Ako sa obliecť na veľký koncert?
Ako sa obliekate na velky koncert? Nikdy som nebola na niekolko tisicovom koncerte a zvazujem,aku kabelku si vziat. Nosite si aj vodu na pitie? Je lepsi ruksak,ladvinka alebo crossbody?
Tak zalezi od toho aky zaner to je a ci mas miesto na sedenie/statie. Na rockovy koncert sa oblecies asi inak ako na koncert vaznej hudby 😀 Hlavne sa oblec tak aby si sa citila pohodlne. A s tou vodou je to tak ako pise @chestnut , zoberu ti ju pri vstupe. Mne sa uz na jednom koncerte stalo, ze pred vstupom do koncertnej saly som musela vyhodit jedlo a napoje ktore som si predtym kupila v bare v "predsieni" 🤷🏻♀️
Je rozdiel, či koncert vážnej hudby v divadle, alebo koncert Elánu. Ešte môže byť koncert aj von v amfiku. Batoh nič moc, za mňa crossbody
Vodu, dáždnik a také veci ti hneď zoberie SBS 😀 ruksak by som nebrala, zabila by som človeka co by predomnou skákal (ak je to rockový koncert) a buchal by do mňa vkuse nim 🤣 najlepšia je crossbody ktorú si chytíš vpredu rukou alebo teda tá ľadvinka
S tou vodou je to logicke,ale co cukrovkari? Nevydrzim tolko bez vody,maly dzus ak sa mi zmesti do kabelky,to mozem,vsak?
Nie. Ale vo vnútri vždy predávajú, ale nie vo fľašiach, z bezpečnostných dôvodov.

Určite ladvinka a vodu si zober alebo si ju tam kúpiš