icon

Ako sa zbaviť pocitu, keď si na teba nik nespomenie ?

27. jan 2020

Ako sa zbaviť nepríjemného pocitu keď si na teba nik nespomenie. 😞

brna1989
27. jan 2020

Poradila by som,začať od seba.preco si nikto na teba nespomenie?robím niečo zle ja?

autor
27. jan 2020

@brna1989 tak to neviem ale stále ich volám a chodíme aj von na kávu. Ale na mňa si nespomenu a keď chcú ísť tak mňa nezavolaju a tak sa nechcem miešať medzi nich.

deti95060810
27. jan 2020

to nie sú kámošky, to sú falošnice...dopr. odstrihnúť sa od nich...

loliki
27. jan 2020

Ži si svoj život, nebuď závislá na inych. Keď chceš ísť von, choď. Prípadne sa s niekym zoznám. Oni nepotrebujú teba, ani ty nepotrebuješ ich. Venuj sa niečomu zmysluplnému.

gaaspi
27. jan 2020

A ja potrebujem opačnú radu. Ako dosiahnem aby si na mňa nespomenuli? Furt ma volajú von, nedajú pokoj, zruším jednych, volajú druhí atď.

gabrielaaaa
27. jan 2020

Poznam a vieš čo ? Je my bez nich lepšie stačí my priateĺ a maly ostatný su mi ukradnutý

miskahryzka333
27. jan 2020

@gaaspi no aj ja presne ten problem 😂.Niekedy neviem ako sa vyhovorit a niekedy zas idem nech mam potom pokoj trosku .Mam rada kamaratky ale nepotrebujem kontakty nejak casto.A hlavne cez zimu ,radsej si doma robim co treba ,nechce sa mi von do zimy obliekat .Este keby tak na navstevu prisly to by bolo ok .

sunny8
27. jan 2020

Pracuj na svojom sebavedomí 🙂

halienka
28. jan 2020

príliš naväzuješ svoje šťastie a spokojnosť na iných, to nikdy neprináša šťastie. Treba sa naučiť byť spokojná a šťastná sama so sebou a potom ťa nebudú trápiť takéto veci. Pomáhajú k tomu rôzne koníčky, že si nájdeš niečo čo ťa bude baviť, napĺňať. Ono niekedy ľudia vycítia, že sa na nich až akoby príliš vešiaš a ich to otravuje. Mám jednu takú kamarátku, ona by furt sa stretávala, vytelefonovávala aj hodinu aj každý tretí deň a ešte mi robí presne tieto výčitky furt, že a ty mi nikdy nezavoláš a prečo sa ty neozveš atď. no ja si v duchu poviem kristepane a kedy ešte pomedzi to čo ona furt doslova otravuje jej mám ja ešte volať? To proste začne liezť na nervy, nie každý má takú častú potrebu kontaktov, ľudia majú svoje životy a stačí im to občas. Takže venuj sa sebe, záľubám, rob kadečo príjemné čo ťa baví a teší a možno ak prestaneš ty ľudí tlačiť do kontaktov, tak časom sami prídu a ozvú sa, zavolajú.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
gaaspi
28. jan 2020

@miskahryzka333 ano vystihla si to. Ano tak nekde o zabavu ale o tu zimu, alebo ze ma sa ist von ked to nevyhovuje mne a potom sa mi to zda skor ako starost. Ale to neni ich chyba lebo dat dokopy casovo viac ludi sa neda len tak a vzdy to niekomu nebude vyhovovat. Presne ako vravis ze niekedy uz len pre ten pokoj idem. A paradoxom je ze ked chcem ist s tymi s ktorymi by ma to bavilo tak ti zase nikdy nemaju cas a zavolaju ma ked mi to najviac nevyhovuje. Najlepsie je byt ako dochodca ze mat pokoj klud od vsetkeho. Ved 20 rokov som hyril nestaci to?

