim veci, ktoré sa im pacia. Nieco z ich hobby. Zoznam veci mam už od minulých Vianoc. Radšej budem kupovať počas celého roka niečo ako nakupovať vsetko naraz. To by ma financne zruinovalo.

mooonika1975
27. sep 2023

@bessie12 ale deti sú také, že sa meni názor každú chviľu, tak preto vravim... Ak nie sú deti , tak to je ok, tam dospelému aj nejakú drobnosť, čaro obdarovania je práve len v tých detských očkách.

bessie12
27. sep 2023

@mooonika1975 viem, ze deti menia každú chvíľu nazor. Ja mam už pomaly 30tku na krku a tiez mením nazor každú chvíľu. A dovolím si nesúhlasiť, že caro obdarovania je len v detských očiach 🙂 moja mamina sa neskutočne tešila a v očiach mala "hviezdičky ", ked som jej ukázala stary vianočný stromček, na ktorý úplne zabudla 🙂 tiez mam "hviezdičky " v očiach, ked uvidím niečo čo sa mi veľmi páči a ešte keď si to kúpim alebo ked niekto iný mi to kúpi, tak to uz ani nehovorim 😁 ale chápem co tym chceš povedať