Ako sa prestať zo všetkého stresovať a žiť šťastne?
17. dec 2024
Tí, čo sa vám to podarilo, dajte tipy a rady. Viem, že to chce veľa sebazaprenia a pracovania na sebe. Nejako sa príliš stresujem, vždy som bola taký vystresovaný a precitlivelý typ, no od tehotenstva som až úzkostlivá miestami a rada by som na sebe zapracovala. Ďakujem!🙂
Skus si povedat ze nebudes sa stresovat dopredu tzn. co bude, ako bude, co sa moze stat... budes to riesit ked sa to realne stane inak si nezatazuj hlavu
Je to len v tvojej hlave... musíš nad tým rozmýšľať. Plánovať dopredu. Čo najviac eliminovať stres. Ja som najviac mal stres z roboty. Tak som sa na to vybodol, otvoril živnosť a robím si čo chcem a stres nemám 🙂

Tak moj nazor je, ze:
1, nieco je povaha... niekto je total kludas (aj ked to nie je namiedte), niekto stressman aj keby vyhral eurojackpot
2, zivot prinasa aj stresove situacie (objektivne... financne / hypo, citove, zdravotne apod). Tu je urcita miera stresovsnia asi pochopitelna.
3, je fajn sa spravat tak (planovat, atd), aby si obmedzovala tieto dovody na stresove situacie (financne sa daju tak, ze sa snazis splatit dlhy, citove- neriesit vsetko a nepripustat si veci...)... ale univerzalne riese lnie nie je...