icon

Ako sa staráte o svojich manželov?

laskalieci
14. okt 2017

Chcem sa spytat,ze na kolko si cenite vlastnych manzelov...co vsetko pre nich spravite.Okrem manzelskych povin povinnosti😉co vsetko pre nich musi byt spravene.Nechate ich vyspat po nocnej?alebo decks revu a vstane koli revu,ma vzdy navarene?ma oprate,ozehlene?ci si sam perie..?rozpravate sa s nim co bolo v praci?idete spolu von?pochvalite ho?alebo nechvalite za nic?ako a co vsetko maju vasi manzeli predstavy aby bolo doma vsetko tip -top?a aky su ked nie je ulratane,navarene,oprate,ozehlene...?Som zvedava na vase nazory a skusenosti.

nelinka2009
15. okt 2017

@obsadenemeno ale si hakliva a hasteriva na tuto temu. Uz s tebou neni taka sranda ako vcera. Fakt mas niekde doma problem... Bud je to komunikacia, alebo pistel, podla toho ako valne sa o sexe vyjadrujes... Este mi napis, ze to ten tvoj nepotrebuhe a sme doma. Pa

obsadenemeno
15. okt 2017

@nelinka2009 jasne, esteze teba nestretol, to by ma nechal okamzite....tak este raz - do mojho vztahu teba nic, nesud, hlavne ako v kazdej teme spievas o tom, ako tu vsetky sudime a odsudzujeme....robis to iste,, dokonca horsie, pretoze svoje domnienky! vyhlasujes za pravdu.
A sama sebe series do huby.

A o sexe som nikde nepisala. To ty tu operujes s prazdnymi gulami tvojho chlapa. Ja si myslim, ze taketo veci na verejne forum nepatria, je to nasa osobna vec a verim, ze ine zeny so mnou budu suhlasit. Ja sa nepotrebujem chvalit, ze moj muz ma prazdne gule.
Vies, je mi ta luto. Vopchas sa do kazdej temy, aj ked vlastne nemas co povedat. Ty musis mat strasne prazdny zivot.

nikolweiss
15. okt 2017

Staráme sa o všetko spolu,tj spolu varíme,nakupujeme,práčku raz vyvesím ja,raz on. Jediná vec,o ktorú sa starám výhradne ja je upratovanie(mám svoje rituály a všetko musí byť podľa nich upratané a uložené a to by žial nezvládol ) 😀 a na nočné síce nechodí,ale niekedy ho nechám cez deň vyspať sa a občas sa oňho postarám tak,že mu urobím čistenie pleti a masáž.Ten sex to už tak pomenej 😀

laskalieci
autor
15. okt 2017

obsadenemeno
15. okt 2017

@laskalieci radsej poldeci.... 😉

dskjhfdlkdjhl
15. okt 2017

@obsadenemeno to uz asi mala😉

laskalieci
autor
15. okt 2017

@dskjhfdlkdjhl este nie zlatko

laskalieci
autor
15. okt 2017

@dskjhfdlkdjhl zase si neuhadla.

obsadenemeno
15. okt 2017

@laskalieci tak na zdravie 👏

dskjhfdlkdjhl
15. okt 2017

@laskalieci tak to je potom este horsie, ako sme si mysleli😝

laskalieci
autor
15. okt 2017

@dskjhfdlkdjhl pozri do googlu co znamena slovo mysliet😛

dskjhfdlkdjhl
15. okt 2017

@laskalieci Ty sa pozri do zrkadla😉

nelinka2009
15. okt 2017

Ja miluhem tuto stranku a to hasterenie... Len kvitnem... Nic to... Toto su vsetky dokonale matky s dokobalou domacnostou a,dokonalym muzom, o ktoreho sa akosi zabudli starat... 😁😂😁😂 jaj dievxata byd ste v 21 storoci, alebo v 19 storoci. Neda,sa,zit v dvoch obdobiach naraz...

silverrko
15. okt 2017

🙂

0silvia0
15. okt 2017

no a ako sa autorka stará o toho svojho? Už sme sa dozvedeli či zas len materská škôlka typu bééébé a kávička s cukrom?

dskjhfdlkdjhl
15. okt 2017

@0silvia0 nedozvedeli a ani nedozvieme😉

laskalieci
autor
15. okt 2017

@0silvia0 veru bee beee .bez cukru😘

laskalieci
autor
15. okt 2017

@0silvia0 a u t o r k a 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂a u torka😂😂😂😂🔊🔉🔉🔉🔊🔊

obsadenemeno
15. okt 2017

@0silvia0
@dskjhfdlkdjhl ta fici na niecom silnejsom ako kava ci poldeci...... 😵

dskjhfdlkdjhl
15. okt 2017

@obsadenemeno mozno lysohlavky😝 ... ale zapasovalo jej, nech to uz bolo cokolvek😀

nelinka2009
15. okt 2017

Nieee... Autorka so len chcela precitat tie slepicince a trosku sa odreagovat... Ucel splnen!!!

0silvia0
15. okt 2017

@laskalieci až som sa tých smailov zľakla, to treba fakt tak moc? Pozri si tie somárikové, aj tam sú zaujímavé obrázky

laskalieci
autor
15. okt 2017

@0silvia0 pockaj chviľu

laskalieci
autor
15. okt 2017

@0silvia0 👑 chces takuto? Daj si rano na hlavu ked pojdes vyniest smeti

nelinka2009
15. okt 2017

@laskalieci 😁😂😁😁😂😁😁nieeee @laskalieci😘😘😘😘

0silvia0
15. okt 2017

@laskalieci nemam slov... až mi je z teba smutno...

dskjhfdlkdjhl
15. okt 2017

@nelinka2009
@laskalieci vy dve ste sa dlho hladali, dnes mate stastny den, konecne ste sa nasli😝

nelinka2009
15. okt 2017

@dskjhfdlkdjhl uz,sme neni dve uz je nas viac... 😁😂

laskalieci
autor
15. okt 2017

Mas pocit ze sa hadam💄?

laskalieci
autor
15. okt 2017

@0silvia0 nieeeeeeeeeeee bitte nicht!🐶hav -hav vrrrrrrr hav