Ako sa prejavuje zamilovaný chlap, ak to sám nepovie?
Potrebujem radu ohladom tejto veci : Ja mám 25 , on 33 je v pozicii odborneho asistenta na VŚ , ja tam toho roku štátnicujem . Nie je zadany ani nič podobné .
Začalo to asi tak , že mi na Vianoce poslal na email pohladnicu , potom sme si zacali pisat ale vykame si stale . Stale ked som v skole ( som externy student ) a nahodou sa stretneme je ocividne nesvoj , nespusti zo mna oci a snazi sa urgentne vybavit co potrebujem a ochotne , len neviem čo si o tom celom ma myslieť .. Poraďte
@sisaha presne tak, skus vyvinut iniciativu a uvidis, mozno sa chyti a mozno zdrhne. Lebo takekto obkukavanie moze trvat strasne dlho a nahodou sa do toho primota este jeden napadnik, ktory bude akcnejsi a nebudes vediet, ako dalej 🙂
je plachy a ocividne aj ty...heh..to je mile..to moj manzel po mne hned vystartoval a balil ma hlava nehlava...len co som ho spustila z oci ,sedeli pri nom styri herecky...ale vy ste ocividne iny...skus prevziat iniciativu ty,ak si ista ze sa mu pacis.vela stastia. 🙂 fakt zlateee

@mili25 😀 že možno sa mu páčiš. Ked si píšete, tak ho pozvi na kávu a uvidíš..Tam môžeš navrhnúť tykanie 😉 Možno iba čaká kedy skončíš, aby sa nešírili klebety, že chodí so študentkou