icon

Ako sa volá táto vecička na svetlenú show?

natalusiiik
7. apr 2022

Ahojte, vie mi niekto pomenovať tu vec s ktorou sa robia tie svetelne show, resp existuje niečo také pre samoukou? Nejaká obyčajná verzia gule na šnúre 🤣🤣🤣🤣 alebo ako to sformulovať…lebo na nete sa k tomu nejdem dopátrať 🙂ďakujem

Ako sa volá táto vecička na svetlenú show?
mirka17
7. apr 2022

@natalusiiik ak myslíš tie kruhy ktoré sú na obrázku - červené a modré tak to je hula hop obruč, ak myslíš nejakú gula na šnúre, ktorú na obrázku nevidím, tak by to mohla byť disko gula?

nerya
7. apr 2022

Môže to byť poi spinning - to sú také gule na šnúrke, môžu aj svietiť a pri pohybe to vytvára takéto kruhy

natalusiiik
autor
7. apr 2022

@mirka17
@nerya
@janulka182
Ste perfektne, ďakujem vaaam 🙏😘

belllinka
7. apr 2022

@natalusiiik aj v Tchibe majú

natalusiiik
autor
7. apr 2022

@belllinka wau to by ma ani nenapadlo hľadať tam, ale už som objednala z AliExpress za 4€ nesúri ma to tak počkám kým to príde 😊

nerya
7. apr 2022

Pamätám keď som sa to ako dieťa učila a odkukavala od starších 😀 a samozrejme som nemala tie lopty, ale dala som si tie stare drevené kocky do sáčku a uviazala na šnúrky 🤦🏻😂 pár razy som sa pekne svacla po hlave a nechala to tak, ale teraz normálne rozmýšľam sa k tomu vrátiť 🤔

natalusiiik
autor
7. apr 2022

@nerya aj mna to stále lákalo 🙈🙈🙈 ale nikdy som sa k tomu reálne nedostala a teraz opäť po rokoch som si na to neviem po akej pamiatke spomenula 😁😁 tak reku skúsim napísať na koňa veď tu ženy vedia všetko vďakabohu 🙏😃 tak som už aj objednala nech je sranda 😜🤪