Ako sa zbaviť sna, ktorý sa opakuje??
Na začiatok vás uvediem do obrazu, mám vzťah máme aj dieťa. Do tohoto vzťahu som vstupovala s tým že som stále ľúbila, volajme ho ex. Vstupovala som doň z trucu a zo smutku z neopätovanej lásky. "Ex"ma mal rád, no neľúbil ma. Boli sme iba milenci. Nebol to žiadny vzťah. Zažili sme spolu rok skvelého sexu aky už nikdy s nikym nezažijem. Niekedy aj veľa romantiky, inokedy by som ho prizabila. Nikdy som naňho neprestala myslieť. Vždy si aspoň raz za deň spomeniem alebo predstavim ake by to bolo byť teraz priňom,ležať v objatí ako kedysi. Po tom ako som sa dala dokopy s mojim terajšim, sa karty otočili a on ma aj po tej dlhej dobe stále hľadá a zháňa. Každeho sa pýta kde som čo je somnou a vraj že mu chýbam. A mne sa oňom takmer každú noc sníva ten istý sen. Ten sen je jednoduchý,takmer bez deja, no mne stačí že ho tam vidím a potom som celý deň bez seba a v hlave milion myšlienok a zaroveň výčitiek kvôli môjmu terajšiemu priatelovi.
V tom sne sa stále opakuje že som mu napísala po hrozne dlhej dobe, so strachom, ale v tej sekunde som si uvedomila ze vlastne už niesom zadaná čiže mu môžem napísať tak sme sa zase dali do kontaktu.Bola som v tom sne veľmi šťastná. Chcem sa toho vštkeho zbaviť týchto snov, tých myšlienok. Chcem to už konečne raz a navždy vsebe uzavrieť, ukončiť, zabudnúť.. poraďte ako 😭
uz si to tu raz pisala. ale vtedy to bolo detailnejsie.
musis sa sama rozhodnut co chces, alebo sexovat s niekym, kto ma rad sex s tebou, ale teba nemiluje. alebo mat rodinu a niekoho, kto ta miluje a nemat az taky skvely sex. niekto je opantany dobrym jedlom, niekto vinom, niekto miluje masaze a niekto pozitok zo sexu. nehovorim, ze ty si taka lebo ta nepoznam, ale s takymi ludmi, co sa nevedia vzdat telesnych pozitkov, sa zije tazko, je to stav, kedy je osoba ovladana telom.

To je ako vytrhnuté z nejakej ďalšej podpriemernej evitovky.
V prvom rade si ujasni v hlave čo chceš a koho vlastne miluješ a zbavíš sa aj opakujúcich sa snov, pretože toto je psychického rázu.