Ako sa volá táto influencerka?
Ahojte ako sa prosím volá táto slečna ?

čo to má s nosom? 😲😂
ale nie, asi taká slávna nebude, keď človek musí pátrať ako sa vôbec volá ...
Videla som nejake jej videa a teda jedna z mala, ktora velmi rozumne rozprava, ale ze velmi rozumne
ja som ju minule objavila
@klarissa25 ja som ju teraz zjukla ... niektoré veci mi zaváňajú pozerstvom ...
@denkabemommy myslela som ten prehnaný highligter 😉
no, a s tým druhým nebudem veľmi súhlasiť - ja si myslím že influencerky nám netreba. áno, ak ich už máme, je dobré to vyvažovať možno takými ako je ona - ale myslím že by to celé malo vyšumieť ... čo sa ale skôr či neskôr stane, lebo táto mladá generácia bude mať total vymleté prehltené mozgy ...
@klarissa25 ja som ju teraz zjukla ... niektoré veci mi zaváňajú pozerstvom ...
@biba_18 úplne jasné pozérstvo, to sa až nedá nevidieť. Ale ako vidno, funguje jej to. Ľudia veria, že aká je super a rozumná, lebo urobila pár videí, v ktorých použila "správne" reči.
Mna nedávno pobavila klestincova, ktora sa chlubila že je ozaj dobra influ v porovnaní s inými influ, že jej videa sú ozaj ozaj dobré, výborne (v porovnaní s ostatnými) ALE v inom videu povedala a to už viac krát že ona nepozerá žiadne ale žiadne iné príbehy že ozaj nikoho nepozerá
Alebo taká mamelka raz písala že ona to robí pre zábavu že nehlchce byť influencerka....tak je zmapovaný jej dom a deti že ...A ešte kdesi napíše že ona sa s deťmi nehrá že na to s mužmi nie sú....
Tym chcem len povedať že každá jedna, ktorá síce tvrdí že to robí pre zabavu alebo pre vyššie dobro tak to robí len a len pre peniaze alebo pre zvýšenie ega či si tým niečo kompenzuje...potrebuje uznanie....o to smutnejsie že do toho ťahajú deti...
toto je taká bublina ktorá ako rýchlo sa nafúkal by mala aj splasnut...Lebo mnohi, hlavne mladí, začínajú byť digitálne zavisly... A je to závislosť aká je hocijaká iná...
@denkabemommy vidíš, to je to ... dievčatá by nepotrebovali nejakú ruth aby im vravela že sa majú mať rady ak by ich to naučili ich mamy... čo sa týka tej generácie, ja neodsudzujem ich ako celok - dostali výchovu akú dostali, ale že sa to na nich podpíše je fakt ...
Obcas mi na insta vyskakuju reely od nej, a casto ma dost rozumne nazory. Aj ked nie so vsetkym suhlasim, co povie.
@denkabemommy fakt? Lebo dosť lacné fotky ma na ig 😁
Ja radšej pozerám takých že Vlado Vach, Ladislav Meliško, Norbert Lakatoš, Alžbeta Vašová (teta potopa), Tu kabel tam kabel… Nie nejaké influencerky. To ma nevie zaujať. Síce spomenutí niesu doslova influencermi, ale robia niečo podobné a ani o tom nevedia. A najviac sa mi páči lokál TV.