Ako sa nájsť?

30. aug 2022

Mam v zivote tazke obdobie, ostala som slobodná mamička, čoskoro dostudujem školu a neviem čo dalej. Neviem čo so životom, neviem akú pracu chcem, neviem sa nájsť. Nejako prestávam vidiet zmysel v zivote, mam depresívne myšlienky. Ako s tým prestať, ako znova začať šťastne žiť?

zmrzlinka2021
30. aug 2022

Akú školu študujes?

autor
30. aug 2022

@zmrzlinka2021 Ekonomicku

emo84
30. aug 2022

V prvom rade máš dieťa a to by mal byť tvoj zmysel života (prítomnosť a jeho budúcnosť - zabezpečenie dieťaťa - doštudovanie = vaša lepšia budúcnosť ). Sústreď sa na tieto veci nie si posledná , ktorá je v takej momentálnej situácií . Viera v lepšie časy má posúva vždy vpred .Určite ti príde do života ten správny chlap , ktorý bude mať rád teba , aj tvoje dieťa .Hlavu hore a bojuj so životom a s polenami života .

marianarem
30. aug 2022

Aby si bola trochu menej depresivna, tak si poloz otazku, co by ta momentalne potesilo. Nie v buducnosti, ale teraz, co by ti vylepsilo naladu. Trochu volna od dietata, stretnutie s kamoskou, masaz, nicnerobenie, vylet...no hocico, nieco ta urcite napadne. No a potom sa to snaz zrealizovat. A na druhy den/o par dni, sa to spytaj znova. Ked si takto trichu dobijes baterky, bude sa ti aj lepsie rozmyslat a zivote a o buducnosti.

vakaveronika
24. apr 2023

však máš dieťa 🧒🏼