miskahryzka333
28. jan 2020

@halienka to asi mame rovnaku kamaratku ta ktora otravuje so stretnutiami a volala by aj hodinu.Ja som jednu taku mala a bohuzial som ju zacala ignorovat pretoze uz mi to zacalo liezt na nervy a aj zasahovat do zivota.Volala kedykolvek aj rano o 7 ,na navstevu prisla neohlasene a sedela by aj 3 hodiny.To uz bolo moc.A uz sme sa nemali ani o com bavit lebo ona dokazala volat hodinu ale rozpravat len o sebe alebo o nicom .Toto nie ,ja mam 2 skolopovinne deti ,ona jednu skolkarku tak sa nudila ,ale ja mam co robit poobede ked mam deti doma.

miskahryzka333
28. jan 2020

@gaaspi ja sa nerada prisposobujem a dalsia je vec je ze denno denne varim takze ak ma aj niekto vola na kavu doobeda tak nedjdem .Mam kamaratku co presedi pol dna na kave ale ona nevari vobec a chodi na menu do mesta.Ja doobeda vzdy nieco robim a potom som s deckami .

gaaspi
28. jan 2020

@miskahryzka333 pomme sutazit kto ma horsiu kamaratku 🙂 bola aj taka ze neustale vyvolavala a ked uz zacala byt ignorovana, tak si to furt neuvedomila a just skusala a ked bolo pridane jej cislo do toho oneho ze mobil proste nezazvoni pri jej cisle, tak si pozicala od kamarata a volala z toho... Niekto chce mat spolocnost a niekto chce byt sam.

miskahryzka333
28. jan 2020

@gaaspi mne spolocnost nevadi ale musim mat cas aj naladu na to ,ked mam nejaky program a plany tak ma to obtazuje tak isto rozne neplanovane navstevy a veci podobne .Samozrejme nikoho nevyhodim z domu ale ja osobne takto nechodim nikam neohlasene ,vzdy sa dohodnem dopredu a je to.

gaaspi
28. jan 2020

@miskahryzka333 aaaano v podstate toto iste. Neplanovane veci, ked aj ja mam cas a naladu tak rad, ale ked clovek hyri 20 rokov tak ma tolko znamych ze neprejdes ulicu bez toho aby ta dakto nezastavil a nezacal ti rozpravat, pozyvat na panaka atd. Ale v skutocnosti pravi priatelia ani niesu, kazdy sa ozve len vtedy ked nieco potrebuje.

miskahryzka333
28. jan 2020

@gaaspi a niekedy ma to nebavi uz len z toho dovodu ze mam pocit ze som tam len ako posluchac a z hodinoveho rozhovoru poviem ja dokopy 3 vety a ostatne spolusediaci.Ja som asi ten typ ktoremu sa ludia radi zdoveruju,ale malo mam takych ktory by pocuvali mna.

gaaspi
28. jan 2020

@miskahryzka333 alebo len tak ze oni uz sedia na pive, velke halo aby zavolali co najviac ludi a potom je tema o nicom, len proste ta euforia ze zavolajme toho aj tamtoho... A na zdoverovanie je psycholog, je na to plateny aby pocival kvanta hluposti. Ty co mas s tym? Tebe niekto povie nieco co sa ta ani netyka tak ty s tym ajtak nic neurobis.

halienka
28. jan 2020

@miskahryzka333 aj ja som to musela stopnúť, ako kamarátky sme stále, aj bola určitú dobu z toho v šoku, lebo som jej to na rovinu povedala, tak samozrejme musela to rozdýchať, ale teraz už naozaj zavolá raz za mesiac a keďže sa presťahovala do zahraničia tak na návštevy už naozaj zriedka. Ale bolo to strašné, naozaj ako opisuješ, 3x do týždňa na návšteve a furt sa riešili len jej problémy a neustále dookola, že človek nevedel už ani čo jej na to isté stále vravieť. A ešte dennodenne pomaly telefonáty pomedzi to. Já chápem, že niektorí ľudia sú spoločneskejší a potrebujú ten kontakt, ale tak všetko má svoje hranice. Toto je už cez čiaru a podľa mňa si taký človek len rieši nejaký svoj mindrák.