icon

Ako sa vyrovnať s nepríjemnými situáciami v práci?

9. júl 2024

Mala som prezentaciu v nasej firme, konkretne nasom oddeleni, mam odpalene vlasy, preto nosim pricesky ked mam vyzerat dobre. Ten pricesok mi ale spadol. Pred Celou firmou, v polovici, po skonceni som hned odisla.
Isla som na PN. Som zufala… Asi sa len potrebujem vyplakat, neviem ci mi niekto poradi

Strana
z2
qrstxyz
9. júl 2024

Nič hrozné sa nestalo podľa mňa. Mne sa každý deň stávajú podobné trapasy a nemôžem si dovoliť kvôli tomu zabarikádovať sa v dome. Takéto situácie treba využiť na to, aby ste sa spoločne zasmiali a ísť ďalej.

misanthropicdann
9. júl 2024

Akože kvôli tomuto ísť na PN? Co máš 13 rokov?

kika12345k
9. júl 2024

Ak sa budeš cítiť lepšie, ja som sa minuly týždeň potkla pri predvádzaní šiat, akcia cca 150 ľudí, tiež mi nebolo všetko jedno. Hlavu hore, o mesiac si na to nikto nespomenie

xsandrax
9. júl 2024

Mala si to obrátiť na srandu a nikto by to neriešil, ja by som povedala, že z toho tepla mi už aj vlasy padajú 😀
Nevadí, nabudúce ak sa ti prihodí nejaký trapas, tak to skus 🙂

minenkak
9. júl 2024
ekira1
9. júl 2024

Neber sa tak vážne. Každý trapas treba obrátiť na srandu, zasmiať sa a ísť ďalej. Vážne si myslíš, že všetci tam nevedia, že máš príčesok?

mantilka
9. júl 2024

Moja mamka hovorila, že kazde čudo trvá tri dni. Poklebetia a zasa bude ďalšia téma....možno niekto ťa aj polutuje.Je to veľmi nepríjemné ale v živote musíme čeliť rôznym hanbam.

karolinakr
10. júl 2024

viac sa neozývaš, toto bol realne alebo detske prazdniny?

Strana
z2