icon

Ako sa volá vaše bábätko?

aktak
14. máj 2007

Napiste ako sa vola vase babetko /pripadne ako sa bude volat/ a uvidime ktore mena su teraz najpopularnejsie, pripadne kto je s jeho menom jediny 😉
potom to dame dokopy a mozno nam vyjde najoblubenejsie meno roku 2006 😀

expertka8
14. máj 2007

...pre sibala "v sukni" jednoznacne "Rebeka" 😅 ...jednu som videla priamo v akcii...uuuf...100 certov je slaby odvar 😀

...mel..v Martine funguje "Martinska strela"..ako konkurencia MHD 😀

melory
14. máj 2007

tak to sme my dve 😀 😀 😀 martina a stela strela

junior
14. máj 2007

Pripojime sa aj my - moj syn je Mario

expertka8
14. máj 2007

...mangelovi sa nesmierne paci meno Rebeka...dokonca mal toto meno prixystane pre pripad..ze by sme mali dievcatko...ja osobne som bola proti z dovodu.. keby dievcatko nevedelo spravne vyslovit "r"...na otazku:"Ako sa volas???"..by odpovedalo:"Jebeka Jabekova" 😅 ..no neporazilo by vas??? 😅 😀

melory
14. máj 2007

tak jebeka u baby je uz do ankety to je sila 😅

bluff
14. máj 2007

teda aj ja poznam Stelu, a je to ozaj strela a ziadne jemne ziena 😀

petruska77
14. máj 2007

nas zbojnik sa vola David 😉

melory
14. máj 2007

uz sa tesim, ved hugo boss je tiez o.k. ale strela je super

expertka8
14. máj 2007

..mel..kym ju nebudu volat "raketa"..tak to OK 😀

..ale v skutku krasne meno 🙂

evaka
14. máj 2007

Ja mám Annu

expertka8
14. máj 2007

Stely sú pôvabné, cituplné, výrazné a rýchlo reagujúce stvorenia. Nevedia, čo je to plachosť. Všetko by chceli mať hneď a naraz. Štúdium Stely je mierne chaotické a jej snom je byť umelkyňou. Citový život týchto dám je poznačený ich vlastníckou povahou. Naoko majú vynikajúce zdravie, v skutočnosti ale premenlivé. Do svojho jedálneho lístka by mali zaradiť ryby. Stely ovplyvňujú planéty Mars a Pluto. Ich šťastné farby sú tmavomodrá a červená. Ochranné rastliny puškvorec a bazalka, ochranné kamene rubín, diamant a achát.

expertka8
14. máj 2007

...ked si tak prexadzam to mnozstvo mien...len sa utvrdzujem v skutocnosti..ze mnohe su carovne..xarizmaticke same o sebe..ale len dovtedy..kym ix okolie "nezopici" roznymi zdrobneninkami...netradicnymi tvarmi..."surovymi" verziami a pod. 😔

...od malicka dceru vediem k tomu..ze je "Kristina"...ziadna Kika..Kikuska..Kikina...

ervotoc
14. máj 2007

suseda ma Jerguša a Uršulku,myslim ze su fakt origoš mená 😉 a su strasne zlatíííííí 😉
ja mam Rudka 😉 a dcerka bude Zuzanka alebo Marketka 😉
s Davidmi sa roztrhlo vreco asi,Adamkovia su tu vacsinou vo veku troch rokov,Samkovia...Emky,Nikolaskovia,Vikinky,Sandry 😀 .... 😀

snilko7
14. máj 2007

My máme Patrika a teraz to vyzerá že k nemu pribudne Kristínka 😀

melory
14. máj 2007

to je dobre, mne sa paci alzbeta ale viem ze by bola beta a mne martina nepovedal nik aj 10 rokov

petusko
14. máj 2007

my máme Peťka 🙂

nathalie111
14. máj 2007

aktak,poznac si aj mojho drobca: Clara

to mas ako odreagovanie od ucenia??? 😉

megg
14. máj 2007

Oliverko 😉

expertka8
14. máj 2007

...mne ked niekto "nas..kany" povie "Katarina"...ani nevie ako mi ulahodil..vazne 😔 😅

monicka17
14. máj 2007

nasej dcere vybral meno mangel tak sa vola Soňa a k tomu jej pribudol braček Richard. No uz chyba len to aby sa volali Mullerovi. xixixi 😀
Ale som rada ze ked niekto zavola meno nasej sonky tak sa neotocia styri ale len jedna.
Ja som mala tri spoluziacky moniky, no bola to pakaren. 😝

zuzka111111
14. máj 2007

ahojte pridavam mmy mame LIANKU 😵

katulka11
14. máj 2007

My máme KARIN. 🙂

miruliacik
14. máj 2007

pridavame nove meno. my mame Hanku.

escada17
14. máj 2007

ahojte, moja dcerka sa vola Sophia Emma a cakame druhe dievcatko- mozno Diana, Kristina, Stela, Ella 😉 ale o Stele sa mi nepaci ta charakteristika mena , co expertka pisala 😢 to o uceni...😉

melory
14. máj 2007

...a este maju radi chlapov v mladom veku 😀 😀

expertka8
14. máj 2007

...escada...pre panajana...za to ma mel zahlusi.... 😅 ...tu xarakteristiku ber s rezervou...a veeeeelkou 😅 😀

olinel
14. máj 2007

Ahojte!Ja mám Evku a ešte sa mi páči meno Adelka a Anna. 😎

arabeska
14. máj 2007

aj mne sa zda ze zacina byt davidkov strasne vela,ked sa mi narodil tak to nebolo moc oblubene meno a teraz je vela xlapcekov davidkov.

ale co si ja vsimam tak je strasne vela samkov,matkov,tomaskov,adamkov,patkov...
dievcatiek je vela viktoriek,emmiek,niniek,simoniek,nataliek...

aktak
autor
14. máj 2007

arabeska uvidime co nam tu vyjde 😉
doplnim statistiku ked budu chlapi vo vani o chvilu 😀

veroni33
14. máj 2007

Pridavam aj ja za kamosky: Anicka, Marianka, Tadeas, Milan, Silvia. este by som nasla viac, toto su narodene od 1.1. 2007 do 8.3.2007